verblijfplaatsen zoeken

Wie puzzelen zegt, zegt Denksport. Puzzelen is in Nederland enorm populair! Meer dan 65% van de Nederlandse bevolking boven de 15 jaar puzzelt (bron: NIPO). Dat betekent dat in maar liefst 4,9 miljoen huishoudens iemand zich wel eens over een puzzel buigt. En dat kan het beste met Denksport. Of het nu gaat om een sudoku, kruiswoordpuzzel of cryptogram; Denksport heeft het allemaal en op ieder niveau.

Op denksport.nl kun je sinds 2013 het gehele assortiment aan puzzelboeken en abonnementen bestellen. Omdat niet alle 120 puzzelboeken in de winkel verkrijgbaar zijn is denksport.nl een gewilde webwinkel voor puzzelaars die hun favoriete puzzelboek willen bestellen.

Behalve Denksport geeft Keesing nog andere puzzelmerken uit. Het gaat om 10 voor Taal (leuke puzzeluitgaven in quiz- en filippinevorm), Jan Meulendijks (de autoriteit op cryptogrammengebied) Win! (het leukste puzzel- en win magazine van Nederland) en populaire hobbyboeken, zoals Kleuren voor volwassenen en lijnpuzzels.

Assortiment Denksport

Naar Denksport

Denksport

Een groot puzzelblok vol met jouw favoriete zweedse puzzels op een handig blokformaat.

€ 5.50

lees verder

Moeilijk
Product
 

Denksport

Met?96 pagina's een extra dik puzzelblad met pagina na pagina jouw favoriete Filippines. En een aantal leuke varianten. Een heldere uitleg van de verschillende puzzels vind je in het puzzelboekje. Aanwezige puzzelvarianten: AnagramCryptogramKlinkerloosKronkelPlaatjespuzzelThemaWoordsomQuiz

€ 4.25

lees verder

Filippines
Product
 

Denksport

Zweedse puzzels op een prettig 3-sterrenniveau, zonder poespas.

€ 46.00

lees verder

Gemiddeld
Product
 

Denksport

Met een sterrenniveau van 12-13 is deze uitgave echt voor experts onder Sudokupuzzelaars.

€ 23.00

lees verder

Expert
Product
 

Denksport

Een extra dik puzzelboek vol met uitdagende varia puzzels.

€ 57.90

lees verder

Makkelijk
Product
 

Denksport

Voor de echte speurneus! Naast gewone woordzoekers hebben we er ook nog flink wat andere leuke vormen ingestoken.?

€ 3.95

lees verder

Kind
Product
 

Denksport

Deze uitgave is een uitdaging voor de puzzelaars die van taal houden.

€ 4.90

lees verder

N.v.t.
Product
 

Denksport

Denksport Sudoku kampioen is ons meest verkochte Sudoku boek en wellicht ook de ideale titel voor jou. Een lekkere bundel op handzaam formaat. Denksport Sudoku kampioen staat garant voor uren puzzelplezier!

€ 4.25

lees verder

Sudoku
Product
 

Denksport

Dat taal en logica goed samengaan bewijst deze Denksport Logikwis, een bundel die vol staat met leuke, uitdagende logikwissen. Bij een logikwis moet je uitzoeken wat bij elkaar hoort. Lees de aanwijzingen goed, combineer ze en vind zo de juiste oplossing. De logigrammen in deze uitgave hebben een niveau van 2-3 sterren. Denksport Logikwis is een perfecte opstap naar de iets lastigere Denksport Logikwis collectie. Iedere editie bevat de Logikwis een viertal 4 sterren puzzels om alvast te kijken of je dit niveau ook aan kan. Welke puzzels vind je terug in Logikwis? Logikwis puzzels in moeilijkheidsgraad 2 3 sterren.

€ 5.60

lees verder

Logische puzzels
Product
 

Denksport

Deze Denksport Junior frisbee is ideaal voor op vakantie!

€ 2.95

lees verder

Product
 

Zoek & boek uw vakantie

Raven hengelsport