Mainline High Impact Balanced Wafters Spicy Crab 15mm

De Mainline Wafters zitten tussen pop-ups en bottombaits en zijn perfect uitgebalanceerd. De Wafter op de hair zal het gewicht van de haak compenseren. Hierdoor krijg je een uiterst langzaam zinkende en perfecte presentatie.

€ 9,99

Lees verder

Mainline
Product
 

DLT Jighead FH Loodkop 7g 3 Stuks

Deze DLT Jighead is met een shad direct te gebruiken. Gebruik ze om de monsters van het koude, diepe water te lokken! De speciale jighead heeft een ijzersterke haak waar je op kunt vertrouwen. Verkrijgbaar in meerdere gewichten en 3 stuks per verpakking.

€ 2,99

Lees verder

DLT
Product
 

Berkley Trilene Maxx Nylon Vislijn Clear 0.50mm 270m

De Berkley Trilene Maxx heeft een ongelofelijke gevoeligheid en een hoge schuurbestendheid zodat aanbeten beter en eerder worden opgemerkt. Bovendien is de lijn bijzonder sterk waardoor er ook grotere vissen mee gevangen kunnen worden.

€ 6,49

Lees verder

Berkley
Product
 

Matrix Deep Drawer Unit Incl. Insert Trays

Deze Deep Drawer Unit past op alle modulaire Matrix systeem m.u.v. FD Compact. Kan links- of rechtshandig worden gebruik wordt geleverd inclusief 2 inserts Trays, 1x Large en 1x Small om alles netjes op te bergen.

€ 92,99

Lees verder

Matrix
Product
 

Rive Mud Foot For D25 Leg D36 Telescopic Leg 2 Stuks

Reserve moddervoet. Te gebruiken als vervangende moddervoet bij vaste Rive D25 poten, of bij telescopische D36 poten. Geleverd per 2 stuks.

€ 21,99

Lees verder

Rive
Product
 

Fox Edges Arma Point Beaked Chod Rig Barbless 25lb Maat 8

De Fox Arma Point Standard Rig Beaked Chod Rig is geknoopt van het superstijve Fox Rigidity Trans Khaki. Dit stijve materiaal, samen met de Fox Beaked Chod haak zorgen voor een chodrig waar de karper maar moeilijk weer vanaf komt! Weerhaakloos.

€ 7,79

Lees verder

FOX
Product
 

DLT Erie Jigkop Grijs 28g Haakmaat 6 0 3 stuks

De bekende Erie Jigkoppen, ook wel stand-up jigkoppen genoemd. Ze zijn grijs van kleur en staan altijd schuin omhoog, waardoor ze niet snel vastlopen. De scherpe haken zorgen ervoor dat shads en twisters goed op deze jigkoppen blijven zitten.

€ 3,49

Lees verder

DLT
Product
 

Zoek & boek uw vakantie

Raven hengelsport