Saffron Vodka 70cl

Ok� Vodka Saffron is een premium kwaliteit vodka met de toevoeging van het specerij saffraan. De unieke smaak, geur en kleur van de vodka zijn dan ook te danken aan dit speciale ingredi�nt. De saffraan die wordt gebruikt in Ok� Vodka Saffron komt van verschillende kwekers uit zeven landen: Frankrijk, Spanje, Italie, Turkije, Marokko, Iran, en Afghanistan. Van deze landen is Iran de grootste saffraanproducent. Saffraan wordt ook wel het 'rode goud' genoemd, omdat de productie zeer kostbaar is. Het moment van oogsten, de opslagcondities en de juiste verwerking zijn van groot belang bij de productie van saffraan. De actieve bestanddelen van saffraan zijn namelijk zeer gevoelig voor kwaliteitsverlies. De saffraanbloem groeit in ongeveer 8 maanden tijd en is daarna klaar om geoogst te worden. Het oogsten gebeurt met name in de maanden oktober en november. De smaak van saffraan doet denken aan de zoete smaak van honing, maar is tegelijkertijd ook licht bitter. Hierdoor heeft de vodka een prettige, zachte afdronk. Door zijn zachtheid valt de vodka bij iedereen in de smaak.

€ 23,99

lees verder

Sterke drank Wodka Saffron Vodka 70cl
Product
 

Deveron 12 Years 70cl

When billows break and haar ghosts in, then haste ye home or some bit warm, unwind with toasted grain and apples. seaborne spice; calme from the storm.

€ 54,99

lees verder

Sterke drank Whisky Deveron 12 Years 70cl
Product
 

Toso Asti Spumante

Een plezierige zoete mousserende wijn met een bleke, strogele kleur. De druiven worden in de tweede helft van september geplukt en zacht geperst. Na het filteren en sterk afkoelen van de most wordt deze vergist tot 7,5% alcohol, waardoor een natuurlijk restsuiker ontstaat. Lekker bij diverse desserts, bij een fruitsalade of als aperitief.

€ 5,39

lees verder

Wijnen Mousserende wijnen Toso Asti Spumante
Product
 

Aberfeldy 12 Years 70cl

Een klassieke Aberfeldy Single Malt whisky uit de Highlands.

€ 49,99

lees verder

Sterke drank Whisky Aberfeldy 12 Years 70cl
Product
 

Royal Brackla 12 70cl

Founded in 1812 by Captain William Fraser, ROYAL BRACKLA's regal malt has a remarkable history. The distillery itself is over two centuries old and its malt's nickname of 'The King's Own Whisky' stems from its distinction as the first single malt to be granted a royal warrant. High-grade barley, flawless water from the Cawdor Burn and slow distillation produce a truly refined spirit, before it's matured in the finest first-fill oloroso sherry casks. This rich, robust whisky offers muscovado sweetness, dates and walnuts within its opulent, sherried depths.

€ 64,99

lees verder

Sterke drank Whisky Royal Brackla 12 70cl
Product
 

Masseria Pietrosa Negroamaro

Masseria Pietrosa in Puglia is gelegen in San Marzano en werd in 1962 opgericht. De wijnen worden gemaakt door Filippo Baccalaro en zijn typerend voor de terroir. De uitmonstering van de wijnen is zeer stijlvol!

€ 6,29

lees verder

Wijnen Rode wijnen Masseria Pietrosa Negroamaro
Product
 

Tarani Malbec

De wijngaarden van de Tarani Malbec liggen ten noordoosten van Toulouse in Frankrijk. De riviergrond bestaat uit zand, stenen en klei.

€ 6,29

lees verder

Wijnen Rode wijnen Tarani Malbec
Product
 

Menard Pineau de Charentes 75cl

Deze van lichtgeel tot goudkleurige variant moet minimaal anderhalf jaar lageren waarvan een jaar op fust en een half jaar op fles. Gebruikte druivenrassen: Ugni blanc, Folle Blanche, Colombard, S�millon, Sauvignon blanc, Montils, Meslier Saint-Fran�ois, Juran�on blanc, Merlot blanc, Merlot, Cabernet Sauvignon, en Cabernet Franc.

€ 12,99

lees verder

Sterke drank Aperitieven Menard Pineau de Charentes 75c
Product
 

Zuidam Honing Whiskey likeur 50cl

Zuidam Distillers is in 1975 opgericht door Fred van Zuidam. Toen nog onder de naam Baarle International. Hierv��r werkte Fred van Zuidam bij De Kuijper in Schiedam, waar hij zorg droeg voor de inkopen, productie en recepten. Na ongeveer twintig jaar voor De Kuijper te hebben gewerkt, werd het voor Fred tijd om voor zichzelf te beginnen. In 1975 kocht hij een stukje grond in Baarle Nassau en bouwde hij er zijn distilleerderijtje. Met tweedehands ketels, een afvullijntje en wat tanks wilde hij de beste kwaliteitsliqueuren van Nederland maken. Inmiddels is Zuidam Distillers uitgegroeid tot een ambachtelijk bedrijf van formaat met internationale allure.

€ 25,99

lees verder

Binnenlands gedistilleerd Likeuren Zuidam Honing Whiske
Product
 

Verhoeven jonge jenever 100cl

In 1792 vestigde Johannes Verhoeven zijn stokerij in het landelijke 's-Graveland. Hoogstpersoonlijk selecteerde hij de granen voor zijn zachte graanjenever.Tot op de dag van vandaag wordt Verhoeven Jonge Graanjenever uitsluitend gestookt uit de beste granen en volgens traditionele receptuur bereid. De zeldzame kwartelkoning, die thuishoort in de velden rond 's-Graveland, is het symbool voor het unieke karakter van de graanjenever van Johannes Verhoeven.

€ 15,99

lees verder

Sterke drank Jenever Korenwijn Verhoeven jonge jenever
Product
 

Zoek & boek uw vakantie

Raven hengelsport