Oceaan thema zand speelgoed vormpjes 4 stuks

Speelgoed zandvormen oceaan. Deze gekleurde plastic zandvormpjes hebben per stuk een formaat van ongeveer 11 cm en zijn verpakt per 4 stuks.

€ 2,99

lees verder

Speelgoed
Product
 

Retro muurplaatje BMW 30 x 40 cm

Muurplaatje BMW. Tinnen muurplaatje met de tekst BMW garage. Het muurplaatje is ongeveer 30 x 40 cm groot en heeft vier gaatjes voor het ophangen.

€ 19,99

lees verder

Feestartikelen
Product
 

Hangdecoratie reddingsboei 14 cm

Kleine reddingsboei welcome on board 14 cm. Deze reddingsboei heeft een formaat van ongeveer 14 cm. Het materiaal van deze reddingsboei is kunststof.

€ 4,25

lees verder

Feestartikelen
Product
 

Banner letter S mettalic

Banner letter S. De banner letter S is makkelijk te gebruiken en herbruikbaar. Inclusief splitpen om de letters aan elkaar te bevestigen. Banner cijfers en letters zijn uit voorraad leverbaar en zijn er in vijf verschillende metallic kleuren. Afmetingen: 10 x 10 cm.

€ 0,75

lees verder

Feestartikelen
Product
 

Letter kaarsen groen Q

Leuk groen kaarsje met houdertje van de letter Q. Het formaat van het letterkaarsje Q is ongeveer 4 cm.

€ 0,89

lees verder

Feestartikelen
Product
 

Wand bordje John Jameson 15 x 20 cm

Mini muurplaatje John Jameson 15 x 20 cm. Klein decoratie plaatje voor aan de muur met een afbeelding van John Jameson & Son's Whiskey. De wanddecoratie is ongeveer 15 x 20 cm en is gemaakt van metaal.

€ 6,99

lees verder

Feestartikelen
Product
 

Nijntje strand speelgoed set

Nijntje strand speelset 3 delig. De set wordt geleverd met een harkje, een schepje en zeefje. Materiaal: kunststof. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

€ 4,99

lees verder

Speelgoed
Product
 

Elmo surprise startpakket

Elmo surprise maken pakket. Compleet basis bouwpakket om een Elmo surpise te maken. Dit pakket bestaat uit de basismaterialen en instructies die u nodig heeft om een Elmo te knutselen van ongeveer 74 x 31 x 26 cm, zoals op de 1e afbeelding. Daarna kunt u de surpise naar eigen wens versieren en personaliseren. Extra nodig: - Kwastjes om te verven - Zwarte stift - Plakband of tape - Schaar - Klein zaagje of mesje - Lijm of dubbelzijdig tape Ruimte voor kado: In de doos is ruimte voor een kado van ongeveer 42 x 30 x 24 cm. In het hoofd van Elmo, deze heeft een formaat van ongeveer 28 x 15 cm.

€ 14,99

lees verder

Hobby
Product
 

Hout magneet roze vlinder

Houten magneet roze vlinder. Houten magneet in de vorm van een roze vlinder. Formaat: ongeveer 5,5 x 7,5 cm.

€ 5,50

lees verder

Speelgoed
Product
 

Banner 10 cm nummer 9

Banner cijfer 9. De banner cijfer 9 is makkelijk te gebruiken en herbruikbaar. Inclusief splitpen om de cijfers aan elkaar te bevestigen. Banner cijfers en letters zijn uit voorraad leverbaar en zijn er in vijf verschillende metallic kleuren. Afmetingen: 10 x 10 cm.

€ 0,75

lees verder

Feestartikelen
Product
 

Zoek & boek uw vakantie

Raven hengelsport