Banner 10 cm cijfer 3

Banner cijfer 3. De banner cijfer 3 is makkelijk te gebruiken en herbruikbaar. Inclusief splitpen om de cijfers aan elkaar te bevestigen. Banner cijfers en letters zijn uit voorraad leverbaar en zijn er in vijf verschillende metallic kleuren. Afmetingen: 10 x 10 cm.

€ 0,75

lees verder

Feestartikelen
Product
 

1 persoons muskietennet groen

Groen muskietennet 1 persoons vierkant. Een eenpersoons vierkant muskietennet in legergroene kleur. Formaat: ongeveer 200 x 150 cm. Materiaal: 100% polyester.

€ 12,99

lees verder

Diversen
Product
 

Ijsklont zakjes

IJsklontzakjes voor 240 klontjes. Set van tien plastic ijsklontzakjes voor het maken van 24 ijsklontjes per zakje.

€ 1,25

lees verder

Diversen
Product
 

Gekleurde waterbommetjes 100 stuks

Waterballonnen gekleurd. Dit zakje bevat 100 gekleurde waterballonnen.

€ 1,99

lees verder

Speelgoed
Product
 

Drankfles Corona Extra tequila bier klok

Corona Extra bier klok. Handgemaakte klok van een echte Corona Extra bierfles met aan de achterzijde een ophanghaakje. Doordat de klok handgemaakt is, zullen geen twee klokken identiek zijn. Exclusief 1 AA batterij. Materiaal: glas. Afmeting: ongeveer 24 x 9 cm.

€ 16,99

lees verder

Diversen
Product
 

Retro muurplaat Volkswagen 30 x 40 cm

Muurplaat Volkswagen. Blauwe tinnen muurplaat met de tekst Volkswagen parking only. De muurplaat is ongeveer 30 x 40 cm groot en heeft vier gaatjes voor het ophangen.

€ 19,99

lees verder

Feestartikelen
Product
 

Banner letter I mettalic

Banner letter I. De banner letter I is makkelijk te gebruiken en herbruikbaar. Inclusief splitpen om de letters aan elkaar te bevestigen. Banner cijfers en letters zijn uit voorraad leverbaar en zijn er in vijf verschillende metallic kleuren. Afmetingen: 10 x 10 cm.

€ 0,75

lees verder

Feestartikelen
Product
 

Wandplaatje dames wine diva

Mini muurplaatje Wine Diva metaal. Mini decoratie plaatje voor aan de muur met de komische tekst Wine Diva: Life is too short to drink cheap wine. De wanddecoratie is ongeveer 15 x 20 cm en is gemaakt van metaal.

€ 6,99

lees verder

Feestartikelen
Product
 

Retro muurplaatje Caipirinha 15 x 20 cm

Muurplaatje Caipirinha 15 x 20 cm. Tinnen muurplaatje in retro stijl met een afbeelding van de Caipirinha cocktail. Het muurplaatje is 15 x 20 cm groot en heeft vier gaatjes voor het ophangen.

€ 7,99

lees verder

Feestartikelen
Product
 

Metalen plaat Muurdecoratie VIP Lounge 15 x 20 cm

Muurdecoratie VIP Lounge bordje 15 x 20 cm. Mooie wanddecoratie met daarop de tekst VIP lounge. Leuk om uw VIP party compleet te maken. Deze wanddecoratie is van metaal en is ongeveer 15 x 20 cm.

€ 7,99

lees verder

Feestartikelen
Product
 

Zoek & boek uw vakantie

Raven hengelsport