Horeca wandspiegel Jack Daniels

Spiegel van Jack Daniels black 2. Decoratieve horeca wand spiegel. Afmetingen: 20 x 30 cm.

€ 11,99

lees verder

Diversen
Product
 

Surfboard wandplaat strandhuis

Surfboard muurplaat Beach House. Grote decoratie surfplank voor aan de muur met een nostalgische afbeelding met de tekst: Welcome to our Beach House. De wanddecoratie is ongeveer 45,7 x 11,5 cm en is gemaakt van metaal.

€ 15,99

lees verder

Feestartikelen
Product
 

Tinnen plaat BMW parking only 15 cm

BMW parking only bord blauw metaal. Een blauw bordje van dun metaal met de volgende tekst. BMW Parking only. Het formaat is circa 15 x 20 cm.

€ 8,99

lees verder

Feestartikelen
Product
 

Snijapparaat voor papier A3 formaat

Papiersnijder met uitklapbare liniaal. Deze papiersnijder snijdt tot wel 5 vellen tegelijk. Geschikt voor vellen tot A3 formaat. Formaat: 30 x 31 cm. Materiaal: aluminium.

€ 32,99

lees verder

Hobby
Product
 

Waakbord West Highland white terrier hond

Honden waakbord pas op West Highland white terrier van ongeveer 21 x 15 cm en gemaakt van gecoat plastic en dus binnen en buiten te gebruiken. Op het bodje is een West Highland white terrier afgebeeld.

€ 5,50

lees verder

Diversen
Product
 

Folderbakje A5 transparant

Transparant folderbakje in A5 formaat met voorgeboorde ophangogen. Het bakje heeft een formaat van 7 x 16,5 x 16,5 cm. Materiaal: Glashelder polystereen.

€ 7,99

lees verder

Administratie
Product
 

Bruiloft bedankjes blauwe zakjes 10 cm

Blauwe organza zakjes 10 cm 20 stuks. De blauwe organza zakjes hebben een formaat van ongeveer 10 cm. Leuk voor bijvoorbeeld een bruiloft of als geschenk verpakking. U ontvangt 20 blauwe organza zakjes (zonder inhoud).

€ 3,99

lees verder

Hobby
Product
 

Poezie album stickers strand

Stickervel strand. Een stickervel vol met leuke stickers van een dagje op het strand. Het vel bevat ongeveer 40 stickertjes.

€ 1,99

lees verder

Hobby
Product
 

Surfboard wandplaat roze

Surfboard muurplaat roze surfer girl. Grote decoratie surfplank voor aan de muur met een nostalgische afbeelding met de tekst: Surfer Girl. De wanddecoratie is ongeveer 45,7 x 11,5 cm en is gemaakt van metaal.

€ 15,99

lees verder

Feestartikelen
Product
 

Potloden in verschillende kleurtjes

Kleurpotloden 12 kleuren. 12 Kleurpotloden in verschillende kleurtjes van het merk Clown Creatief. Deze potloden zijn langer als normale potloden en zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

€ 1,85

lees verder

Speelgoed
Product
 

Zoek & boek uw vakantie

Raven hengelsport