Foto in Glas Kubus Klein

Ideaal model als presse-papier met een bedrijfslogo, maar natuurlijk ook zeer geschikt voor een normale foto. Leg uw mooiste foto vast, in onverwoestbaar kristal. Afmeting: 50x50x50 mm

€ 32,95

Lees verder

Product
 

Foto in Glas Kubus Groot

Ideaal model als presse-papier met een bedrijfslogo maar natuurlijk ook zeer geschikt voor een normale foto. Leg uw mooiste foto 2-dimensionaal (2D) vast, in dit stuk onverwoestbaar kristal. Voordat wij uw foto in glas laseren, wordt deze door onze specialisten bewerkt waarbij de achtergrond verwijderd wordt. Hierdoor ligt de nadruk op het onderwerp. Voor het beste resultaat ontvangen wij dan ook graag de originele en onbewerkte foto van u. De foto die u meestuurt wordt altijd handmatig beoordeeld op grootte en kwaliteit voordat deze foto in glas gelaserd wordt. Tevens heeft u de mogelijkheid om naast de foto ook extra tekst mee te laten laseren. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan een naam, datum of spreuk. Afmeting: 80x80x80 mm

€ 49,95

Lees verder

Product
 

Foto in Glas Blok Staand

Door de blokvorm ideaal als presse-papier op kantoor, maar ook in de woonkamer komt dit strak gevormde kristal goed tot zijn recht. Verras uw zakenrelaties met een presse-papier met hierin uw eigen gelaserde foto of bedrijfslogo! Afmeting: 50x80x50 mm.

€ 49,95

Lees verder

Product
 

Foto in Glas Blok Liggend

Door de blokvorm is dit model ideaal als presse-papier op kantoor, maar ook in de woonkamer komt dit strak gevormde kristal goed tot zijn recht. Verras uw zakenrelaties met een presse-papier met hierin uw eigen gelaserde foto of bedrijfslogo! Voordat wij uw foto in glas laseren, wordt deze door onze specialisten bewerkt waarbij de achtergrond verwijderd wordt. Hierdoor ligt de nadruk op het onderwerp. Voor het beste resultaat ontvangen wij dan ook graag de originele en onbewerkte foto van u. De foto die u meestuurt wordt altijd handmatig beoordeeld op grootte en kwaliteit voordat deze foto in glas gelaserd wordt. Tevens heeft u de mogelijkheid om naast de foto ook extra tekst mee te laten laseren. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan een naam, datum of spreuk. Afmeting: 80x50x50 mm.

€ 49,95

Lees verder

Product
 

Foto in Glas Blok Groot Liggend

Door de blokvorm ideaal als presse-papier op kantoor, maar ook in de woonkamer komt dit strak gevormde kristal goed tot zijn recht. Verras uw zakenrelaties met een presse-papier met hierin uw eigen gelaserde foto of bedrijfslogo! Afmeting: 90x60x50 mm.

€ 54,95

Lees verder

Product
 

Foto in Glas Blok XL Staand

Door de blokvorm ideaal als presse-papier op kantoor, maar ook in de woonkamer komt dit strak gevormde kristal goed tot zijn recht. Verras uw zakenrelaties met een presse-papier met hierin uw eigen gelaserde foto of bedrijfslogo! Afmeting: 75x110x65 mm.

€ 64,95

Lees verder

Product
 

Foto in Glas Blok Groot 3D met 1 portret

Door de blokvorm een ideaal kristal voor uw 3D foto. De prijs is inclusief het bewerken van de foto van 2D naar 3D. Afmeting: 60x90x50 mm - Alleen fotos van mensen en dieren zijn momenteel mogelijk om te converteren van 2D naar 3D. - Maximaal 1 hoofd per blok De foto moet zo groot en scherp mogelijk zijn en van voren genomen zodat de gelaatskenmerken duidelijk zichtbaar zijn.

€ 74,95

Lees verder

Product
 

Foto in Glas Ribbel Blok Staand

Dit blok is zwaar en robuust. Met zijn geribbelde kanten, een hele speciale vorm. Afmetingen: 90 x 120 x 30 mm

€ 69,95

Lees verder

Product
 

Foto in Glas Blok groot 3D met 2 portretten

Door de blokvorm een ideaal kristal voor uw 3D foto. De prijs is inclusief het bewerken van de foto van 2D naar 3D. Afmeting: 90x60x50 mm - Alleen fotos van mensen en dieren zijn momenteel mogelijk om te converteren van 2D naar 3D. - Maximaal 2 hoofden per blok De foto moet zo groot en scherp mogelijk zijn en van voren genomen zodat de gelaatskenmerken duidelijk zichtbaar zijn.

€ 79,95

Lees verder

Product
 

Foto in Glas Deluxe Tablet

Het meest exclusieve kristal produkt in onze collectie.  Hoogste kwaliteit kristal en zeer mooi geslepen en afgewerkt. Door zijn strakke vormgeving is dit een sieraad voor uw interieur. Afmetingen: 100 x 120 x 20 mm

€ 74,95

Lees verder

Product
 

Foto in Glas Kubus Klein 3D met 1 portret

Door de kubusvorm is dit model een ideaal kristal voor uw 3D foto. U kunt een normale foto bijsluiten die door ons wordt bewerkt en geconverteerd naar een 3D model. De prijs is inclusief het bewerken van de foto van 2D naar 3D. Afmeting: 50x50x50 mm - Alleen fotos van mensen en dieren zijn momenteel mogelijk om te converteren van 2D naar 3D. - Maximaal 1 hoofd per blok De foto moet zo groot en scherp mogelijk zijn en van voren genomen zodat de gelaatskenmerken duidelijk zichtbaar zijn.

€ 59,95

Lees verder

Product
 

Foto in Glas Asymmetrisch Staand XL

Deze vorm leent zich het beste voor een portretfoto of een bedrijfslogo. Door zijn aparte vorm is het een sieraad voor elke kamer en ook op kantoor zal het zeker niet misstaan. Afmeting: 100x140x35 mm

€ 59,95

Lees verder

Product
 

Foto in Glas Blok 3D met 2 portretten

Door de blokvorm een ideaal kristal voor uw 3D foto. De prijs is inclusief het bewerken van de foto van 2D naar 3D. Afmeting: 80x50x50 mm - Alleen fotos van mensen en dieren zijn momenteel mogelijk om te converteren van 2D naar 3D. - Maximaal 2 hoofden per blok De foto moet zo groot en scherp mogelijk zijn en van voren genomen zodat de gelaatskenmerken duidelijk zichtbaar zijn.

€ 74,95

Lees verder

Product
 

Foto in Glas Waxinelicht Houder 3D

Met deze waxinelichthouder van kristal voorzien van een foto kunt u uw dierbare voor altijd in uw herinnering te houden. De foto wordt door ons 3-dimensionaal in het glas gelaserd. Dit model heeft aan de bovenzijde een houder waar een waxinelicht, ook wel theelicht genaamd, in geplaatst kan worden. Mooi om kado te krijgen, maar zeker ook om kado te geven! U kunt een normale foto bijsluiten die door ons wordt bewerkt en geconverteerd naar een 3D model. De prijs is inclusief het bewerken van de foto van 2D naar 3D. Afmeting: 60x80x60 mm In de waxinelicht houder kunnen waxinelichtjes met een (metalen) omhulsel worden geplaatst. Plaats echter nooit een waxinelicht,  theelicht of kaarsje zonder houder in het kristal omdat dit door de directe warmte kan dit leiden tot onherstelbare schade. - Alleen fotos van mensen en dieren zijn momenteel mogelijk om te converteren van 2D naar 3D. - Maximaal 1 hoofd per blok De foto moet zo groot en scherp mogelijk zijn en van voren genomen zodat de gelaatskenmerken duidelijk zichtbaar zijn.

€ 69,95

Lees verder

Product
 

Foto in Glas Blok XL 3D met 1 portret

Door de blokvorm een ideaal kristal voor uw 3D foto. De prijs is inclusief het bewerken van de foto van 2D naar 3D. Afmeting: 75x110x65 mm - Alleen fotos van mensen en dieren zijn momenteel mogelijk om te converteren van 2D naar 3D. - Maximaal 1 hoofd per blok De foto moet zo groot en scherp mogelijk zijn en van voren genomen zodat de gelaatskenmerken duidelijk zichtbaar zijn.

€ 89,95

Lees verder

Product
 

Foto in Glas Lichtplateau met 2 LED apos s

Uw prachtige kristal komt nu nog beter tot zijn recht met deze lichtvoet, waarop u uw kristal kunt zetten. In dit plateau zitten 2 witte LED's, Afmeting: 75x75x17 mm Dit product wordt geleverd inclusief batterijen. 220 volt adapter is optioneel leverbaar

€ 19,95

Lees verder

Product
 

Foto in Glas Blok XL Liggend

Door de blokvorm ideaal als presse-papier op kantoor, maar ook in de woonkamer komt dit strak gevormde kristal goed tot zijn recht. Verras uw zakenrelaties met een presse-papier met hierin uw eigen gelaserde foto of bedrijfslogo! Afmeting: 110x75x65 mm.

€ 64,95

Lees verder

Product
 

Foto in Glas 220 Volt adapter voor lichtplateau

Optionele adapter voor de lichtplateau's. Bespaar op de batterijkosten met deze adapter

€ 9,95

Lees verder

Product
 

Foto in Glas Blok Groot Staand

Door de blokvorm ideaal als presse-papier op kantoor, maar ook in de woonkamer komt dit strak gevormde kristal goed tot zijn recht. Verras uw zakenrelaties met een presse-papier met hierin uw eigen gelaserde foto of bedrijfslogo! Afmeting: 60x90x50 mm.

€ 54,95

Lees verder

Product
 

Foto in Glas Waxinelichthouder

Met deze waxinelichthouder van kristal voorzien van een foto kunt u uw dierbare voor altijd in uw herinnering te houden. De foto wordt door ons 2-dimensionaal in de waxinelicht houder gelaserd. Dit model heeft aan de bovenzijde een uitsparing waar een waxinelicht, ook wel theelicht genaamd, in geplaatst kan worden. Mooi om kado te krijgen, maar zeker ook om kado te geven! Afmeting: 60x80x60 mm

€ 49,95

Lees verder

Product
 

Zoek & boek uw vakantie