.

Living Bread Bowl

De Bread & Bowl uit de Living collectie is uitermate geschikt voor het presenteren van meerdere stukken brood of een salade. De ruime bowl (inhoud 2500 ml, vaatwasserbestendig) is dankzij zijn design een aanwinst op tafel. Iedere broodsoort of salade staat smakelijk in deze wit porseleinen schaal. De elegante en functionele producten in frisse, lichte kleuren uit de Living collectie maken de kaasbeleving op tafel compleet nu ook met salade en brood. Het design sluit naadloos aan bij de overige producten uit de Living collectie daardoor kunt je, jouw collectie verder uitbreiden. Daarnaast sluit het fraai vormgegeven serviesgoed (gemaakt van Fine China porselein) ook aan bij de overige productcollecties.

€ 24.90

lees verder

Null
Product
 

Chip Dip Bowl 'L' Porselein Blauw

De lichtblauwe Chip & Dip Bowl uit de Life Collectie maakt de tafelbeleving compleet. De schaal is perfect voor het presenteren van stukjes brood of blokjes kaas. In combinatie met de Chip & Dip Cups kan het dippen beginnen. Naast brood of blokjes kaas kan de fraai vormgegeven schaal ook dienen om bezoek van vrienden en of familie te trakteren op smakelijke snacks en tapas. Dat optimaliseert de kaasbeleving. Uiteraard in perfecte combinatie met andere van Fine China (porselein) vervaardigde producten uit de Life Collectie. Of een van de andere Collecties van Boska die in elegantie en functionaliteit dezelfde perfectie nastreven. De schaal is vaatwasserbestendig en naast de kleur lichtblauw ook nog verkrijgbaar in wit en lichtgrijs.

€ 6.90

lees verder

Null
Product
 

Chip Dip Cup 'M' Porselein Wit

De witte Chip & Dip Cups uit de Life Collectie volmaakt de tafeldekking. Deze handige sausschaaltjes passen naadloos bij het fraai vormgegeven design van de andere producten uit de Life Collectie en zijn dus de kers op de taart. De cups zijn erg handig voor sauzen als pesto en aioli. Met familie en of vrienden bij elkaar kan de Chip & Dip Bowl (geschikt voor brood, kaas, snacks en tapas) in combinatie met de Chip & Dip cups (geschikt voor sauzen) gebruikt worden om een gezellig samenzijn compleet te maken met snacks en dips. Behalve bij de bowl passen de Chip & Dip Cups ook goed bij andere producten uit het assortiment en ook bij de andere Collecties van Boska die in elegantie en functionaliteit dezelfde perfectie nastreven. De dipschaal is vaatwasserbestendig en naast de kleur wit ook nog verkrijgbaar in lichtblauw en lichtgrijs.

€ 4.90

lees verder

Null
Product
 

Living Cup Sip Blauw

De lichtblauwe Cup & Sip is een stijlvolle kop uit de Living Collectie. Hierin serveert je koffie of andere drank naar keuze passend bij kazen, snacks en dips uit de andere producten van de Living Collectie. Dit maakt het samen een oogstrelend geheel. Behalve in de frisse kleur lichtblauw is de Cup & Sip ook verkrijgbaar in wit en licht grijs. Bij elkaar een stijlvol geheel om uw gasten optimaal te laten genieten. De Cup & Sip is vaatwasserbestendig.

€ 4.90

lees verder

Null
Product
 

Living Cup Sip Wit

De witte Cup & Sip is een stijlvolle kop uit de Living Collectie. Hierin serveert je koffie of andere drank naar keuze passend bij kazen, snacks en dips uit de andere producten van de Living Collectie. Dit maakt het samen een oogstrelend geheel. Behalve in de kleur wit is de Cup & Sip ook verkrijgbaar in lichtblauw en lichtgrijs. Bij elkaar een stijlvol geheel om uw gasten optimaal te laten genieten. De Cup & Sip is vaatwasserbestendig.

€ 4.90

lees verder

Null
Product
 

Light Bright Blauw

Deze robuuste en tegelijkertijd elegante lichtblauwe waxinelichthouder uit de Living Collectie geeft iedere gelegenheid extra sfeer. Van diner voor vrienden tot een romantische avond. De Light & Bright waxinelichthouder is gemaakt van hoogwaardig porselein en is vaatwasserbestendig.

€ 7.90

lees verder

Null
Product
 

Light Bright Grijs

Deze robuuste en tegelijkertijd elegante lichtgrijze waxinelichthouder uit de Living Collectie geeft iedere gelegenheid extra sfeer. Van diner voor vrienden tot een romantische avond. De Light & Bright waxinelichthouder is gemaakt van hoogwaardig porselein en is vaatwasserbestendig.

€ 7.90

lees verder

Null
Product
 

Living Plate 21 cm Blauw

Dit lichtblauwe bord uit de Living Collectie heeft een vlakke snijbodem die het mogelijk maakt om met een recht kaasmes te snijden. Erg handig voor een lekkere boterham met kaas in de morgen. Het bord is gemaakt van fine China porselein en heeft een diameter van 21 centimeter, bij uitstek geschikt voor ontbijt en lunch.

€ 7.90

lees verder

Null
Product
 

Living Plate 21 cm Wit

Dit witte bord uit de Living Collectie heeft een vlakke snijbodem die het mogelijk maakt om met een recht kaasmes te snijden. Erg handig voor een lekkere boterham met kaas in de morgen. Het bord is gemaakt van fine China porselein en heeft een diameter van 21 centimeter, bij uitstek geschikt voor ontbijt en lunch.

€ 7.90

lees verder

Null
Product
 

Mes, knop en pin voor Boska kaaskruller

Altijd handig een extra mes en knop voor de Boska Kaaskruller. Deze past op alle kaaskrullers van Boska. Met dit mes is het eenvoudig een smaakvolle dunne kaaskrul of chocoladekrul te krullen.

€ 4.90

lees verder

Null
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Winkelbeter op Facebook

winkelbeter op Facebook-agenda