Saeco Incanto HD8917

Saeco Incanto HD8917/01: espresso volautomaat

De Saeco Incanto HD8917/01 is een volautomatische espressomachine met 100% keramische molens en 7 koffievarianten voor ongekend koffiegenot! Met de OneTouch-functie maak je met één druk op de knop jouw favoriete kop koffie. De Saeco Incanto HD8917/01 is gemakkelijk in het gebruik, bevat een snel opwarmende waterboiler en werkt ook met gemalen koffie.

Meer informatie: Saeco-koffiemachines vergelijken

 • Espresso volautomaat
 • Pompdruk: 15 bar
 • Bonenreservoir: 250 gr
 • Waterreservoir: 1,8 L
 • Energieverbruik koffiezetten / vermogen: 1850 W
 • Functioneert met gemalen koffie én hele koffiebonen
 • 2 koppen tegelijkertijd
 • 1 AquaClean-filter meegeleverd
 
 • Maalstanden: 5
 • Melkbeker
 • 5000 kopjes zonder ontkalken, dankzij AquacClean-filter
 • Automatische spoelcyclus
 • Afneembare zetgroep
 • Afmetingen: (BxDxH) 215 x 330 x 429 mm
 • Gewicht: 7,2 kg
 • Garantie: 2 jaar
Philips  

100% keramische molens

Geniet jarenlang van puur koffiegenot, dankzij de robuuste 100% keramische molens van de Saeco Incanto HD8917/01. Bij keramische molens wordt voorkomen dat de koffie tijdens het malen oververhit raakt en het keramische materiaal zorgt er dus voor de de koffie geen verbrande smaak krijgt. Daarnaast creeer je met de keramische molen de ideale koffiekorrel. Hierdoor blijft het water continu stromen en wordt de pure essentie aan de koffiebonen onttrokken.

Snel opwarmende boiler

De Saeco Incanto HD8917/01 komt met een supersnelle waterboiler. Je kan de perfecte espresso en cappuccino zetten zonder lang te hoeven wachten dankzij de snel opwarmende boiler. Het geheim zit hem in het lichte aluminium en roestvrij staal, die snel hoge temperaturen kunnen bereiken.

  Philips
Philips  

Koffiespecialiteiten met één druk op de knop

Met de Saeco Incanto HD8917/01 heb jij voor elk moment van de dag een andere smaak binnen handbereik. Van een cappuccino tot een espresso of juist een latte macchiato, de machine bevat een groot aantal opties voor al jouw koffiewensen. Met één druk op de knop voor elke soort koffie heb jij elk moment van de dag jouw favoriete koffie direct binnen handbereik!

AquaClean-filter

De AquaClean-filter zorgt ervoor dat kalk geen kans krijgt en ontkalken 5.000 kopjes lang niet nodig is*. Het filter kan eenvoudig in het waterreservoir worden geïnstalleerd met behulp van een 'click & go'-systeem, en is uitgerust met een innovatieve ionenwisselaar en een geavanceerde microporeuze filter die poederdeeltjes tegenhoudt. Er zit standaard 1 AquaClean-filter in de doos meegeleverd.

*Uitgaande van kopjes met een inhoud van 100 ml en 8 filtervervangingen

  Philips

Bekijk hieronder hoe de Saeco AquaClean filter werkt:

€ 549.00

lees verder

Koffiemachines toebehoren Saeco
Product
 

Jura Wireless Transmitter

Dankzij het accessoire Wireless Transmitter voor de Cool Control is wireless communicatie met de koffie-volautomaat mogelijk.

Belangrijk: de koffie-volautomaat moet zijn uitgerust met Smart Connect.

Let erop dat u ofwel alleen de Cool Control met de volautomaat ofwel alleen een app van JURA met de volautomaat kunt verbinden.

€ 30.00

lees verder

Koffiemachines toebehoren Jura
Product
 

Jura Cool Control 1.0 liter Zwart

Jura Cool Control 1.0 liter Zwart

Zet de lekkerste cappuccino met de Jura Cool Control 1.0 liter Zwart. Deze melkbeker legt draadloos contact met jouw Jura koffiemachine (De Jura machine moet wel voorzien zijn van Bluetooth unit). Dankzij de RVS beker met een inhoud van 1 liter blijft je melk altijd tot 4 graden optimaal gekoeld. Met deze Jura accessoires breid je jouw Jura koffiemachine uit en geniet je extra koffiespecialiteiten. Ook is de Cool Control heel eenvoudig schoon te maken. Een elegant design en een optimaal bedieningscomfort maken de Cool Control tot het perfecte accessoire van elke Jura koffie-volautomaat.

Specificaties

 • Geschikt voor Jura koffiemachines met bluetooth functie
 • Wireless-functie
 • Inhoud reservoir 1,1 l
 • Kabellengte 1,8 m
 • Vaatwasbestendige delen

Slim design

De Jura Cool Control sluit perfect aan bij de klassieke look & feel van Jura. De Cool Control is heel eenvoudig in gebruik en verzekerd je absolute hygiëne. Dankzij het luxe design past de Cool Control bij elke koffie-volautomaat van Jura.

Perfecte melkresultaten

Maak altijd de perfecte cappuccino, latte macchiato of flat white met de Jura Cool Control. De melk is altijd lekker omdat het constant op een optimale 4 °C gekoeld wordt. Ook vervelende spatten tijdens de koffiebereiding behoren tot het verleden. De wireless communicatie van de Cool Control met de koffie-volautomaat zorgen ervoor dat je altijd tijdig de melk bij vult.

Optimaal bedieningscomfort

Bedien de Jura Cool Control uiterst eenvoudig. Je schenkt de melk gemakkelijk in de houder doordat de melkhouder niet uit de Cool Control gehaald hoeft te worden. En met de digitale tempratuurindicatie houd je makkelijk de tempratuur in de gaten.

Optimale hygiënische omstandigheden

Met de Cool Control ben je altijd verzekerd van optimale melkhygiëne. Van de hoogwaardige roestvrijstalen houder tot de aanzuiglans; alle onderdelen die met melk in aanraking komen, zijn geschikt voor de vaatwasser en kunnen dus heel eenvoudig worden gereinigd.

De roestvrijstalen houder, siliconenring, deksel, metalen buis & de adapter zijn vaatwasbestendig.

€ 179.00

lees verder

Koffiemachines toebehoren Jura
Product
 

Philips Brita Intenza waterfilter

Philips Brita Intenza Waterfilter

De Philips Brita Intenza Waterfilter filtert het water voor een rijker koffiearoma. De waterfilterinstellingen kunnen aan de hardheid van het water worden aangepast. Zo profiteer je van optimale bescherming tegen kalkaanslag en geniet je van de beste smaak. Het waterfilter verlengt de levensduur van je espressomachine, waardoor je langer kunt genieten van de lekkerste koffie. Vervang het waterfilter om de twee maanden, regelmatig vervangen van de Saeco Brita Intenza Waterfilter is belangrijk voor een goede koffiesmaak en voor consistente bescherming van je koffiezetapparaat. Het waterfilter garandeert een constante koffiezettemperatuur tijdens het koffiezetproces, waardoor de prestaties van je espressomachine verbeteren. De Philips Brita Intenza Waterfilter is geschikt voor de volgende modellen:

 • Exprelia
 • Poemia Manual
 • Xelsis
 • XSmall
 • Royal One Touch
 • Intelia

€ 32.95

lees verder

Koffiemachines toebehoren Philips
Product
 

Siemens EQ6 TE615209RW

Siemens EQ6 TE617203RW: Volautomatische koffiemachine

De EQ6 TE615209RW van Siemens is een volautomatische koffiemachine die dankzij de onetouch display een zeer eenvoudige bediening heeft. Met slechts één druk op de knop maak jij jouw favoriete koffiespecialiteit, en dankzij de oneTouch DoubleCup zet je zelfs twee kopjes tegelijk, ook cappuccino's. Elk kopje koffie is aan te passen naar jouw wensen dankzij de instelbare maalgraad, waterhoeveelheid en aromasterkte. Ook voor de liefhebbers van een goede sterke espresso is de Siemens EQ6 TE615209RW een aanwinst dankzij de aromaDouble shot functie, en dankzij de aparte vulschacht voor gemalen koffie kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een lekker kopje decafé.

Specificaties

 • oneTouch DoubleCup- functie
 • aromaDoule Shot
 • Intelligent Heater Inside
 • oneTouch DoubleCup
 • coffeeSelect Display

SensoFlow

De Siemens EQ6 TE615209RW garandeert optimaal aroma door een constante zettemperatuur. Als je koffie zet met te heet water kan de koffie bitter gaan smaken en met te lauw water komen de aroma's niet optimaal vrij. SensoFlow zorgt altijd voor de juiste temperatuur.

OneTouch functie

Jouw favoriete koffiespecialiteit maak je met slechts één aanraking op het duidelijke display. Je kan kiezen uit de volgende koffiespecialiteiten: espresso, café crème, cappuccino, latte macchiato, koffie verkeerd en heet water. En al deze specialiteiten zijn helemaal aan te passen aan jouw persoonlijke smaak.

AromaDouble Shot

De Siemens EQ6 TE615209RW beschikt over de AromaDouble Shot functie. Deze functie zorgt ervoor dat jouw espresso nog een stapje sterker is zonder een verbrande smaak. Door een dubbel maal- en zetproces komen de aroma's twee keer vrij en dit geeft een intense smaak aan jouw espresso.

Onderhoud

Deze Siemens koffiemachine onderhouden is een eitje! Diverse reiniging- en spoelfuncties maken het schoonmaken zeer makkelijk en dankzij het geïntegreerde BRITA Intenza waterfilter wordt een langere levensduur van jouw machine en optimaal koffiegenot gegarandeerd.

€ 779.00

lees verder

Koffiemachines toebehoren Siemens
Product
 

Jura Care Kit

Jura Care Kit

Langer genieten van je volautomaat met de Jura Care Kit. Het onderhoud verlengt niet alleen de levensduur van je volautomaat, maar ontziet tegerlijkertijd je volautomaat. Met de bijgevoegde onderhoudsproducten kan je de volautomaat gedurende meerdere maanden onderhouden. Zo kun je genieten van de beste koffie, esspresso, cappuccino of andere koffiespecialiteiten.

De Care Kit bestaat uit:
3 CLARIS Blue-filterpatronen 
1 melksysteemreiniger 250 ml
6 reinigingstabletten
2 melkslangen

Ook bespaar je ruimte voor het opbergen van de Care Kit Box, die dankzij de praktische vorm in ieder keukenkastje past.

€ 59.00

lees verder

Koffiemachines toebehoren Jura
Product
 

DeLonghi Waterfilter

DeLonghi Waterfilter

Dit waterfilter van DeLonghi zorgt ervoor dat jouw machine schoon blijft en dat jij de lekkerste koffiesmaak krijgt! Wanneer je jouw machine niet goed schoon houdt is de kans op defecten veel groter, waardoor het dus belangrijk is gebruik te maken van een goed waterfilter. Dit waterfilter is geschikt voor alle ECAM-modellen. Bestel hem bij Koffiediscounter.nl, of kom gewoon even langs in onze showroom!

€ 15.98

lees verder

Koffiemachines toebehoren DeLonghi
Product
 

Melitta Caffeo CI Touch Zwart

Melitta CI Touch Zwart: Veelzijdige koffiemachine

De Melitta CI Touch is een volautomatische koffiemachine die dankzij zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak onmisbaar is voor de echte koffieliefhebber. Met slechts één aanraking op het TFT-kleurenscherm heb je in een mum van tijd jouw favoriete koffiespecialiteit. De Melitta CI Touch beschikt over 10 koffiespecialiteiten en de maalgraad, temperatuur en koffiesterkte zijn zo in te stellen zoals jij het wilt. De My Coffee Memory-functie slaat jouw persoonlijke voorkeuren en die van drie andere personen op, dus je bent elke keer verzekerd van jouw eigen perfecte kopje koffie. Ook beschikt de CI Touch over automatische spoel- en reinigingsystemen waardoor jij minder hoeft schoon te maken.

Specificaties

 • Volautomatische espressomachine
 • Capaciteit bonenreservoir: 2 x 135 gr
 • Capaciteit waterreservoir: 1,8 L
 • Automatisch cappuccinosysteem
 • Twee bonenreservoirs

Italiaans bereidingsproces

Dankzij het Italiaanse bereidingsproces van de CI Touch worden de ingrediënten voor een goede kop koffie in de juiste volgorde toegevoegd. Dit is voornamelijk belangrijk voor koffiedranken met melkschuim. Zo heb je altijd de perfect bereide cappuccino of latte macchiato.

One Touch Display

Met één druk op het scherm selecteer je een vooraf ingestelde koffievariëteit, zoals een espresso, café crème, cappuccino of latte macchiato. Je kan ook heel eenvoudig kiezen voor warme melk, melkschuim of warm water. De Melitta CI Touch heeft een TFT-display. In een handomdraai heb je jouw persoonlijke voorkeuren ingesteld en kun je genieten van jouw eigen koffiecreaties!

Twee bonenreservoirs

Om helemaal jouw eigen smaak aan de koffie te geven beschikt de CI Touch over twee bonenreservoirs. Je wisselt makkelijk tussen de twee reservoirs en optimaliseert zo jouw koffiespecialiteit. Ideaal voor mensen die van verschillende koffiebonen blends houden!

Pro Aqua filtertechnologie

Dankzij het Melitta Pro Aqua waterfilter hoef je de CI Touch maar één keer per jaar te ontkalken. Het filter beschermt de koffiemachine tegen kalkaanslag en verlengt hierdoor de levensduur van de Touch. Ook ben je verzekerd dat jouw kop koffie gezet wordt met hygiënisch, helder water.

€ 799.00

lees verder

Koffiemachines toebehoren Melitta
Product
 

Illy Espressobonen Normaal 250 gram

De espressobonen van Illy heeft een mooi overwicht van kracht en mildheid, met tonen van chocolade, toast, karamel en ietwat bloemachtige aroma's. De kracht van subtiliteit.

€ 5.99

lees verder

Koffiemachines toebehoren Illy koffie
Product
 

Philips EP3360

Philips EP3360/00: Volautomatische espressomachine

Voor een heerlijke kop koffie hoef je niet meer naar een echte koffiebar, met de Philips EP3360/00 zet je jouw favoriete koffiespecialiteit gewoon thuis. Of je nu gaat voor een sterke espresso of een fluweelzachte cappuccino, je hebt het zo gemaakt met deze volautomatische espressomachine. De Philips EP3360 beschikt over een 100% keramische maalmolen. De maalgraad- en aromasterkte zijn aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeur, en dankzij het snel opwarmende thermoblock heb je in een handomdraai heet water voor jouw warme drank. De afneembare zetgroep zorgt ervoor dat de machine goed gereinigd kan worden. Met behulp van de melkbeker maak je binnen een mum van tijd heerlijk melkschuim. De Philips EP3360 is zo ontworpen dat hij op elk aanrecht past en de behuizing geven deze machine een stijlvolle uitstraling.

Specificaties

 • Capaciteit bonenreservoir: 250 gram
 • Capaciteit waterreservoir: 1,8 liter
 • Automatisch cappuccinosysteem
 • ApuaClean-waterfilter

Binnen een handomdraai geniten van 6 dranken

Voor de echte liefhebber van koffiedranken met melk is deze volautomaat een must. Zo kan je een keuze maken uit 6 verschillende dranken op ieder moment van dag. Of je nu zin hebt in een espresso, een kop koffie of een cappuccino, deze koffiemachine levert het perfecte resultaat in een mum van tijd. De beker kan ook handig in de koelkast worden opgeborgen en is uiterst hygiënisch.

5 aromasterktes en maak gebruik van 5 maalstanden

Deze volautomatische machine biedt een overvloed aan heerlijke koffierecepten en om aan jouw smaak aan te passen. Je kan eenvoudig de hoeveelheid en sterkte voor elke drank personaliseren en opslaan. Voel je vrij om te experimenteren en bedenk heerlijke drankjes!

Cafeïnevrij met gelijke smaak dankzij de poederoptie

Soms is het fijn om de optie van een volle, heerlijke koffie zonder cafeïne te hebben. Dankzij de poederoptie aan de bovenzijde van de machine kan je cafeïnevrije koffie maken wanneer je wilt.

Uitneembare zetgroep

Natuurlijk bepalen de koffiebonen en het aroma de smaak van een lekker kopje koffie, maar ook de kwaliteit van de zetgroep en de hygiëne van het water spelen een hele belangrijke rol hierbij. De EP3360 heeft een volledig uitneembare zetgroep, daardoor wordt schoonmaken een stuk makkelijker en je vergroot de levensduur van jouw machine. Wij raden aan om de zetgroep één keer per week even onder een lauwwarme kraan af te spoelen. 

AquaClean-waterfilter

De Philips EP3360 is uitgerust met een AquaClean waterfilter. Dit filter zorgt ervoor dat het water grondig gezuiverd wordt en dat ontkalken niet zo vaak meer nodig is. Zet tot 5000 kopjes koffie zonder te ontkalken! Gebaseerd op 8 keer het filter vervangen zoals aangegeven door de machine. Op deze manier weet je zeker dat jouw kop koffie is bereid met het schoonste water en je koffiemachine heeft een langere levensduur.

€ 429.00

lees verder

Koffiemachines toebehoren Philips
Product
 

Jura Cool Control Wireless 0,6 L

Jura Cool Control Wireless 0,6 liter Zwart

Zet de lekkerste cappuccino met de Jura Cool Control Wireless 0,6 liter Zwart. Dankzij de RVS beker met een inhoud van 0,6 liter blijft je melk altijd tot 4 graden optimaal gekoeld. Met deze Jura accessoires breid je jouw Jura koffiemachine uit en geniet je extra koffiespecialiteiten. Ook is de Cool Control heel eenvoudig schoon te maken.De beste materialen, de luchtdichte verbindingen en optimale temperatuursomstandigheden van de melkhouder tot in het kopje garanderen een perfecte melkhygiëne. Een elegant design en een optimaal bedieningscomfort maken de Cool Control tot het perfecte accessoire van elke Jura koffie-volautomaat.

Specificaties

 • Geschikt voor Jura koffiemachines
 • Inhoud reservoir 0,6 l
 • Vaatwasbestendige delen
 • Wireless

Perfecte melkresultaten

Maak altijd de perfecte cappuccino, latte macchiato of flat white met de Jura Cool Control. De melk is altijd lekker omdat het constant op een optimale 4 °C gekoeld wordt. Ook vervelende spatten tijdens de koffiebereiding behoren tot het verleden. De wireless communicatie van de Cool Control met de koffie-volautomaat zorgen ervoor dat je altijd tijdig de melk bij vult.

Optimale hygiënische omstandigheden

Met de Cool Control ben je altijd verzekerd van optimale melkhygiëne. Van de hoogwaardige roestvrijstalen houder tot de aanzuiglans; alle onderdelen die met melk in aanraking komen, zijn geschikt voor de vaatwasser en kunnen dus heel eenvoudig worden gereinigd.

De roestvrijstalen houder, siliconenring, deksel, metalen buis & de adapter zijn vaatwasbestendig.

€ 199.00

lees verder

Koffiemachines toebehoren Jura
Product
 

DeLonghi PrimaDonna S Evo ECAM 510.55

DeLonghi PrimaDonna S Evo ECAM 510.55

Met de DeLonghi PrimaDonna S Evo ECAM 510.55 maak jij binnen een mum van tijd de heerlijkste koffiespecialiteiten. Deze volautomatische espressomachine zorgt met één druk op de knop ervoor dat je kunt genieten van jouw favoriete koffiedrank. Dankzij het LatteCrema Systeem kun je stevig melkschuim maken voor goede cappuccino of een latte macchiato. Ook kun je het stoompijpje gebruiken voor een lekker kopje thee of warme chocolademelk. Via de Coffee Link App kun je verbinding maken tussen de PrimaDonna S Evo ECAM 510.55 en je smartphone en zo jouw koffiedrank personaliseren en helemaal naar jouw smaak maken. Het apparaat reinigt zelf het melkschuimsysteem met de Real AutoClean functie en zo ben jij verzekerd van heerlijk, vers melkschuim.

Specificaties

 • 250 gr bonenreservoir
 • 1,8 L waterreservoir
 • Handmatig cappuccinosysteem
 • Real AutoClean

Gebruiksgemak

De DeLonghi PrimaDonna S Evo ECAM 510.55 is een espressoapparaat dat makkelijk in gebruik is dankzij het duidelijke en eenvoudige LCD scherm. Het lekbakje is simpel uit te nemen en te reinigen en het apparaat heeft een automatische spoelfunctie bij het in- en uitschakelen. Je geniet keer op keer weer van verse aromatische koffie

LatteCrema Systeem

Het LatteCrema Systeem van de PrimaDonna S Evo ECAM 510.55 maakt de heerlijkste melkbereidingen met de perfecte melkschuimlaag. Omdat het espressoapparaat de melk op de goede temperatuur verhit heb je altijd de perfecte melkspecialiteit.

MY functie

De DeLonghi PrimaDonna S Evo ECAM heeft de MY functie. Dit is een functie waarmee je je drankje perfect kunt instellen naar jouw eigen smaak door aroma en koffiehoeveelheid aan te passen. Ook de maalgraad van de bonen en de melkhoeveelheden zijn helemaal aan te passen. De'Longhi heeft de Coffee Link App ontwikkelt. Via deze app maak je makkelijk verbinding verbinding tussen uw Smartphone en het apparaat en zo kun je jouw favoriete koffiedrank helemaal naar jouw smaak maken.

Drie jaar garantie & Workshop aan Huis cadeau

Is je DeLonghi PrimaDonna S Evo ECAM 510.55 defect of klopt er iets niet? Gedurende drie jaar hoef jij dankzij de service aan huis van De'Longhi bijna niets te doen om het op te lossen. Je neemt contact op met de klantenservice via het nummer 076-5233600 en je apparaat wordt - indien mogelijk - gewoon thuis gerepareerd! Ook krijg je een Workshop cadeau, een De'Longhi expert zal bij je thuis langskomen om je álles uit te leggen over je nieuwe aanwinst.

Klink hier om je machine aan te melden

€ 999.00

lees verder

Koffiemachines toebehoren DeLonghi
Product
 

Solis Solipol vloeibare ontkalker 1l

Deze speciale ontkalker verlengt de levensduur van jouw espressomachine.

SOLIPOL vloeibare ontkalkingsmiddel bevat een formulering op basis van melkzuur en tast gevoelige materialen niet aan. Hierdoor is deze ideaal voor uw espressomachine of koffiezetapparaten en is bovendien zeer effectief, eenvoudig en veilig te gebruiken. Dankzij de praktische vouwfles met kinderveilige dop.

€ 12.99

lees verder

Koffiemachines toebehoren Solis
Product
 

Krups EA82FD Quattro Force RVS

Krups EA82FD RVS Quattro Force: Voor het perfecte kopje koffie

Wie wil genieten van de heerlijkste koffiespecialiteiten hoeft niet verder te zoeken. Deze Krups EA82FD RVS Quattro Force heeft voor elk wat wils als het gaat om een kopje koffie. Krups werkt met het Quattro Force systeem om het ideale kopje koffie te garanderen: maling, tamping, percolatie en reiniging. Niet alleen akn deze volautomatische espressomachine een heerlijk krachtige espresso maken, ook een heerlijke cappuccino of een latte macchiato is geen probleem dankzij het One Touch Cappuccino systeem in combinatie met het stoompijpje. Schoonmaken is ook in een handomdraai gebeurd door het AutoClean Pressure Systeem. Zo heb je weinig omkijken naar jouw espresso apparaat en kun je genieten van heerlijke koffie.

 • Volautomatische espressomachine
 • Pompdruk: 15 bar
 • Capaciteit bonenreservoir: 275 gr
 • Capaciteit waterreservoir: 1,7 L
 • LCD display
 • Maalstanden: 3
 • Stoompijpje
 
 • Opwarmfunctie
 • Ontkalkings- en reinigingsprogramma
 • Automatische spoelcyclus
 • Automatische uitschakeling
 • Gewicht: 7,3 kg
 • Afmetingen (B x H x D): 28,3 x 28,3 x 36 cm
Krups  
Perfecte percolatie

Onderdeel van de Quattro Force technologie is de percolatie. Dit zorgt voor een perfecte balans tussen heet water en gemalen koffie. Of je nu van een sterke koffiesmaak houdt of van een milde afdronk, het kan allemaal met de A82FD RVS Quattro Force. Verras jouw visite met de heerlijkste koffiespecialiteiten.

Active Speed koffiemolen

De koffiemolen van de Krups EA82FD maalt koffiebonen 20% sneller dan andere Krups modellen. Door deze Active Speed functie worden de bonen perfect gemalen door de duurzame materialen van de koffiemalers. Deze raken minder snel beschadigd en het apparaat heeft een langere levensduur.

  krups
krups  

One Touch Cappuccino

Je kunt eindeloos variëren met dit volautomatische espresso apparaat. Maak een goeie espresso en schuim binnen een mum van tijd melk op voor een heerlijke cappuccino door middel van het One Touch Cappuccino systeem, of maak een smaakvolle latte macchiato. Ook kun je dranken opwarmen voor een lekkere chocolademelk of gewoon een beker warme melk voor het slapen gaan.

AutoClean Pressure Systeem

De Krups EA82FD Quattro Force RVS is uitgerust met het innovatieve AutoClean Pressure Systeem. Dit systeem met automatische functies zorgt ervoor dat jouw espresso apparaat niet alleen steeds doorgespoeld wordt, maar verminderd ook kalkaanslag. Door dit systeem heb je minder onderhoud aan je apparaat en het zorgt voor een langere levensduur van het espresso apparaat.

  krups

€ 629.95

lees verder

Koffiemachines toebehoren Krups
Product
 

Solis Montageset Waterfilters

Deze montage bevat volledig inhoud om de bestaande watertank te voorzien van Claris waterfilters. Volgende type espressomachines van SOLIS zijn geschikt voor het ombouwen* * De watertank moet voorzien zijn van montage mondstuk. In de afbeelding is te zien welke watertank goed is en welke niet de mogelijkheid hebben. Mogelijkheid is er om een watertank te bestellen met montage mondstuk.

Type
981.22 SOLIS Barista Triple Heat (Type 1011)
980.95 SOLIS Grind & Infuse Pro RVS (Type 115/A)
981.20 SOLIS Grind & Infuse Pro BLACK (Type 115/A)
980.93 SOLIS Caffespresso Pro (Type 117)
981.18 SOLIS Barista Perfect Pro (Type 118)

Kan zijn dat machine al voorzien is van zwarte kunststof montage mondstuk en houder voor filters. Dan kunnen losse filter besteld worden

€ 19.90

lees verder

Koffiemachines toebehoren Solis
Product
 

Jura Melkschuimer 24019

Jura Melkschuimer: geniet van tongstrelend en luchtige melkschuim

Met één druk op de knop maak je met de melkschuimer van Jura koude, warme of hete melkschuim, maar kan je ook melk verwarmen en het niet opschuimen. Maak luchtige melkschuim met fijne poriën voor koude specialiteiten zoals een latte frio en allerlei andere hippe dranken. Daarnaast heeft deze Jura melkschuimer een elegant en klassieke uitstraling waardoor die een geweldige aanvulling is op je volautomaat. En ook niet onhandig; hij is erg eenvoudig te reinigen.

 • Melkopschuimer
 • Hete en koude dranken
 • Automatisch opschuimen
 • Melk verwarmen
 • Inhoud melkhouder: 0,1 - 0,34 l
 • 0,75 m snoerlengte
Verschillende recepten

Afwisseling

Met de Jura melkschuimer zorg je voor afwisseling in ieder kopje. Je kunt eerlijk waar alle melkspecialiteiten klaarmaken - de normale latte macchiato of cappuccino maar ook de luxe frappé of chai latte! Leef je helemaal uit met eigen creatieve inspiraties of geïnspireerde inspiraties!

Warm en koud opschuimen of verwarmen

De stille elektromotor van deze melkschuimer stuurt het opzetstuk magnetisch aan. Dit zorgt ervoor dat je dé perfecte melkschuim klaarmaakt. Deze kun je naar keuze koud, warm of heet maken. Wil je alleen melk opwarmen? Dat kan ook! Een tweede opzetstuk zorgt ervoor dat je ook melk kunt verwarmen.

Jura melkopschuimer
Bediening

Eenvoudige bediening en reiniging

Je kunt kiezen tussen koud, warm of heet melkschuim door één, twee of drie keer te drukken op de ergonomisch vormgegeven bedieningstoets. Aan de verlichte pictogrammen zie je de gekozen modus. Het reinigen van het apparaat gaat eigenlijk net zo makkelijk. Door de magnetische aandrijving kun je de pitcher gewoon onder water dompelen, zodat je deze kunt spoelen.

Klein, maar fijn

De melkopschuimer heeft aan de onderkant ruimte voor de toevoerleiding en de opzetstukken. Zo kun je de melkopschuimer na gebruik eenvoudig weer opbergen in de kast en heb je de extra opzetstukken altijd bij de hand!

Melkopschuimer opbergen

€ 89.95

lees verder

Koffiemachines toebehoren Jura
Product
 

DeLonghi ECAM 23.460.S

Delonghi cadeaupakket

DeLonghi ECAM 23.460.S

De DeLonghi ECAM 23.460.S beschikt over het LatteCrema Systeem. Dit is het nieuwe en gepatenteerde automatische cappuccinosysteem om de perfecte cappuccino te zetten met een druk op de knop. De ECAM23460S is erg gebruiksvriendelijk, dankzij het display met twee lijnen tekst. Via dit display kun je je favoriete koffie naar eigen wens zetten! Maar dat is nog niet alles, de ECAM 23 460 S is ook voorzien van een afsluitbaar bonenreservoir voor het behoud van het aroma en een vernieuwde thermoblock voor het bereiden van een heerlijke espresso op een constante en ideale temperatuur. Met deze DeLonghi espressomachine geniet je altijd van de heerlijkste kop koffie, perfect bereidt!

Specificaties

 • 250 gr bonenreservoir
 • 1,8 L waterreservoir
 • Automatisch Cappuccinosysteem
 • Ontkalking- en reinigingsprogramma

LatteCrema systeem

Met het LatteCrema systeem van de DeLonghi ECAM 23.460.S is het maken van heerlijke cappuccino nu wel heel eenvoudig! Het automatische cappuccino systeem zorgt voor lekker melkschuim wat heerlijk romig is en dat de koffie op de juiste temperatuur is, tot de laatste druppel!

Eenvoudige en veilige reiniging

De DeLonghi ECAM 23.460.S beschikt ook over de AutoCleantoets. Zoals de naam al een beetje laat doorschemeren, maak je hiermee automatisch het cappuccinosysteem schoon. Dit wordt gedaan door middel van een combinatie van heet water en stoom. Tip: het is verstandig om na elk gebruik het melkreservoir in de koelkast te plaatsen.

Altijd de perfecte koffie

Deze DeLonghi koffiemachine is voorzien van een eenvoudig en efficiënt digitaal bedieningspaneel. Hiermee maak je elk soort koffie door slechts op één knop te drukken. De twee thermoblocks zorgen ervoor dat deze bereiding altijd op de ideale temperatuur plaatsvindt, en de conische, metalen koffiemolen maalt de koffiekorrel die jouw koffie het lekkerst maakt.

Gratis service aan huis

Je wil met de DeLonghi ECAM 23.460.S natuurlijk zo lang mogelijk de lekkerste koffie zetten. Daarom zit bij de twee jaar garantie van DeLonghi 'service aan huis' inbegrepen. Dit houdt in dat je de klantenservice met je probleem kunt bellen, en DeLonghi het apparaat vervolgens - indien mogelijk -bij je thuis komt repareren. Ideaal!

€ 649.00

lees verder

Koffiemachines toebehoren DeLonghi
Product
 

Krups Waterfilter

Krups Waterfilter

Met de Krups Waterfilter zorg je voor een schoner en smaakvoller water. Het waterfilter van Krups vermindert kalkvorming. Ook  bescherm je het espresso apparaat voor een langere levens duur met de Krups Waterfilter. 

 • Geschikt voor: Espresseria en Artese espresso-apparaten

€ 18.95

lees verder

Koffiemachines toebehoren Krups
Product
 

Zoek & boek uw vakantie

Winkelbeter op Facebook

winkelbeter op Facebook-agenda