.

Pernod 68 Absinthe 70CL

De eerste commerciele absinth distilleerderij La Maison Pernod Fils is opgericht in 1805 door de jonge Henri-Louis Pernod in Pontarlier te Frankrijk. Deze absinth wordt gedistilleerd uit anijs en de alsemplant. Al ver terug in de geschiedenis wordt de alsemplant-knoppe n gezien als een soort van geneesmiddel. Het bitter aftreksel van deze knoppen is de basis voor dranken als absint en vermout.

€ 29.95

lees verder

Absinthe
Product
 

Hapsburg Absinthe Red Cocktail 50CL

Hapsburg Absinthe Red Cocktail heeft een alcoholpercentage van 69%. De smaak bevat in vergelijking met de groene absinth minder anijs. Op deze manier kan de Absinthe Red beter in de mix of door een cocktail.

€ 24.95

lees verder

Absinthe
Product
 

Tabu Absinth Classic 70CL

Tabu Absinth Classic is een echte klassieker onder de Absinths. Ingredienten zoals kruiden anijs en alsemabsint zorgen voor echte authentieke smaken.

€ 22.50

lees verder

Absinthe
Product
 

Mass Absinthe un Peureux 50CL

Un Peureux Absinthe heeft een gladde zachte smaak. Het is een frise zomerse absinth. De groen gele kleur van Un Peureux Absinth komt door de vele aanwezige botanicals zoals citroen venkel anijs en alsem.

€ 24.95

lees verder

Absinthe
Product
 

Absente 55 Aux Plantes 70CL

Absente 55 Aux Plantes is een blend van absinthe steranijs mint en diversen kruiden. Absente 55 Aux Plantes kan zowel zo als op gecrushed ijs gedronken worden.

€ 22.50

lees verder

Absinthe
Product
 

Tequila Ocho Anejo Single Barrel 70CL

Tequila Ocho Anejo wordt voor 100% gemaakt van blauwe agave. De rijping vindt plaats op vaten waar voorheen whiskey in heeft gezeten waarna de Aejo Single Barrel op vatsterkte wordt gebotteld.

€ 74.95

lees verder

Tequila
Product
 

Williams Chase Oak Aged Sloe Mulberry Gin 50CL

Williams Chase Sloe & Mulberry Gin is geinspireerd op echte Britse smaken. Sleedoornbessen worden met de hand uitgezocht en trekken vervolgens in het distillaat. Een botanical selectie wordt gebruikt welke fraaie fruitige smaken losmaakt. Neus vol sleedoornbessen zwarte en rode bessen. Smaak vol bessen gecompliceerd maar toch ook levendig. Afdronk vijgen dadels pruimen en rode bessen.

€ 32.50

lees verder

Gin
Product
 

Rodnik Classic Green Absinth 70CL

Rodnik Classic Green Absinth heeft een zachte anijssmaak en is ideaal voor in de mix van cocktails en longdrinks.

€ 17.50

lees verder

Absinthe
Product
 

Green Tree Absinth Fairy 70CL

Green Tree Absinth Fairy is een Tjechisch product. Gemaakt in een van Europas oudste distillerijen met alleen ingredienten uit de lokale bossen vormt het een uitstekende basis voor cocktails en long drinks.

€ 17.95

lees verder

Absinthe
Product
 

Mancino Bianco Ambrato 75CL

Mancino Bianco Ambrato heeft bloemige geuren van kamille elderflower angelica genziana en mint. Zoete sinaasappel gember grapefruit kardemom en zoethout zeer rijk aan kinine.

€ 14.95

lees verder

Vermout
Product
 

Agwa de Bolivia 70CL

Agwa de Bolivia is de enige coca likeur in de wereld. Agwa de Bolivia wordt uit 37 verschillende planten en kruiden gemaakt.

€ 25.95

lees verder

Absinthe
Product
 

Rodnik Cannabis Flavoured Absinth 70CL

Rodnik Canabis Flavoured heeft een zachte anijssmaak en is op smaak gebracht met hennep.

€ 19.50

lees verder

Absinthe
Product
 

Don Julio Blanco 70CL

Don Julio Blanco is de basis voor alle andere Don Julio varianten. Scherpe agave met hinten van verse citrus zoals citroen limoen en grapefruit zorgen voor een mooie droge afdronk met een snufje peper. Don Julio Blanco is ideaal voor de perfecte Margarita.

€ 31.95

lees verder

Tequila
Product
 

Hendricks Gin mini 5CL

Hendricks Gin in zijn opvallende zwarte apothekers fles is een premium gin met een bijzondere twist. Bij het openen van de fles kan men de frisse geuren van jeneverbessen koriander citroen komkommer en rozen ontdekken. Hendricks Gin met het predikaat a most unusual gin is dan ook met recht een bijzondere gin waarvan de zachte smaak heel lang blijft hangen. Hendricks Gin wordt gedistilleerd in Schotland wat bewijst dat de Schotten naast whisky ook nog hele goede gin kunnen produceren. Daar er al een subtiel komkommer aroma valt te ontdekken de volgende serveertip Hendricks gin inclusief ijs tonic en als garnering een schijfje komkommer.

€ 5.95

lees verder

Gin
Product
 

Domecq Sherry Dry Fino 75CL

Domecq Sherry Dry Fino is een aromatische en tere fino van lichte en elegante wijnen. De smaak is frisopwindend en heeft duidelijk een eigen persoonlijkheid.

€ 6.95

lees verder

Sherry
Product
 

Sandeman Sherry Medium Dry 75CL

Sandeman Sherry Medium Dry is mild aromatisch en harmonieus qua smaak. Licht zoetig met tonen van noten en een lange afdronk.

€ 6.50

lees verder

Sherry
Product
 

Dutch Dynamite 70CL

Dutch Dynamite is een explosief lekker zout dropdrankje met 20% alcohol.

€ 12.95

lees verder

Mix
Product
 

Sacred Spiced English Vermouth 70CL

Sacred Spiced English Vermouth is samengesteld op basis van onder andere wijn thijm absintalsem en andere botanicals. Het aroma doet denken aan een combinatie van kruiden anijs chocolade en kaneel. In de mond komt het volle karakter naar voren met hierbij duidelijke toetsen van rood fruit kruiden en wat cacao. De afdronk is verfrissend fruitig en licht gekruid.

€ 34.95

lees verder

Vermout
Product
 

Skyy Glacial Mint Liqueur 70CL

Skyy Glacial Mint Liqueur is een zachte vodka likeur met toetsen van verse munt. De smaak is intens en heerlijk vers. Aangeraden wordt om puur van deze likeur te genieten maar uiteraard kan er ook goed mee worden gemixt.

€ 14.95

lees verder

Vodka likeur
Product
 

Hooghoudt Bruine Jenever 70CL

Hooghoudt Bruine Jenever is vol en warm van smaak. Naast jeneverbes proef je kaneel vanille grapefruit en kandij. Serveer puur of in de mix met bijvoorbeeld ginger ale en een partje limoen.

€ 15.50

lees verder

Oude jenever
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Winkelbeter op Facebook

winkelbeter op Facebook-agenda