Red Stripe voordeelverpakking

Nu je favoriete bier in een voordeelverpakking! Licht en zoet toegankelijk bier zonder veel bitterheid. Verfrissend en dorstlessend.

€ 31.95

Lees verder

Beerwulf
Product
 

Gevarieerde Bieren Abonnement

Hou je van gevarieerde bieren op The SUB? Dan is dit jouw abonnement! Je ontvangt elke maand een pakket met 2 x Affligem Blond, 2 x Desperados, 2 x Wieckse Witte en 2 x Gandolf IPA 2L-vaten voor The SUB. 3 maanden, 8 2L-vaten per maand (24 totaal) Gratis thuisbezorgd Slechts 100 abonnementen beschikbaar! Je bestelt en betaalt het abonnement in één keer. Je ontvangt vervolgens 3 maanden op rij elke maand een pakket met 8 vaten voor The SUB. Lees meer in onze FAQ

€ 183.95

Lees verder

Beerwulf
Product
 

Belgische Bieren Abonnement (Maandelijks)

Maak alvast ruimte in je koelkast, want met het Belgische Bieren Abonnement van Beerwulf ben je altijd voorzien van de heerlijkste Belgische speciaalbieren. 3 maanden op rij, 16 bieren per maand (48 bieren in totaal) Gratis thuisbezorgd Slechts 50 abonnementen beschikbaar! Je bestelt en betaalt het abonnement in één keer. Je ontvangt vervolgens 3 maanden op rij elke maand een pakket met 16 Belgische bieren.

€ 99.95

Lees verder

Beerwulf
Product
 

Achel Bruin

Dit diepbruin Trappistenbier van hoge gisting ruikt naar zoethout, anijs en gedroogd fruit. De smaak van Achelse Kluis Bier Bruin is zacht op de tong maar kent een krachtige afdronk. Het bier heeft een stevige body, moutzoet, karamel, fruitig (rozijntjes, banaan, vijgen), een aangename hopbittere toets en een alcoholpercentage van 8%

€ 2.05

Lees verder

Achel
Product
 

Asahi Super Dry

Crispy light lager met een verfrissende smaak en behoorlijk wat koolzuur. Licht zoet aroma van de mout. Een subtiel bier voor vele momenten. Droge, moutige afdronk.

€ 1.89

Lees verder

Asahi
Product
 

Emelisse Session IPA

Verfrissende IPA met weinig alcohol en veel smaak. Frisse fruitige hoparoma's en zoete mouttonen. De finish is sterk bitter.

€ 2.19

Lees verder

Emelisse
Product
 

Texels Bock

Texels Bock is meermalen onderscheiden als Lekkerste Bockbier en Beste Bokbier van Nederland. De smaak van dit robijnrode bier is zoet, romig en zit vol aroma’s van karamel.

€ 2.09

Lees verder

Texels
Product
 

Pils Lager Abonnement

Hou je van pils en lager op The SUB? Dan is dit jouw abonnement! Je ontvangt elke maand een pakket met 6 x Heineken en 2 x Birra Moretti 2L-vaten voor The SUB. 3 maanden, 8 2L-vaten per maand (24 totaal) Gratis thuisbezorgd Slechts 100 abonnementen beschikbaar! Je bestelt en betaalt het abonnement in één keer. Je ontvangt vervolgens 3 maanden op rij elke maand een pakket met 8 vaten voor The SUB. Lees meer in onze FAQ

€ 148.95

Lees verder

Beerwulf
Product
 

Blonde Bieren Abonnement

Hou je van blonde bieren op The SUB? Dan is dit jouw abonnement! Je ontvangt elke maand een pakket met 6 x Affligem Blond en 2 x Pelforth Blonde 2L-vaten voor The SUB. 3 maanden, 8 2L-vaten per maand (24 totaal) Gratis thuisbezorgd Slechts 100 abonnementen beschikbaar! Je bestelt en betaalt het abonnement in één keer. Je ontvangt vervolgens 3 maanden op rij elke maand een pakket met 8 vaten voor The SUB. Lees meer in onze FAQ

€ 175.95

Lees verder

Beerwulf
Product
 

Affligem Blond TORP 2L Tapvat

Goudblond abdijbier met een fijne witte schuimkraag. Verfrissend en vol fruit, citrus fruit en tropisch fruit. Aangenaam bitter in de nasmaak.

€ 8.09

Lees verder

Beerwulf
Product
 

Affligem Tripel

Amber, goudgoudkleurig, helder, met een grote standvastige witte schuimkraag. Fruitige zoet aroma's bepalen het gezicht van de koning der abdijbieren. Deze Tripel heeft een stevige body en toch een frisse smaak.

€ 1.25

Lees verder

Beerwulf
Product
 

Beavertown Neck Oil

Zeer toegankelijke, frisse, fruitige Session IPA. Weinig alcohol, veel smaak dankzij de grote hoeveelheden hop.

€ 2.99

Lees verder

Beavertown
Product
 

Belfort 9°

Donkerbruin bier met een lichtbruine schuimkraag. Aroma’s van chocolade, karamel, toffee en gebrande mout. Groene toets dankzij dry-hopping. Complexe en bittere nasmaak

€ 2.29

Lees verder

Belfort
Product
 

Belgosapiens Blanche de Thines

Smaakvol en dorstlessend witbier gebrouwen met koriander en curacao. Toch komen de geuren en smaken ook van de hopsamenstelling.

€ 1.69

Lees verder

Belgosapiens
Product
 

Belgosapiens P'tit Granit

Een Porter met een relatief laag alcoholpercentage. Krachtig, kruidig en vol van smaak met een lichte toets van koffie in de geur en smaak.

€ 1.79

Lees verder

Belgosapiens
Product
 

Birra Moretti Baffo d'Oro TORP 2L Tapvat

Birra Moretti Baffo d'Oro is een pilsener uit Italië, gebrouwen met 100% gerstemout. Verfrissend en moutig van karakter, met een bloemige, hoppige toets. De afdronk is lichtbitter en iets droog.

€ 7.99

Lees verder

Beerwulf
Product
 

Brasserie De Sutter Dément'brée

De amber is zoet en kruidig. In de smaak proef je duidelijk de geroosterde mouten. De smaak is zacht en rond

€ 2.49

Lees verder

Brasserie de sutter
Product
 

Braukunstkeller Bavarian Dry Hop Lager

Een lichtgele Lager met stuivende hoparoma’s en lichte tonen van mout. Veel citrus en een bescheiden bittere afdronk.

€ 2.39

Lees verder

Braukunstkeller
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Zoek & boek uw vakantie

Winkelbeter op Facebook

winkelbeter op Facebook-agenda