Maxguitarstore.com - 10% extra korting

 

Op dit moment heeft Maxguitarstore de Sizzling Summer Sale actie lopen met korting op verschillende gitaren, versterkers en pedalen. Vanaf vrijdag 21 september bieden ze nog een 10% extra korting op deze aanbiedingsartikelen aan jouw bezoekers. Hiervoor kunnen ze de volgende promotiecode gebruiken: "summersaleweekend"

Roofvishengels 20% korting

Voor het echte hengelplezier is een juiste roofvishengel van groot belang. Roofvishengels kunnen in drie hoofdgroepen ingedeeld worden. Dit zijn spinhengels, baitcasterhengel, en verticaalhengels.

De spinhengels zijn gebouwd om met een werpmolen en spinners te vissen. Over het algemeen is deze hengel 1.80m tot 2.70m lang. Een baitcasthengel vis je altijd met een baitcastreel en kunstaas als shads, pluggen en jerkbaits. Dit kan vanuit de boot, of werpend van af de kant. Daarnaast heb je nog verschillende andere roofvishengels, denk bijvoorbeeld aan de verticaalhengel. Ga je vissen op baars, snoek, snoekbaars of andere soorten roofvis? Kies dan voor de juiste roofvishengel!

Naar de roofvishengels

Assortiment Raven.nl

maxguitarstore: dé gitaarspecialist van Nederland

Max Guitar is dé gitaarspecialist van Nederland. Met drie fysieke winkels en een groeiende online aanwezigheid, bedienen zij dagelijks tientallen gitaristen over de hele wereld. Hun assortiment bevat alle A-merken op gitaargebied, allen verbonden aan de afgelopen 60 jaar muziekhistorie. Max Guitar heeft een uniek aanbod gitaren, versterkers, effecten en accessoires. Starterpakketten van €200 tot handgebouwde, gelimiteerde instrumenten van €10.000. Max Guitar is een echte winkel, met echte mensen

• Exclusieve & Custom Shop gitaren

• Inruil & persoonlijke aandacht

• Reparatie & nazorg

• 5000+ gitaren

• Snelle wereldwijde levering

Alle Max Guitar klanten zijn gepassioneerd, betrokken en geïnteresseerd. Het gemeenschapsgevoel wordt versterkt door: in-store optredens, clinics, demonstraties en goede koffie. De hoge Trustpilot waardering benadrukt dit. Bij Max Guitar kom je daarbij altijd bekende artiesten tegen: Di-Rect, Kensington of Waylon loop je zomaar tegen het lijf.

Assortiment

Raven Hengelsport

Raven Hengelsport is een van de grootste hengelsportbedrijven van Europa. Met een webwinkel, 4 winkels in Nederland en 2 in het buitenland zijn we een toonaangevende organisatie. Raven.nl is dé website voor elke sportvisser. Met vele duizenden artikelen, blogs, hoge kwaliteit foto's en veel informatie helpen we de klant bij het maken van een juiste keuze. Daarnaast ontwikkelen en vermarkten we hengelsportartikelen wereldwijd. Vanuit Dronten wordt alles gecoördineerd en gedistribueerd, voor zowel onze eigen winkels, webshop als ook de wereldwijde export.

Naar Raven Hengelsport

Assortiment

 

Keymusic: complete assortiment muziekinstrumenten en muziekapparatuur

KEYMUSIC.NL

 

Keymusic.com biedt het meest complete assortiment muziekinstrumenten en muziekapparatuur in Nederland. Niets is voor de consument leuker dan zelf producten proberen en vergelijken in de winkels van Keymusic.com. Alleen dan weet de consument zeker dat hij met het juiste product naar huis gaat. Iedere gitaar is uniek, iedere microfoon of speaker klinkt anders. Het draait allemaal om het juiste gevoel.

Assortiment

Joomla SEF URLs by Artio

Winkelbeter op Facebook

winkelbeter op Facebook-agenda