Korda Wide Gape X Maat 10

De Wide Gape X is exact hetzelfde als de populaire Korda Wide Gape, maar net even wat steviger uitgevoerd. Hierdoor kun je deze allround haak ook prima inzetten in wateren waar soms geforceerd gedrilt moet worden.

€ 5.99

Lees verder

Karper Haken Korda
Product
 

Faith Chod Rig Short Maat 6 3 Stuks

De Chod Rig van Faith is direct klaar om mee te vissen. Deze kant en klare Chod Rig is geknoopt met vlijmscherpe Owner haken, mat zwarte ringwartel maat 10, rig ring en sterke pin voor het vastzetten van je pop-up. Lengte exclusief wartel is 3cm.

€ 5.99

Lees verder

Vislijnen Onderlijnmateriaal Karper Faith
Product
 

Berkley Powerblade Tiger Prawn 11g 4.9cm

De Berkley Powerblade is veelzijdig genoeg om alle roofvissen te kunnen vangen. Geeft trillingen met een hoge frequentie met een minimale hengelbeweging. De vis wordt zo gestimuleerd om de prooi te volgen. Zeer geschikt voor het verticaal vissen.

€ 7.99

Lees verder

Aas Voer Kunstaas Lepels Berkley
Product
 

JRC Radar DS3 Receiver Ontvanger

De JRC Radar DS3 Receiver is een draadloze ontvanger voor de JRC Radar DS3 beetmelders. De 6 kanalen ontvanger heeft instelbaar volume en een trilfunctie.

€ 109.99

Lees verder

Karper Beetmelders Swingers Electronische beetmelders JRC
Product
 

Chub RS Plus Markerhengel

Deze Chub RS-Plus is een krachtpatser die alles in zich heeft om spods en markers moeiteloos op grote afstanden te lanceren. Een werkelijk schitterende blank voor een waanzinnige prijs. Een hengel die zijn prijs driedubbel waard is.

€ 59.99

Lees verder

Hengels Spodhengels Markerhengels Chub
Product
 

Fox Zig Disc Rig Storage System

Handige oplossing om je zig rigs netjes en overzichtelijk op te bergen. In de Fox Zig Disc Rig Storage System heb je de ruimte om 15 zig rigs op te bergen.

€ 25.99

Lees verder

Karper Opbergen Transport Opbergboxen FOX
Product
 

JVS Patriot Feederhengel Medium Heavy 3.78m 20 80g

De JVS Patriot Feederhengel Medium/Heavy is een allround feeder waarbij de uitgebalanceerde blank het vissen met dunne lijnen en zwaardere korfen mogelijk maakt.

€ 107.99

Lees verder

Hengels Feederhengels JVS
Product
 

X2 Hengelfoudraal 13ft

Los 13ft karper foudraal voor 1 opgetuigde karperhengel. Dik gevoerd en geschikt voor 50mm startogen en de grootste big pit molens. Inclusief afneembare schouderband.

€ 28.99

Lees verder

Karper Tassen Foudralen Foudralen X2
Product
 

Okuma Electron 130 RD Molen 0.25mm Visijn

De Okuma Electron molen is een perfecte molen voor de beginner of de visser die zijn materiaal graag simpel maar doeltreffend houdt. Met een grafieten spoel en een stijlvol uiterlijk.

€ 24.99

Lees verder

Molens Slip achterop Okuma
Product
 

X2 RVS Buzzerbar

Roestvrijstale verstelbare buzzerbar. Deze buzzerbar is geschikt voor drie hengels een heeft een lengte van 32.5 tot 47 centimeter.

€ 18.99

Lees verder

Karper Rodpods Steunen Buzzerbars X2
Product
 

Zoek & boek uw vakantie