Gratis app app die aan de hand van jouw bewegingspatroon berekent hoe oud je gaat worden.

gero.jpegGero Lifespan

een app die aan de hand van jouw bewegingspatroon berekent hoe oud je gaat worden. Het programma beschikt onder meer over een stappenteller, houdt bij hoelang je slaapt en hoeveel ‘activiteitsveranderingen’ je per dag doormaakt.Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar hoe vaak je per dag opstaat uit je stoel.
De app gebruikt hiervoor voornamelijk gegevens uit de Gezondheid-app. Ook Fitbit-data kan gekoppeld worden. In de Gezondheid-app heb je bijvoorbeeld de ‘Bedtijd’-functie die bijhoudt hoelang je slaapt, en je helpt om aan voor jou gezond aantal te komen. Deze persoonlijke gegevens gebruikt Gero Lifespan in combinatie met data van meer dan 100,000 proefpersonen om in te schatten wat jouw levensverwachting is. Wekelijks krijg je een rapportage waarin te zien is of je resterende levensduur is toegenomen, of juist verminderd.

Gero Lifespan downloaden in de App Store (gratis)

Boeken: leren programmeren in php en mysql

Boeken over freeware

AdwCleaner kan heel veel adware, toolbars in Internet Explorer, Firefox en Google Chrome, browser hijackers en andere potentieel ongewenste software (PUP) verwijderen

De Ask Social Toolbar is een werkbalk; een browser add-on (ontwikkeld door APN LLC) die zegt de surfervaring van gebruikers op internet te verbeteren door het toevoegen van snelkoppelingen naar sociale netwerken zoals bijvoorbeeld Twitter, Facebook, Pinterest enz. Deze browser werkbalk werd ontwikkeld door een legitiem bedrijf (een op vraag-antwoord gebaseerde internet zoekmachine) en is geen virus of malware. Het nadeel van het gebruik van deze browser add-on is dat deze de instellingen van de browser wijzigt - de standaard zoekmachine en startpagina worden gewijzigd naar search.ask.com Merk op dat in de meeste gevallen gebruikers kunnen kiezen om deze wijzigingen niet door te voeren tijdens de installatie van deze werkbalk. Veel gebruikers letten echter niet goed op tijdens de verschillende stappen van het installatieproces en dit resulteert in ongewenste wijzigingen aan de internet browsers (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox). Computergebruikers zouden zich bewust moeten zijn van een populaire software verspreidingsmethode genaamd 'bundling'.

Veel downloadwebsites en ontwikkelaars van freeware gebruiken deze methode om geld te verdienen met hun downloads en hierdoor moeten gebruikers opletten met het installeren van gratis software gedownload van het internet. Om te vermijden dat adware of ongewenste browser werkbalken geïnstalleerd worden kies je best steeds de 'Aangepaste' installatie-optie bij het installeren van freeware en weiger je alle gesuggereerde wijzigingen aan de instellingen van de internet browser. De Ask Social Toolbar is een mogelijk ongewenst programma (PUP), en wanneer het onbedoeld geïnstalleerd werd zou het moeten verwijderd worden.
Het verwijderen van de e Ask Social Toolbar kan lastig zijn. Hij lijkt steeds weer terug te keren.

AdwCleaner kan heel veel adware, toolbars in Internet Explorer, Firefox en Google Chrome, browser hijackers en andere potentieel ongewenste software (PUP) verwijderen van uw pc.

Download Ask Social toolbar remover

computer opschonen met CCleaner

ccleanerCCLeaner is een erg handig gratis programma waarmee je je computer kunt opschonen. Gebruik het voor het optimaliseren van de Windows register, verwijderen van tijdelijke bestanden, wissen van browsergeschiedenis en nog veel meer. CCLeaner is gratis en kan gebruikt worden op computers vanaf Windows XP.

Download

OpenOffice is een toonaangevend gratis opensource kantoorpakket

logo open officeOpenOffice is een toonaangevend opensource kantoorpakket voor tekstverwerking, spreadsheets, presentaties, afbeeldingen, databases en meer. Het is beschikbaar in vele talen waaronder het Nederlands] en werkt op alle gewone computers. Het slaat alle gegevens op in een internationaal open bestandsformaat en kan bestanden van andere veelvoorkomende softwarepakketten lezen en schrijven. Het kan volledig kosteloos gedownload worden en mag voor elk doel gebruikt worden. Het heeft dezelfde mogelijkheden als MS-office, is gratis en kwalitatief zeker zo goed.

Download Open Office

Meer artikelen...

Zoek & boek uw vakantie