Koffie thee brochurethee

Er zijn echte koffiedrinkers, maar ook fervente theeleuten.Koffie en thee zitten diep geworteld in velen culturen Caffeïne is een opwekkende stof die in koffie zit, deze stof zit  ook in thee, cacaobonen en cola.Deze stof geeft je energie en helpt je wakker te blijven. Teveel caffeïne is ongezond en gevaarlijk zelfs want het is een giftige stof.Ook is het een stof waar je aan verslaafd kan raken. In koffie zit gelukkig maar een klein beetje caffeïne, en het is dus niet ongezond om koffie te drinken. Gezonde volwassenen kunnen ongeveer 4 kopjes koffie per dag drinken voordat er negatieve gevolgen optreden.Als iemand minder of geen koffie wilt drinken, kan het vervangen worden door cafeïnevrije koffie. Een kopje cafeïnevrije koffie is niet helemaal cafeïnevrij. Het bevat nog 2 tot 4 milligram cafeïne, dat is minder dan de gemiddeld 85 milligram die in een normaal kopje koffie zit.

 • Dankzij De Koffiejongens zit je nooit meer zonder koffie!

  de koffiejongens

  Hoppa! Dankzij De Koffiejongens zit je nooit meer zonder koffie!

  De Koffiejongens leveren de lekkerste koffie voor een Nespresso® apparaat, alleen dan in abonnementsvorm. Uw klant geeft één keer aan hoeveel koffie hij drinkt & wat de favoriete smaken zijn. Daarna worden de cups automatisch op hun schema bezorgd. Door de brievenbus & altijd zonder bezorgkosten.

  Uw bezoeker kan het abonnement altijd aanpassen, pauzeren of stopzetten, ze zitten nergens aan vast.

  De voordelen van De Koffiejongens:
  • De lekkerste koffie
  • 25% voordeliger dan Nespresso®
  • Gemak: 1x bestellen, nooit meer zonder koffie
  • Gratis bezorging, door de brievenbus
  • Superflexibel: Uw klant wijzigt, pauzeert of stopt het abonnement wanneer het hun uitkomt

  Naar de koffiejongens

 • illy Normale branding (Koffiebonen) nu met #korting enkel blik van € 9.30 voor € 7.95

  illy

  illy Normale branding (Koffiebonen)

  Een illy caffee tekent zich door zijn fijnporige rood-bruine crema, elegant en lang aanhoudend.

  1 x 250 g blik

  9,30

  nu € 7,95

 • Krups EA82FB Quatrtro Force | koffiediscounter Weekendknaller

  Assortiment koffiediscounter

   

 • losse thee, mate, matcha & accessoires

  losse thee, mate, matcha & accessoires

  vans & Watson is de plek voor losse thee, mate, matcha & accessoires in Nederland en België. Het doel van Evans & Watson is tegen een eerlijke prijs een vers product van hoge kwaliteit aan te bieden met altijd persoonlijke service (met een glimlach). Dit wordt gedaan door altijd en alleen verse losse thee, van de hoogste kwaliteit, aan te bieden. Losse thee en accessoires worden gratis verzonden(vanaf € 29 gratis in NL, € 39 voor BE) en dit doet Evans & Watson wereldwijd (43 landen). Evans & Watson verzendt al haar producten om mensen blij te maken. Dus, ben je op zoek naar de lekkerste groene thee, zwarte thee, oolong thee, rooibos thee, kruidenthee, vruchtenthee, pu erh, witte thee of juiste specifieke losse thee of kruiden zoals Earl Grey, Sencha, kurkuma, damiana, hibiscus, kamille of andere heerlijke melanges? Dan is Evans & Watson de webwinkel voor jou.

  Naar Evans & Watson

  Assortiment

 • Matcha Thee uit Japan

  joyofmatcha

  JoyofMatcha.com verkoopt premium Matcha Thee uit Japan. Joy of Matcha is voor iedereen die de gezonde effecten van het superdrankje Matcha wil proberen. Maar ook voor de doorwinterde theedrinker.

  Dit maakt JoyofMatcha.com zo uniek:

  • Authentiek: de Matcha wordt geteeld op kleine boerderijen hoog in de bergen
  van Japan. Ver weg van pesticiden, industrie en andere vervuilende stoffen.
  • Allerbeste kwaliteit: De matcha bladeren worden heel langzaam fijngemalen op
  eeuwenoude stenen. in tegenstelling tot industriële productie, duurt het 1 uur
  om slechts 50 gram Matcha poeder te produceren! Dat is iets meer dan 1 potje.
  • Fantastische, lichtzoete smaak: de smaak blijft optimaal bewaard doordat de
  matcha onmiddellijk wordt verpakt in kleine, hermetisch afgesloten potjes.
  • Ongelooflijk vers: de matcha wordt steeds op bestelling gemalen en verpakt. De
  levering gebeurt per luchtpost en niet over zee waar het soms tot 60 dagen
  onderweg is.

  Assortiment

  Naar JoyofMatcha

 • wereldkoffie | max havelaar,fair trade|koffiebonen en volautomaten

  de grenzeloze smaak van genieten

  Wereldkoffie is gespecialiseerd in het aanbieden van koffiebonen van een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wereldkoffie wilt u graag kennis laten maken met al het moois dat de wereld u op het gebied van koffie te bieden heeft. Kwaliteit staat bij Wereldkoffie hoog in het vaandel. Voor het bestellen van koffiebonen van hoge kwaliteit met een goede prijs/kwaliteitsverhouding bent u bij Wereldkoffie aan het juiste adres.

  Wereldkoffie werkt samen met een Nederlandse koffiebrander die op kleinschalige, ambachtelijke wijze koffiebonen brandt. Alle koffiesoorten komen rechtstreeks uit de producerende landen en zijn speciaal voor Wereldkoffie gebrand. Wereldkoffie probeert zoveel mogelijk rekening te houden met de manier waarop de aangeboden producten geproduceerd zijn. (Eerlijk geproduceerd)

  Wereldkoffie koopt gecertificeerde en niet-gecertificeerde koffies in. Gecertificeerde koffies worden verkocht tegen een minimumprijs, die de boer altijd een goede prijs garandeert. De niet-gecertificeerde koffies koopt Wereldkoffie in op cupprofiel. Hoe beter de koffie ‘cupt’ (smaakt) hoe hoger de prijs. Deze prijzen liggen zeker zo’n 20% boven het normale marktniveau. Daarnaast koopt Wereldkoffie biologische koffies en Rainforest Alliance koffies in, een label dat staat voor goede zorg voor het milieu en de farm.

  Assortiment

  Naar Wereldkoffie

  Zie ook:

  KoffieVoordeel | premium koffie voor een spectaculair lage prijs

  Koffie van Brandzaak is een smaaksensatie!

  Vanbruggenthee: thee van de allerbeste kwaliteit. Het assortiment is zeer uitgebreid. Zo kunt u kiezen uit ruim 150 verschillende soorten thee, van groene thee en kruidenthee tot rooibosthee, zwarte thee en vruchtenthee.

Joomla SEF URLs by Artio

Zoek & boek uw vakantie

Winkelbeter op Facebook

winkelbeter op Facebook-agenda