Black weekend Bergfreunde tot 50% korting

 

Black weekend Bergfreunde tot 50% korting

Black weekend Bergfreunde tot 50% korting

Leer meer over bewerken en printen

     
 
cameranu.nl
 
 
 
Thema bewerken & printen
Bij het bewerken en afdrukken van je foto's of het editen van je video's komen beelden pas echt tot leven. Daarom leer je hier in deze nieuwsbrief meer over. Bekijk de visie van Bas Meelker over beeldbewerking, ontdek de workflow van Evely Duis en leer meer over monitoren en printers.
 
 
 
Leer meer over beeldbewerking
De visie van Bas Meelker over beeldbewerking
Welke monitor voor beeldbewerking moet ik kopen?
 
 
Nieuwe producten
 
 
OM 5 Athens Gray
 
DJI
OM 5 Athens Gray

Voor               €159,-
X-T30 II systeemcamera Body
 
Fujifilm
X-T30 II systeemcamera Body
Voor               €899,-
GFX 50S II
 
Fujifilm
GFX 50S II

Voor               €3999,-
 
 
Profiteer nu van deze acties!
 
 
20% korting op Case Logic
Atomos actie
 
 
15% korting op fotoprint
 
 
 
 
 
 
 

Witvisweek is begonnen met hoge kortingen!

Witvisweek is begonnen met hoge kortingen!

Zo maak je landschapsfoto's als een pro!

     
 
Zo maak je landschapsfoto's als een pro
Wat onderscheidt een leuke landschapsfoto nu van een ECHT goede landschapsfoto? Wat zorgt ervoor dat jij met je foto’s boven het maaiveld uitkomt? Na het lezen van de tips van professional Bas Meelker ga je goed voorbereid het nieuwe jaar in!
 
 
 
 
DJI Mini 2 review
 
 
DJI Mini 2 review
Een drone van minder dan 250 gram met 4k video en die kan fotograferen in RAW... Het lijkt haast te mooi om waar te zijn, maar de DJI Mini 2 drone heeft het! In deze review lees je waarom John David blij verrast is met de (beeld)kwaliteit van deze drone.
 
 
 
 
 

WEGENS SUCCES VERLENGD 🤩Hengelsport bij Raven | 🎇 15% korting op vrijwel alles 🎆

 
 
  FOX  
  15% korting
 
 
Fox
Mini Micron X
Beetmelderset
 
  € 259,99
€ 220,99
 
  ›  Shop nu  
 
 
  FISH-XPRO  
  15% korting
 
 
FISH-XPRO
Improve set
2-Rod
 
  € 149,99
€ 127,49
 
  ›  Shop nu  
 
 
  KORDA  
  15% korting
 
 
Korda
Dark Matter
Weed Green
 
  € 10,99
€ 9,34
 
  ›  Shop nu  
 
 
  JRC  
  15% korting
 
 
JRC
Extra Larger
Onthaakmat
 
  € 32,95
€ 28,01
 
  ›  Shop nu  
 
 
 
 
  FOX RAGE PRED.  
  15% korting
 
 
Fox Rage pred.
HD Dart slider
Dobber | 15G
 
  € 4,19
€ 3,56
 
  ›  Shop nu  
 
 
  DAM  
  15% korting
 
 
DAM
Landingsnet
50x50x40cm
 
  € 14,99
€ 12,74
 
  ›  Shop nu  
 
 
  RAPALA  
  15% korting
 
 
Rapala
Tackle Lure
Camo bag
 
  € 49,95
€ 42,46
 
  ›  Shop nu  
 
 
  MINN KOTA  
  15% korting
 
 
Minn Kota
Endura Max 55
Elektromotor
 
  € 529,99
€ 450,49
 
  ›  Shop nu  
 
 
 
 
 

Mega Voerfestival Korting tot wel 20%

raven voerfestival

Mega Voerfestival Korting tot wel 20%

Alles voor de hengelsporter

 

Alles voor de hengelsporter

 

Raven Hengelsport is een van de grootste hengelsportbedrijven van Europa. Met een webwinkel, 4 winkels in Nederland en 2 in het buitenland zijn we een toonaangevende organisatie. Raven.nl is dé website voor elke sportvisser. Met vele duizenden artikelen, blogs, hoge kwaliteit foto's en veel informatie helpen we de klant bij het maken van een juiste keuze. Daarnaast ontwikkelen en vermarkten we hengelsportartikelen wereldwijd. Vanuit Dronten wordt alles gecoördineerd en gedistribueerd, voor zowel onze eigen winkels, webshop als ook de wereldwijde export.

 

Alles voor de hengelsporter

Assortiment Raven hengelsport

 

 

Subcategorieën

Vakantie

Het effect van een langere zomervakantie is na één werkweek al weer verdwenen. Toch is het goed om af en toe langer op vakantie te gaan.
Vakantie vieren is fijn en het is ook nog eens erg goed voor je gezondheid. Even weg van alle beslommeringen thuis, lekker eten, genieten van de zon en de buitenlucht

heerlijk op vakantie

, veel bewegen en ontspannen het draagt allemaal een steentje bij. Of je nu gaat luieren aan de Spaanse kust of een wat actievere vakantie tegemoet gaat, feit is dat alle vakanties gezond zijn. Dat komt doordat je op vakantie doorgaans gelukkiger bent dan thuis. Geen zorgen, geen verplichtingen en bovendien slaap je op vakantie vaak langer en beter dan thuis

Denk ook eens aan een korte vakantie tussendoor en dichtbij. Ga bijvoorbeeld eens uitwaaien op Texel, lekker dichtbij en de vakantie begint al op de boot.

Zoek en boek een vakantieverblijf:

Fotografie

Digitale fotografie is snel in opkomst. Bij digitale fotografie hoeft er geen rolletje meer onwikkeld te worden dus is er geen geloop meer naar het Kruidvat om te kijken of uw foto's al onwikkeld zijn. Niet langer de helft weggooien omdat ze overbelicht zijn,of uw vinger voor de lens zat. Nee, simpelweg duizenden foto's nemen kijken wat vind je mooi en wat je niet mooi vind kun je eenvoudig verwijderen van de geheugenkaart en alles wat je mooi vind bewaar je. Ook zijn er geen vuile chemicaliën meer nodig bij het ontwikkelen. 

Digitale foto's kun je op allerlei manieren laten afdrukken, je kunt er fotoboeken mee maken, maar je kunt de foto's ook laten afdrukken op t-shirts, koffiemokken, op canvas, als affiche of verzin het maar, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het is een leuke hobby waar je jezelf en anderen veel plezier mee kunt doen. Een fotoboek over de kleinkinderen voor opa en oma, een trouwrapportage verwerkt in een mooi fotoboek.Mooie persoonlijke kado's voor weinig geld. Nu zo gemaakt, een paar jaar geleden nog onmogelijk. Toen had je een donkere kamer nodig, met allerhande chemicaliën en een drukpers om een boekje te kunnen maken. Nu zet je de foto's van je camera op je computer over, bewerkt ze en stuurt ze via internet naar een webprint bedrijfje. Voor enkele tientjes ben je klaar en heb je een persoonlijk kado.

Bekijk de mogelijkheden bij Webprint

Zoek & boek uw vakantie

Raven hengelsport