Burton WB Baker 2 in 1 Handschoenen Dames Bog Heather

Deze prachtige dameshandschoen van Burton is voorzien van Thermacore? isolatie gecombineerd met een teddybeer bontvoering die heerlijk warm is. DRYRIDE Ultrashell ? 2L stof en het extra waterdichte / ademende membraan zorgen voor droge handen tot u klaar bent. Te warm of nog koud? Bedien je klimaat met de verborgen, dubbele functie verwarming / ventilatie zakdie is ingebouwd.

€ 64.00

Naar Topsnowshop

Handschoenen|dames
Product
 

Osbe Bellagio Skihelm met Vizier Zwart

De Osbe Bellagio Zwart skihelm is een trendy en veilige vizierhelm voor volwassenen. Ook voor brildragers is deze skihelm ideaal, want je bril kun je gewoon ophouden, omdat het vizier hier voorlangs gaat! Het vizier geeft een breed panoramisch zicht en het vizier zal niet beslaan omdat achter het vizier voldoende ventilatieruimte is. De skihelm is, dankzij de Hardshell helmschaal, extra sterk en veilig. Voor extra doorluchting zijn er voldoende ventilatieopeningen in de helm. De zachte voering van de Osbe Bellagio Zwart, voert snel vocht en transpiratie wegOm de skihelm te beschermen, is ook nog een beschermzak meegeleverd. De skihelm voldoet aan de Europese veiligheidsnorm voor ski- en snowboard helmen, de CE EN 1077.De helm wordt geleverd met een UV werend vizier, met antifog, anti kras en categorie S2. Roze aan de binnenkant voor het reliëf te zien en spiegelcoating aan buitenkant om de zon te blokken. Het vizier is heel eenvoudig aanpasbaar voor een ander weertype, zie ook onzeOsbe wissel vizieren.De maat van een skihelm is de hoofdomtrek in cm, horizontaal gemeten circa 2 cm boven wenkbrouwen en net boven de oren.

€ 129.90

Naar Topsnowshop

OUTLET|Vizierhelmen
Product
 

Brunotti Harper 1 Skihelm met Vizier Zwart Mat

Deze mooie Brunotti Harper 1 skihelm met vizier in Zwart Mat, is geschikt voor skiën en snowboarden. Geen losse skibril meer nodig met deze vizierhelm. Ook ideaal voor brildragers, want de bril kun je ophouden! Het vizier geeft een breed panoramisch zicht en het vizier zal niet beslaan omdat achter het vizier voldoende ventilatieruimte is. Dankzij de In-mold helmconstructie, isde skihelm zeer licht en sterk. Voor een optimale pasvorm, is de maat van de skihelm eenvoudig te verstellen met een draaiknop. De skihelm heeft vele ventilatiekanalen, die transpiratie verminderen. De voering van de Brunotti Harper 1 Zwart Mat, is uitneembaar en eenvoudig wasbaar en met de afneembare oorstukken, pas je de skihelm makkelijk aan bij warm weer!Bij de skihelm wordt ook nog een handige beschermzak meegeleverd. De helm heeft de Europese veiligheidsnorm CE EN 1077, voor ski- en snowboard helmen.Het oranje vizier is 100% UV werend en optimaal tijdens slecht zicht dagen, met een spiegelcoating om de zon te blokken. Voor een ander weertype hebben we een Brunotti wisselvizier, die je heel makkelijk kunt vervangen.De maat van een skihelm is de hoofdomtrek in cm, horizontaal gemeten circa 2 cm boven wenkbrouwen en net boven de oren.

€ 149.00

Naar Topsnowshop

TopSnowShop|Vizierhelmen
Product
 

Bern Brighton Skihelm Dames

Deze coole Bern Brighton skihelm beschermt je optimaal. De helmschaal is dankzij de Hardshell technologie,sterk en veilig. Doordat de helm verstelbaar is zal die comfortabel aanvoelen. Voor extra doorluchting zijn er voldoende ventilatieopeningen in de helm. De voering van de Bern Brighton, is uitneembaar en makkelijk schoon te maken en met de afneembare oorwarmers pas je de helm aan als het weer verandert! Aan de achterkant van de skihelm zit een klip, om je skibril aan de helm te bevestigen.De skihelm voldoet aan de Europese veiligheidsnorm voor ski- en snowboard helmen, de CE EN 1077B en1078 voor fietsen en schaatsen. De skihelm maat bepaal je door de hoofdomtrek horizontaal op te meten, op ongeveer 2 cm boven de wenkbrauwen en net iets boven de oren.

€ 49.90

Naar Topsnowshop

Skihelmen|Skihelm dames
Product
 

Alpina JSP Ergo Flex Jacket Protector

Alleen met beschermende kleding op de piste! De Alpina Jacket Soft Protector Ergo Flex is voorzien van kunststof rits en kan gedragen worden comfortably.JSP Ergo-Flex is voorzien van een koordje aan de rechter en linker kant. Het laat de beschermer mantel worden aangepast met maximaal 14 cm voor een perfecte aanpassing aan het bovenlichaam. Bovendien heeft een afneembare buikriem.

€ 129.00

Naar Topsnowshop

Protectors|dames
Product
 

Anon M1 Skibril Stryper Blauw Kobalt

Anon M1 Skibril Stryper-Blauw Kobalt

€ 199.00

Naar Topsnowshop

Skibrillen|skibril dames
Product
 

Anon Majestic Skibril Dames Zwart Blauw Lagune

Anon Majestic Skibril Dames Zwart-Blauw Lagune

€ 89.00

Naar Topsnowshop

Skibrillen|skibril dames
Product
 

Osbe Start R Skihelm met Vizier Kinderen Wit

Veilig van de piste met de Osbe Start R White skihelm met vizier voor kids, de trend op de piste! Een vizierhelm is helm en skibril inéén en ook ideaal voor brildragende kids, want de bril kun je achter het vizier gewoon ophouden! Door het prachtig brede panoramisch beeld ziet je kind veel meer! Ook beslaat het vizier niet omdat er achter voldoende ventilatieruimte is. De skihelm is extra sterk en veilig, dankzij de Hardshell helmschaal. De ventilatieopeningen zorgen voor extra doorluchting in de helm. De voering van de Osbe Start R White, is uitneembaar en eenvoudig wasbaar. Bij de skihelm wordt ook nog een handige beschermzak meegeleverd.De helm wordt geleverd met een UV werend vizier, met antifog, anti kras en categorie S2. Roze aan de binnenkant voor het reliëf te zien en spiegelcoating aan buitenkant om de zon te blokken. Voor een ander weertype is het vizier heel makkelijk te vervangen, zie onzewissel vizieren van Osbeaccessoires.De skihelm maat, is de hoofdomtrek in cm, horizontaal gemeten met een meetlint circa 2 cm boven wenkbrouwen en net boven de oren.

€ 79.90

Naar Topsnowshop

OUTLET|Vizierhelmen
Product
 

Briko 10.0 Contest Skihelm

Met deze kwalitatieve Briko 10.0 Contest skihelm kun je veilig de piste af. De helmschaal is dankzij de In-Mold technologie, zeer licht en sterk. Doordat de helm verstelbaar is zal die comfortabel aanvoelen. Voor extra doorluchting in de helm zijn er regelbare ventilatieopeningen. De voering van de Briko 10.0 Contest, is uitneembaar en makkelijk schoon te maken en met de afneembare oorwarmers pas je de helm aan als het weer verandert! Aan de achterkant van de helm zit nog een houder, waarmee de skibril band kan worden vastgezet.De skihelm voldoet aan de Europese veiligheidsnorm voor ski- en snowboard helmen, de CE EN 1077. Voor de skihelm maat in cm, meet je met een meetlint de hoofdomtrek horizontaal op circa 2 cm boven de wenkbrauwen en net boven de oren. Voor de skihelm maat in cm, meet je met een meetlint de hoofdomtrek horizontaal op circa 2 cm boven de wenkbrauwen en net boven de oren.

€ 49.90

Naar Topsnowshop

Skihelmen|Skihelm dames
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Winkelbeter op Facebook

winkelbeter op Facebook-agenda