Dometic airco Freshjet 2200

Geschikt voor opbouwlengte tot 7 meter en minimale aansluiting op de camping van 6A. Inclusief airbox Kenmerken: Afmeting -> 562x225x787mm (bxhxl)

€ 1850.00

naar Kampeertopper

Caravan interieur Airco verwarming Dakairco
Product
 

Defa Line Camp Deluxe campingkast groot

Defa Line Camp DeLuxe - vier planken De Defa Line Camp DeLuxe kast met vier planken is een betaalbare hoge kast in een luxere uitvoering. Deze is voorzien van verstelbare pootjes en aluminium afwerking van de legplanken. Deze kast bevat 4 legplanken en biedt dus genoeg ruimte voor alle spullen. Dankzij het grijze doek past deze kast in bijna ieder interieur. De kast wordt geleverd met handige opbergtas waardoor je de kast weer makkelijk op kan bergen en mee kan nemen naar de volgende vakantie. Eigenschappen: - Afmeting: 57 x 47 140 cm - Gewicht: 6,7 kg - Wordt geleverd met een handige draagtas Defa: De Defa campingkasten, kookkasten en tafels zijn altijd prominent aawezig op de camping. En dat is natuurlijk niet voor niets, al jaren staan ze bekend als degelijk en praktisch, iets wat op de camping onmisbaar is. Daarnaast zijn ze ook nog erg goed betaalbaar waardoor een campingkast in de voortent helemaal aantrekkelijk maakt. Zo heeft u altijd een opgeruimde omgeving, dat maakt de vakantie natuurlijk net wat ontspannender.

€ 49.99

naar Kampeertopper

Meubelen Campingkasten
Product
 

Camping hoekkast groot

Defa hoekkast groot - 6 planken De hoeken in een tent worden meestal niet volwaardig gebruikt. Dit kan nu wel met de Defahoekkast. Makkelijk op te zetten en creeert een zee van ruimte op een plek die anders minder gebruikt wordt. De drie planken bieden genoeg ruimte en zijn mooi met aluminium afgewerkt. Een ideale manier om een kleine ruimte optimaal te gebruiken. Danzij het stevige aluminium frame is de kast licht van gewicht en kan hij makkelijk meegenomen worden in de bijgeleverde draagtas.  Eigenschappen: - Afmeting: 120 x 65 x 85 cm - Gewicht 9.2 kg Defa: De Defa campingkasten, kookkasten en tafels zijn altijd prominent aawezig op de camping. En dat is natuurlijk niet voor niets, al jaren staan ze bekend als degelijk en praktisch, iets wat op de camping onmisbaar is. Daarnaast zijn ze ook nog erg goed betaalbaar waardoor een campingkast in de voortent helemaal aantrekkelijk maakt. Zo heeft u altijd een opgeruimde omgeving, dat maakt de vakantie natuurlijk net wat ontspannender.

€ 84.00

naar Kampeertopper

Meubelen Campingkasten
Product
 

Thule Quickfit Large 3.60

past alleen vanaf minimaal 4.00 mtr luifellengte.

€ 711.00

naar Kampeertopper

Voortenten en luifels Zak dakluifels Thule accessoires
Product
 

Wieldop Hobby 14 inch wit

Hobby wieldop, wit met zilver als kleuren. Gemaakt van hoogwaardig kunststof en verkrijgbaar in 13" / 14" en 15" (indien op voorraad).

€ 19.99

naar Kampeertopper

Caravan exterieur Carrosserie Banden accessoires
Product
 

Thule 1200 spanstang

Thule spanstang 2,5 m voor extra doekspanning, te gebruiken in combinatie met de Thule / Omnistore 1200 luifel.

€ 39.00

naar Kampeertopper

Voortenten en luifels Zak dakluifels Thule accessoires
Product
 

Defa Line Camp DeLuxe campingkast klein

Defa Line Camp DeLuxe - drie planken De Defa Line Camp DeLuxe kast met drie planken is een betaalbare medium kast in een luxere uitvoering. Deze is voorzien van hoekpootjes en aluminium afwerking van de legplanken. Deze kast bevat 3 legplanken en biedt dus genoeg ruimte voor alle spullen. Dankzij het grijze doek past deze kast in bijna ieder interieur. De kast wordt geleverd met handige opbergtas waardoor je de kast weer makkelijk op kan bergen en mee kan nemen naar de volgende vakantie. Eigenschappen: - Afmeting: 57 x 47 80 cm - Gewicht: 5,3 kg - Wordt geleverd met een handige draagtas Defa: De Defa campingkasten, kookkasten en tafels zijn altijd prominent aawezig op de camping. En dat is natuurlijk niet voor niets, al jaren staan ze bekend als degelijk en praktisch, iets wat op de camping onmisbaar is. Daarnaast zijn ze ook nog erg goed betaalbaar waardoor een campingkast in de voortent helemaal aantrekkelijk maakt. Zo heeft u altijd een opgeruimde omgeving, dat maakt de vakantie natuurlijk net wat ontspannender.

€ 34.99

naar Kampeertopper

Meubelen Campingkasten
Product
 

Kampa King Khazi toilet 5L

Kampa camping toilet met een inhoud van 5 liter. Perfect voor op de camping, festivals en andere evenementen. De zithoogte van dit toilet is 39.5cm en is gemaakt voor volwassen. Hij is makkelijk schoon te maken en neemt maar weinig plek in wanneer het toilet niet wordt gebruikt.

€ 29.99

naar Kampeertopper

Caravan interieur Toiletten Porta potti
Product
 

Oprijgoot Diamant drager

Door middel van een pin in de wielhouder van de fietsendrager te plaatsen, kunt u de oprijgoot stevig bevestigen en de fietsen snel en eenvoudig op de fietsendrager rijden. - Geschikt voor de Pro-User® fietsendrager Diamant  - Opklapbaar: eenvoudig op te bergen en mee te nemen  Maximaal belastbaar gewicht is 30 kg. Gewicht van de oprijgoot is 1.6 kg.

€ 22.95

naar Kampeertopper

Caravan exterieur Fietsendrager Fietsenrek accessoires
Product
 

Defa opbergkast met bamboe

Defa opbergkast bamboe De Defa Bamoe opbergkast is een opbergkast die snel en makkelijk op te zetten is dankzij het Defa Easy Folding systeem. De kast heeft twee mooi afgewerkte inlegbladen en bovenop een mooi bamboe blad. Alles bij elkaar betekend dit dat stijl en inhoud bij elkaar komen in de Defa opbergkast bamboe. Genoeg ruimte en toch een leuke uitstraling! Eigenschappen: - Afmeting : 60 x 49 x 82 cm - Gewicht: 6,5 kg Defa: De Defa campingkasten, kookkasten en tafels zijn altijd prominent aawezig op de camping. En dat is natuurlijk niet voor niets, al jaren staan ze bekend als degelijk en praktisch, iets wat op de camping onmisbaar is. Daarnaast zijn ze ook nog erg goed betaalbaar waardoor een campingkast in de voortent helemaal aantrekkelijk maakt. Zo heeft u altijd een opgeruimde omgeving, dat maakt de vakantie natuurlijk net wat ontspannender.

€ 64.99

naar Kampeertopper

Meubelen Campingkasten
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Winkelbeter op Facebook

winkelbeter op Facebook-agenda