Bergfreunde.nl - Dé Online Winkel voor Klimmen en Bergsport

Bergfreunde

 

Bergfreunde.nl biedt een uitgebreid assortiment aan klim- en bergsportproducten van hoge kwaliteit. Ontdek onze ruime voorraad van meer dan 140.000 producten van meer dan 500 topmerken. Profiteer van gratis levering binnen 4 werkdagen bij bestellingen boven €69 en geniet van ons 100 dagen retourrecht. Kies voor de ultieme winkelervaring bij Bergfreunde

Welkom bij Bergfreunde.nl, dé online winkel voor klimmen en bergsport

Het begon allemaal in 2006 met twee gepassioneerde bergbeklimmers en een geweldig idee. Martin & Swantje waren gefrustreerd omdat ze hun klimuitrusting nooit bij één winkel konden vinden. Daarom besloten ze Bergfreunde.de op te richten, de toonaangevende Duitse online winkel voor bergsportartikelen. Samen met hun trouwe viervoeter begonnen ze in een voormalige textielfabriek in Zuid-Duitsland. Dankzij de perfecte locatie tussen het Duitse Zwarte Woud, de Zuid-Duitse bergen, Zwitserland en Oostenrijk, bouwden ze al snel een sterke reputatie op bij lokale klimmers en bergsportliefhebbers die zich bij hun team voegden. Ons succesvolle concept hebben we altijd trouw gevolgd, waardoor we zijn uitgegroeid tot een van Europa's toonaangevende online winkels voor bergsport. We hebben in de afgelopen jaren meer dan 1.000.000 bestellingen geleverd in heel Europa en ons team bestaat nu uit meer dan 320 bergvrienden. Samen werken we hard om ervoor te zorgen dat klimmers en outdoor-fans de beste winkelervaring hebben, met het juiste assortiment aan kwaliteitsproducten waar de outdoor community vandaag de dag naar verlangt.

BERGFREUNDE.NL - Het beste voor jouw avontuur!

Bij Bergfreunde.nl willen we dat onze klanten de best mogelijke ervaring hebben bij het vinden van de juiste klim- en bergsportproducten. Als premium outdoor specialist opereren wij vanuit Duitsland en bieden we dezelfde uitgebreide reeks aan klim- en bergsportartikelen als in onze Duitse winkel. Dit betekent dat onze winkel profiteert van de kennis en ervaring die we daar hebben opgedaan. Onze effectieve aanpak wordt gekenmerkt door eersteklas service, geweldige prijzen en snelle verzending.

Waarom kiezen voor Bergfreunde.nl?

  • Hoge kwaliteit klim- en bergsportproducten
  • Meer dan 140.000 producten op voorraad
  • Ruime selectie van meer dan 500 topmerken in outdoor
  • Gratis levering binnen 4 werkdagen bij bestellingen boven €69
  • 100 dagen retourrecht voor zorgeloos winkelen
  • Bergfreunde.nl - De beste keuze voor avontuurlijke geesten!

Assortiment Bergfreunde

Informatie Geen overeenkomende items gevonden