canon-beeldinnovatie-connected-wereld

Canon

 

Beeldinnovatie voor een Connected Wereld

Ontdek Canon: Beeldinnovatie voor een Connected Wereld

Canon, een toonaangevend technologiebedrijf opgericht in 1937, biedt ongeëvenaarde ervaring en expertise op het gebied van beeldinnovatie. Ontdek hoe Canon de manier waarop we werken, leren en spelen in een connected wereld transformeert. Lees meer over het fundament en de bedrijfsfilosofie van Canon, waarbij samen leven en werken voor het algemeen belang centraal staat.

Canon, de pionier in beeldinnovatie

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van beelden met Canon, dat al sinds 1937 voorop loopt in technologische ontwikkelingen. Met meer dan 182.000 medewerkers wereldwijd en vestigingen in Japan, Amerika, Europa, Azië en Oceanië, is Canon een wereldwijd bekend merk dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Leven en werken in harmonie - Kyosei

Bij Canon draait alles om Kyosei, een Japans principe dat samen leven en werken voor het algemeen belang betekent. Dit principe vormt het hart van Canon en wordt ondersteund door al onze medewerkers. Het bepaalt onze missie, waarden en bedrijfsvoering, evenals de manier waarop we omgaan met ons personeel.

Bezoek Canon en ontdek de toekomst van beeldinnovatie in een connected wereld.

Laat je inspireren door onze ervaring en expertise, en ervaar hoe Canon je helpt de grenzen van mogelijkheden te verleggen.

 

 

Informatie Geen overeenkomende items gevonden