Optisan Verrekijker Litec P 8x40

De Optisan Litec P 8x40 is een fantastische verrekijker met een vergrotingsfactor van 8x. Deze verrekijker ligt geweldig in de hand dankzij de met rubber beklede body en biedt u een uiterst helder en kleurecht beeld dankzij zijn grote frontlenzen (40mm) en de groene multicoating op de lenzen. Twist-up oculairs Ook voor brildragers is dit een uitstekende verrekijker omdat deze uitgerust is met zogenaamde twist-up oculairs. Deze verrekijker is uiterst geschikt voor hobbyisten en wordt geleverd met een nekriem, regendeksel en lensdoppen. Dit alles in een nette, waterafstotende tas.

€ 88.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 

Outdoor Club Verrekijker Waterproof 7x50LT

Outdoor Club levert al vele jaren oerdegelijke verrekijkers tegen oerdegelijke prijzen. Met deze Waterproof 7x50LT watersportverrekijker trekt Outdoor Club deze lijn ook gewoon door. Deze solide verrekijker is vervaardigd uit een geheel, waardoor deze gerust tegen een stootje kan. Verder kunt u deze verrekijker ook al scherpstellen vanaf 7m en behoudt u een uiterst breed gezichtsveld van 122m per 1000m. Dankzij de full multicoating en de grote frontlenzen (50mm), ervaart u een uitzonderlijk helder en kleurecht beeld. Hoewel deze geweldige verrekijker voornamelijk ontwikkeld is met oog op watersporten, blijft deze wel multi-inzetbaar. Ook als natuurliefhebber of vogelspotter komt u met deze verrekijker aan uw trekken. Samen met de objectiefdoppen, regendeksel, draagriem en schoonmaakdoekje, wordt deze verrekijker geleverd in een handige, zwarte draagtas.

€ 108.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 

Konus Universele Montering voor 30 25,4 mm

Deze handige, universele montage set van Konus kan gebruikt worden om iedere richtkijker met buisdikte van 25,4 of 30mm te monteren op uw vuurwapen. Indien u deze wilt gebruiken met een 25,4mm richtkijker, maakt u gewoon gebruik van de meegeleverde binnenring. U kunt deze set prima gebruiken met een 11mm rail en Weaver/Picatinny rail.

€ 15.95

lees verder

Accessoires
Product
 

Konus Verrekijker Basic 10x25

De Basic 10x25 van het Italiaanse topmerk Konus is een prima kijker voor de hobbyist, sportfanaat of reiziger. Met zijn 10x vergroting en Ruby-coated frontlens van 25mm ervaart u een scherp en helder beeld met goede contrasten. Ondanks zijn zachte prijs, verlaagt Konus zijn standaarden niet: de kijker is voorzien van een rubberen body, zodat deze fijn in de hand ligt en eveneens tegen een stootje kan. Met deze verrekijker krijgt u eveneens een halskoord, zodat u hem gewoon rond uw nek kan laten hangen, en een etui om hem nadien veilig in op te bergen.

€ 15.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 

Konus Verrekijker Basic Plus 7x50

Deze fijne Basic Plus 7x50 van Konus is een fijn instapmodel voor de occasionele gebruiker. Met een vergroting van 7x en 50mm objectieven zorgt deze leuke verrekijker voor een degelijk en helder beeld, waardoor deze prima te gebruiken is voor sportevenementen, het spotten van vogels en tijdens uw wandelingen en reizen. Deze verrekijker is afgewerkt met een rubberen body zodat hij vast en fijn in de hand ligt en de lenzen zijn voorzien van een Ruby coating voor beter contrast tijdens het observeren. Bij deze kijker krijgt u ook objectief- en oculairdoppen, een draagriem, schoonmaakdoekje en handige draagtas!

€ 30.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 

Konus Verrekijker Proximo 9x63

Deze hoogwaardige verrekijker van het Italiaanse topmerk Konus doet zijn naam alle eer aan: door gebruik te maken van deze verrekijker, lijkt het net of u slechts op een metertje van het object staat. Professionele onderdelen Voor deze kijker maakt Konus uitsluitend gebruik van professionele materialen zoals BAK-4 prisma enrsquo s en lenzen met hoogwaardige coatings. Met zijn 9x uitvergroting en zeer grote objectieven van 63mm, geniet u een uitzonderlijke lichtinval: hierdoor is deze kijker prima te gebruiken in duisteren omgevingen, zoals in het bos of bij het vallen van de avond. Kortom: deze multifunctionele verrekijker is zowel bruikbaar bij de jacht, als voor het spotten van vogels of tijdens uw reizen. Afwerking en Accessoires Scherpstellen lukt zelfs makkelijk met handschoenen, dankzij de grote scherpstelring. Daarnaast is deze kijker ook voorzien van een draagriem en u kunt hem makkelijk opbergen in de meegeleverde draagtas.

€ 129.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 

Kowa Verrekijker SV32 10x32

De Kowa SV series zijn voornamelijk geschikt voor de hobbyist die zijn hobby naar een hoger niveau wil tillen, zonder hiervoor de hoofdprijs te moeten betalen. Deze verrekijker is dan ook zeer gegeerd bij natuurliefhebbers, sportliefhebbers, vogelspotters en wandelaars. Dankzij zijn compacte formaat en lichte gewicht (570g) neemt u hem probleemloos overal mee: met de draagriem rond uw nek, of veilig in zijn draagtas. En ook voor brildragers is deze verrekijker uitermate geschikt gezien deze is uitgerust met twist-up oculairs. Optische kenmerken De lenzen van deze Kowa SV32 zijn voorzien van een coating zodat u steeds een scherp afgelijnd beeld hebt, met een goede helderheid. Bovendien staan ook de BAK-4 prisma enrsquo s gekend voor het reduceren van lichtpolarisatie, wat op zijn beurt de scherpte van het beeld ook weer ten goede komst. Altijd scherp Scherpstellen doet u met het centrale rolwieltje. Bovendien behoudt u ook altijd een zeer ruim gezichtsveld van maar...

€ 239.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 

Kowa Verrekijker YF30 6x30

Deze compacte verrekijker van Kowa is een leuk instapmodel voor de hobbyist die graag meteen van start gaat met fatsoenlijk en duurzaam materiaal. Deze verrekijker wordt compleet geleverd met objectiefdoppen, oculairdoppen, tas en draagband. Prachtig zicht Deze leuke verrekijker biedt niet enkel een vergroting van 6x, het biedt u ook een geweldig helder zicht dankzij zijn multicoated 30mm lenzen en BAK-4 prisma enrsquo s die ook gebruikt worden op de professionele modellen. Scherpstellen doet u tevens al vanaf vijf meter, waarbij u ten alle tijden een buitengewoon breed gezichtsveld van 140m per kilometer behoudt. Alles en iedereen Dankzij zijn twist-up oculairs is deze geweldige verrekijker prima geschikt voor brildragers, en gezien hij eveneens waterdicht is, kan u hem prima gebruiken voor tal van doeleinden. Vogelspotting, observeren tijdens wandelingen of reizen, tijdens sportevenementen, enhellip Deze verrekijker heeft geen beperkingen. Tenslotte geniet u...

€ 139.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 

Kowa Zoom Oculair 20 60x TE10Z voor TSN770 880

Dit geweldige, hoogkwalitatieve oculair van het Japanse topmerk Kowa is een uiterst professioneel stuk dat geschikt is voor de TSN770 en TSN880 series. U kunt in- en uitzoomen van 20x tot wel 60x dankzij de 9 lenselementen, verdeeld over 6 lensgroepen. Dit complexe lenzensysteem zorgt er tevens ook voor dat u een scherp beeld ervaart over het gehele gezichtsveld. Dit waterdichte oculair heeft een uittredepupil van 1,5 enndash 4,4mm en een gezichtsveld van 18,3m tot 38,4m per kilometer (afhankelijk van de zoom). Tevens is dit oculair ook voorzien van een verstelbaar oculairring waardoor ook brildragers perfect gebruik kunnen maken van dit topoculair.

€ 599.95

lees verder

Accessoires
Product
 

Outdoor Club Camera Adapter ST65,80,100 mm Oud, met Kleine Ring

Deze camera-adapter hebt u nodig om foto enrsquo s te kunnen maken met uw Outdoor Club ST65/80/100 spotting scope. Dit is echter wel het oudere model dat enkel werkt in combinatie met een optioneel 20x oculair en T2-ring die past op uw camera. Dit ouder model herkent u aan de smalle zwarte schroefvatting bij de oculairbevestiging.

€ 16.95

lees verder

Accessoires
Product
 

Outdoor Club Universele Camera Adapter LB22

U wilt allicht uw observaties met uw spotting scope wel eens vastleggen op foto? Dan kan u gebruik maken van deze universele camera-adapter van Outdoor Club. Deze adapter is geschikt voor alle spotting scopes met een oculairdiameter van 36mm tot 50mm. U plaatst de camera zeer makkelijk voor het oculair, maar u kunt hem even eenvoudig wegdraaien om zelf weer door het oculair te kijken. Slim ontwerp Het slimme ontwerp maakt dat deze adapter zowel horizontaal, verticaal als in de diepte verstelbaar is. De minimala afstand van de camera tot adapter is 2,5cm en de maximale afstand 9,5cm. Hierdoor past praktisch elke compacte camera op deze adapter. Vast oculair We adviseren u om deze adapter te gebruiken in combinatie met oculairs met een vaste vergrotingsfactor. Indien u deze toch wil gebruiken met een zoomoculair, kunt u de meegeleverde montagering gebruiken.

€ 59.95

lees verder

Accessoires
Product
 

Prepareerbestek In Groot Etui

Met deze 20-delige set kan u zelf uw preparaten maken. Deze set bestaat onder andere uit een lancetvormige prepareernaald, een stompe en spitse schaar, twee normale prepareernaalden, twee rechte pincetten, twee scalpelhandvaten en tien scalpels. Dit alles wordt geleverd in een handige, lederen etui.

€ 36.95

lees verder

Accessoires
Product
 

Vortex Bubble Level voor 30 mm Richtkijkers

Deze extra ring is geschikt voor richtkijkers met een 30mm buis. Het waterpasje maakt dat u nauwkeuriger gebruik maakt van het dradenkruis.

€ 48.95

lees verder

Accessoires
Product
 

Vortex Razor HD 10x50 Verrekijker

De Razor HD serie van het Amerikaanse Vortex zijn de meest professionele verrekijkers die er momenteel op de markt zijn. Ze worden in verschillende vakgebieden en sectoren gebruikt door professionals vanwege zijn uitzonderlijke, ongeevenaarde optische kenmerken. Het spreekt voor zich dat deze verrekijker waterdicht is, voorzien van twist-up oculairs en statiefaansluiting. Wat echter veel interessanter is, zijn de hoogkwalitatieve onderdelen waaruit deze kijker is opgebouwd. Prisma enrsquo s Deze verrekijker is uitgerust met dakkant prisma enrsquo s, vervaardigd uit het hoogwaardige BAK4 glasmateriaal: deze zorgen voor scherpte over het gehele (brede) gezichtsveld. Zo lijkt het absoluut niet alsof u door een verrekijker kijkt, maar net alsof u vlakbij staat. Deze dilectrische prisma enrsquo s zijn tevens ook voorzien van een fasecoating. Samengevat betekent dit dat alle imperfecties ten gevolge van de vergroting worden gecorrigeerd: kleurenschifting (chromatische...

€ 1489.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 

Vortex Razor HD 8x42 Verrekijker

De Vortex Razor HD 8x42 is een ultraprofessionele, compacte verrekijker die op elk gewenst niveau dienst kan doen: van gebruik in de jacht, tijdens sportevenementen, op reis tot belangrijke observaties in een professionele context. Lenzen De 42mm lenzen / objectieven geven uw beeld een bijzondere helderheid mee. Bovendien zijn de lenzen volledig XR-gecoat voor een nog betere lichttransmissie. Prisma enrsquo s Dit is waar het Amerikaanse familiebedrijf Vortex zich onderscheidt van de rest: de gruwelijk sublieme prisma enrsquo s die zorgen voor een unieke ervaring. Vortex maakt gebruik van BAK4 prisma enrsquo s die de vignettering reduceren: zo ziet u het gehele beeld ultrascherp, en niet enkel het centrum van het beeld. Bovendien zijn de prisma enrsquo s ook voorzien van een dilectrische en een fasecoating. Deze zorgen respectievelijk voor een reflectie van het overtollig licht en het reduceren van de lichtpolarisatie. Dit alles in acht genomen kunnen we u echt wel...

€ 1279.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 

Vortex Recon 15x50 Monokijker

De Vortex Recon 15x50 is een zeer complete, professionele monokijker. Hij biedt niet enkel een uitermate hoge vergrotingsfactor van 15x, maar met zijn 50mm objectieven geniet u ook een uitzonderlijk helder beeld. Scherpstellen doet u al vanaf 3,7 meter, en u ervaart ook steeds een heel breed gezichtsveld van maar liefst 65 meter per kilometer. Geweldige optische onderdelen Deze prachtige ervaring kan enkel verkregen worden door uitsluitend gebruik te maken van de meest hoogwaardige materialen. Zo is deze monokijker uitgerust met een kwalitatief BAK4 prisma: een hoogwaardige glasmaterie die u het meest scherpe beeld garandeert. Daarnaast is de HD lens ook voorzien van een XR multicoating en ArmorTek coating. Respectievelijk zorgen deze voor een betere lichtdoorlatendheid en een lensbescherming tegen vuil en krassen. Extra enrsquo s Deze professionele monokijker biedt u de mogelijk om zowel de grove als de fijne scherpstelling bij te regelen. Ook het twist-up oculair...

€ 649.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 

Vortex Vanquish 8x26 Verrekijker

Vortex is een van de absolute A-merken. Dit Amerikaans merk produceert enkel de meest hoogwaardige verrekijkers. Neen: het blijft niet bij simpele verkooppraatjes, Vortex maakt uitsluitend gebruik van de meest geavanceerde optische onderdelen. Zelfs voor zijn kleinste instapmodel, deze Vanquish met 8x vergroting en 26mm objectieven, maakt Vortex gebruik van kwalitatieve BAK4 dakkant prisma enrsquo s met multicoating voor een superieur, ongeevenaard scherp beeld. Met deze verrekijker lijkt het simpel gezegd of u gewoon te midden van de actie staat en niet meer op afstand. Multicoated lenzen Ook de 26mm lenzen zijn voorzien van de meest geavanceerde coatings. Gezien dit zeer kleine lenzen zijn, vangen deze standaard niet zoveel licht op. Deze coatings corrigeren dit dus helemaal, waardoor u steeds een helder beeld zal ervaren. Hanteerbaarheid Compact als hij is, is hij alsnog voorzien van een rubberen bekleding voor een optimale grip en comfortabele observatie. Bovendien...

€ 159.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 

Balloon leesglas 3,5x 50mm (LED verlichting)

Dit leesglas van Balloon heeft een lensdiameter van 50mm en biedt een vergroting van 3,5x. Hiermee is dit dus uitermate geschikt voor het lezen van zeer klein gedrukte teksten en bestuderen van historische teksten. Anderzijds kunt u dit vergrootglas natuurlijk ook gebruiken voor het bestuderen van postzegels, stenen en insecten. Ook in slechte lichtomstandigheden kunt u dit perfect gebruiken, dankzij de geintegreerde LED-lamp.

€ 8.95

lees verder

Vergrootglazen
Product
 

Inslagloep Triplet 10x 20,5mm

Artikelnummer: 181045 Merk: Benel Optics Verlichting: Zonder verlichting Type Loep: Juweliersloep, Triplet, Inslagloep Gebruik: Stenen, Postzegels, Diamanten Vergroting: 10x Diameter: 20,5mm Materiaal: Hoogwaardig glasmateriaal Garantie: 2 jaar

€ 24.95

lees verder

Vergrootglazen
Product
 

Kowa Digitale Adapter DA1 voor TSN 820M, 660, 600, TS 610 en TSN 1, 2, 3, 4

Door middel van deze DA1 adapter fotografeert u eenvoudig met een digitale compact camera in combinatie met de KOWA TSN-820, TSN-600, TSN-660, TS-610 en TSN-1, -2, -3, -4.De DA1 adapter bestaat uit een binnenring en een buitenring. Om hem op de spotting scope te bevestigen, moet u de twist-up ring eraf draaien en de binnenring van de DA1 erop draaien. Hierna bevestigt u de buitenring voor een perfecte aansluiting.

€ 89.95

lees verder

Accessoires
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Winkelbeter op Facebook

winkelbeter op Facebook-agenda