Outdoor Club Universele Camera Adapter LB22

U wilt allicht uw observaties met uw spotting scope wel eens vastleggen op foto? Dan kan u gebruik maken van deze universele camera-adapter van Outdoor Club. Deze adapter is geschikt voor alle spotting scopes met een oculairdiameter van 36mm tot 50mm. U plaatst de camera zeer makkelijk voor het oculair, maar u kunt hem even eenvoudig wegdraaien om zelf weer door het oculair te kijken. Slim ontwerp Het slimme ontwerp maakt dat deze adapter zowel horizontaal, verticaal als in de diepte verstelbaar is. De minimala afstand van de camera tot adapter is 2,5cm en de maximale afstand 9,5cm. Hierdoor past praktisch elke compacte camera op deze adapter. Vast oculair We adviseren u om deze adapter te gebruiken in combinatie met oculairs met een vaste vergrotingsfactor. Indien u deze toch wil gebruiken met een zoomoculair, kunt u de meegeleverde montagering gebruiken.

€ 59.95

lees verder

Accessoires
Product
 

Vortex Razor HD 10x50 Verrekijker

De Razor HD serie van het Amerikaanse Vortex zijn de meest professionele verrekijkers die er momenteel op de markt zijn. Ze worden in verschillende vakgebieden en sectoren gebruikt door professionals vanwege zijn uitzonderlijke, ongeevenaarde optische kenmerken. Het spreekt voor zich dat deze verrekijker waterdicht is, voorzien van twist-up oculairs en statiefaansluiting. Wat echter veel interessanter is, zijn de hoogkwalitatieve onderdelen waaruit deze kijker is opgebouwd. Prisma enrsquo s Deze verrekijker is uitgerust met dakkant prisma enrsquo s, vervaardigd uit het hoogwaardige BAK4 glasmateriaal: deze zorgen voor scherpte over het gehele (brede) gezichtsveld. Zo lijkt het absoluut niet alsof u door een verrekijker kijkt, maar net alsof u vlakbij staat. Deze dilectrische prisma enrsquo s zijn tevens ook voorzien van een fasecoating. Samengevat betekent dit dat alle imperfecties ten gevolge van de vergroting worden gecorrigeerd: kleurenschifting (chromatische...

€ 1489.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 

Vortex Razor HD 8x42 Verrekijker

De Vortex Razor HD 8x42 is een ultraprofessionele, compacte verrekijker die op elk gewenst niveau dienst kan doen: van gebruik in de jacht, tijdens sportevenementen, op reis tot belangrijke observaties in een professionele context. Lenzen De 42mm lenzen / objectieven geven uw beeld een bijzondere helderheid mee. Bovendien zijn de lenzen volledig XR-gecoat voor een nog betere lichttransmissie. Prisma enrsquo s Dit is waar het Amerikaanse familiebedrijf Vortex zich onderscheidt van de rest: de gruwelijk sublieme prisma enrsquo s die zorgen voor een unieke ervaring. Vortex maakt gebruik van BAK4 prisma enrsquo s die de vignettering reduceren: zo ziet u het gehele beeld ultrascherp, en niet enkel het centrum van het beeld. Bovendien zijn de prisma enrsquo s ook voorzien van een dilectrische en een fasecoating. Deze zorgen respectievelijk voor een reflectie van het overtollig licht en het reduceren van de lichtpolarisatie. Dit alles in acht genomen kunnen we u echt wel...

€ 1279.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 

Konus Verrekijker Action 10x25

De Action 10x25 van Konus is de verrekijker bij uitstek voor uw reizen, trekkings en sportevenementen. Met zijn compact formaat, neemt u hem zo overal mee in het etui. Met zijn 10x vergroting lijkt het steeds alsof u op de eerste rij zit, en ondanks deze hoge vergrotingsfactor behoudt u een uitzonderlijk breed beeld van 100 meter per 1000m. Dankzij de Ruby coating en de 25mm frontlenzen verkrijgt u dan weer een helder en kleurecht beeld met goede contrasten dat u kan scherpstellen met een centraal rolwieltje. Deze lichtgewicht verrekijker (200g) is overigens ook voorzien van een volledige rubberen body, waardoor deze perfect in de hand ligt. Kortom: een uitstekende verrekijker voor een zachte prijs, dat ontvang u met de Konus Action 10x25.

€ 26.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 

Konus Verrekijker Basic Plus 7x50

Deze fijne Basic Plus 7x50 van Konus is een fijn instapmodel voor de occasionele gebruiker. Met een vergroting van 7x en 50mm objectieven zorgt deze leuke verrekijker voor een degelijk en helder beeld, waardoor deze prima te gebruiken is voor sportevenementen, het spotten van vogels en tijdens uw wandelingen en reizen. Deze verrekijker is afgewerkt met een rubberen body zodat hij vast en fijn in de hand ligt en de lenzen zijn voorzien van een Ruby coating voor beter contrast tijdens het observeren. Bij deze kijker krijgt u ook objectief- en oculairdoppen, een draagriem, schoonmaakdoekje en handige draagtas!

€ 30.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 

Konus Verrekijker Emperor 12x50 WP WA met Phasecoating

Met deze Emperor 12x50 Wide Angle verrekijker haalt u een zeer complete en degelijke verrekijker in huis, die zich leent voor verschillende doeleinden: van jachtgebruik, tot het spotten van vogels en gebruik tijdens uw reizen en wandelingen. Speciale coatings Deze verrekijker is, net zoals professionele modellen, voorzien van hoogwaardige coatings voor een scherp en helder beeld. Zo zijn de BAK4 prisma enrsquo s fase gecoat en de objectieven multi-gecoat. Kenmerken Naast zijn uitstekende visuele kwaliteiten, is deze verrekijker ook met gas gevuld zodat deze volledig stof- en waterdicht is. Ook is hij uitgerust met zogenaamde twist-up oculairs waardoor hij prima gebruikt kan worden door brildragers. Last but not least: de behuizing is volledig bekleed met rubber, voor een comfortabele en goede grip. Met deze kijker krijgt u ook een draagriem en draagtas meegeleverd. Tenslotte kan u hem ook nog fixeren op een optioneel statief dankzij de ingebouwde statiefaansluiting.

€ 204.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 

Konus Verrekijker Konusvue 10x50 WA

Een zeer degelijke, solide en kwalitatieve verrekijker waar u als hobbyist absoluut uw plezier aan zult hebben. Dat is wat wij u garanderen met deze Konusvue 10W50 WideAngle. Zoals de naam al doet vermoeden, zorgen de breedhoeklenzen voor een uitzonderlijk breed gezichtsveld, namelijk 122m per 1000m: bijna ongezien in combinatie met een 10x vergrotingsfactor. Scherpstelling Deze kijker is voorzien van een centrale scherpstelling. Dankzij de grote objectieven (50mm) en de multicoating, ervaart u een bijzonder helder beeld met goede contrasten. Met deze hoge vergrotingsfactor, het helder beeld en de goede contrasten, leent deze verrekijker zich perfect voor het reizen en het observeren van de natuur. Bij deze kijker krijgt u tevens ook nog objectief- en oculairdoppen, een schouderriem, meertalige handleiding en een handig etui.

€ 47.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 

Konus Verrekijker Konusvue 7x50

Konus staat al jaren bekend vanwege de kwaliteit die het levert met zijn optische instrumenten. Zonder in te boeten aan deze kwaliteit, weten ze ook keer op keer fijne modellen voor hobbyisten op de markt te brengen. Scherp. Helder. Degelijk enhellip Met deze Konusvue 7x50 is het niet anders: u krijgt een zeer degelijke verrekijker, met een vergrotingsfactor van 7x en een uitzonderlijk helder en scherp beeld, voor een zachte prijs. Dankzij de grote objectieven (50mm) geniet u enerzijds een zeer breed gezichtsveld (119m per 1000m), maar anderzijds ook een ongezien helder beeld met goed contrast dankzij de aangebrachte multicoating. Multifunctioneel Dit brede scala aan specificaties impliceert een ding in het bijzonder: deze kijker kunt u voor tal van gelegenheden gebruiken: op reis, in de natuur, op sportevenementen, enhellip Lichtgewicht Met zijn 750g is deze verrekijker echt een lichtgewicht in de categorie van de grote frontlenzen (50mm). Daarom kunnen we u...

€ 42.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 

Konus Verrekijker Konusvue 8x40 WA

De Konusvue 8x40 is een zeer klassieke verrekijker: een stoer en professioneel model, voorzien van een antislip rubberen body voor een goede, veilige grip en een vergrotingsfactor van 8x. Scherp en helder De grote 40mm WideField frontlenzen met multicoating bieden u tal van voordelen. Zo behoudt u eerst en vooral een uitzonderlijk breed gezichtsveld van 143m per 1000m. U ervaart ook een ongeziene lichtinval waarbij ook alle contrasten zeer duidelijk blijven. Dit maakt deze fijne verrekijker net zo geschikt voor diverse doeleinde: van het spotten van vogels, tot gebruik op uw trektochten, reizen en sportevenementen. Accessoires Deze verrekijker kan ook prima gebruikt worden op een statief en wordt geleverd met een draagriem, objectiefdoppen en oculairdoppen in een handig etui. Kortom: met de Konusvue 8x40WA haalt u een superdegelijke verrekijker in huis, die u bij elke gelegenheid kan gebruiken, voor een uitzonderlijk lage prijs.

€ 37.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 

Konus Verrekijker Proximo 9x63

Deze hoogwaardige verrekijker van het Italiaanse topmerk Konus doet zijn naam alle eer aan: door gebruik te maken van deze verrekijker, lijkt het net of u slechts op een metertje van het object staat. Professionele onderdelen Voor deze kijker maakt Konus uitsluitend gebruik van professionele materialen zoals BAK-4 prisma enrsquo s en lenzen met hoogwaardige coatings. Met zijn 9x uitvergroting en zeer grote objectieven van 63mm, geniet u een uitzonderlijke lichtinval: hierdoor is deze kijker prima te gebruiken in duisteren omgevingen, zoals in het bos of bij het vallen van de avond. Kortom: deze multifunctionele verrekijker is zowel bruikbaar bij de jacht, als voor het spotten van vogels of tijdens uw reizen. Afwerking en Accessoires Scherpstellen lukt zelfs makkelijk met handschoenen, dankzij de grote scherpstelring. Daarnaast is deze kijker ook voorzien van een draagriem en u kunt hem makkelijk opbergen in de meegeleverde draagtas.

€ 129.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 

Konus Verrekijker Supreme 10x25 WP OH PRO

Haal met deze Supreme 10x25 WP van het Italiaanse topmerk Konus een absolute topper in huis voor een zachte prijs. Gezien zijn specificaties kan hij gerust mee met het hogere segment, voor de prijs van een middenklasse verrekijker! Scherp en helder Met zijn 25mm WideField objectieven ervaart u een ruim gezichtsveld van maar liefst 96m per 1000m. Omdat Konus voor deze Supreme 10W25 gebruik maakt van BAK4 prisma enrsquo s, hebt u eveneens niet veel last van vignettering (= schaduw in de hoeken, zodat enkel het midden helder is en de hoeken wat donkerder). Bovendien zijn de objectieven ook nog volledig multicoated voor goede contrasten: zo ziet u objecten duidelijk afgetekend op hun achtergrond. Licht en waterdicht De enldquo open brug enrdquo -constructie zorgt ervoor dat deze kijker een heel stuk lichter is dan zijn soortgenoten. Deze kijker weegt slechts 310g, kunt u met een centraal rolwieltje scherpstellen en is met zijn rubberen behuizing super makkelijk...

€ 63.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 

Konus Verrekijker Supreme 8x32 WP OH PRO

De Konus Supreme 8x32 is een verrekijker met uitstekende prijs- / kwaliteitsverhouding. Met een vergroting van 8x kan u deze gebruiken voor diverse doeleinden: tijdens het reizen of wandelen, voor het observeren van vogels of tijdens de jacht, enhellip Dankzij de 32mm objectieven en het dakkant prisma enndash waarbij de oculairs in rechte lijn met de objectieven staan enndash is dit een zeer compacte en lichtgewicht verrekijker, die u steeds makkelijk kan meenemen in zijn draagtas. Verder is deze verrekijker ook met gas gevuld waardoor hij stofdicht en waterdicht is. Gezien u met deze verrekijker een zeer breed gezichtsveld van 122m per kilometer behoudt, ervaart u elke observatie alsof u er vlakbij staat.

€ 96.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 

Konus Verrekijker Tornado 7x50

Deze Konus Tornado is een super kwalitatieve watersportverrekijker met een vergrotingsfactor van 7x, die dankzij zijn grote frontlenzen van 50mm zeer veel lichtinval geniet. Dit alles samen biedt u een zeer scherp en helder beeld. Scherpstelling Vanaf vijf meter dan u deze geweldige, waterdichte verrekijker al scherpstellen, zelfs afzonderlijk aan beide oculairs. Extra enrsquo s Deze verrekijker is tevens ook uitgerust met een schaalverdeling in het rechter oculair, zodat u ongeveer kan inschatten op welke afstand een object zich bevindt, alsook met een 360 kompas en verlichting. Dit pakket wordt compleet geleverd, met batterij voor de verlichting, schoonmaakdoekje, objectiefdoppen, regendeksel en draagtas. Kortom: een must-have, complete verrekijker, een onontbeerlijk item in de uitrusting van een watersportliefhebber.

€ 209.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 

Konus Verrekijker Vivisport 16x32

Konus staat al sinds jaren bekend vanwege zijn degelijke optische instrumenten, in alle prijsklassen, waarbij ze zich steeds vasthouden aan hun hoge kwaliteitsstandaarden. Met zijn zogenaamde dakkant prisma enrsquo s, waarbij de objectieven en oculairs in een rechte lijn staan, is dit een zeer compact model, dat slechts 250g weegt. Hierdoor is deze steeds makkelijk mee te nemen op reis, naar sportevenementen en tijdens uw wandelingen. Kenmerken Alle optische delen van deze verrekijker zijn voorzien van een coating om een maximale helderheid en scherpte te bekomen. Bovendien behoudt u met deze verrekijker een zeer breed gezichtsveld, ondanks zijn vergrotingsfactor van 16x, namelijk 82 meter per 1000m. Extra enrsquo s Deze fijne kijker is tevens ook volledig met rubber bekleed, voor een betere grip en hanteerbaarheid. Bovendien krijgt u bij deze kijker ook een schoonmaakdoekje en draagtasje om hem makkelijk mee te nemen.

€ 31.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 

Konus Verrekijker Zoomy 2 8 17x25

Deze Zoomy-2 verrekijker van het gerenommeerde Konus laat u toe om in te zoomen van 8x tot 17x. Hiermee ziet u dus werkelijk alles vanop de grootste afstanden. Met zijn ergonomisch design ligt hij steeds perfect in de hand en de kwalitatieve PVC body kan wel een stootje verdragen. Deze 25mm frontlenzen van deze lichtgewicht pocketeditie (300g) zijn voorzien van een multicoating zodat u steeds een helder beeld waarneemt met goede contrasten. Kortom: deze veelzijdige verrekijker is een ideale tool voor het spotten van vogels en voor op reis en wordt tevens ook geleverd in een handig etui.

€ 63.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 

Kowa Adapter TSN AR42XD voor BD42XD

Als u in het bezit bent van een BD42 XD verrekijker van het Japanse topmerk Kowa, en graag foto enrsquo s wilt maken van uw observaties met uw smartphone (iPhone 4/5 of Samsung Galaxy S4), hebt u enerzijds de smartphone camera-adapter nodig, en anderzijds deze speciale adapterring. Deze ring zorgt er dus voor dat u de smartphone kunt aansluiten op het oculair van uw verrekijker en de bijhorende camera-adapter. De diameter van de aansluiting voor de iPhone/Samsung adapter is 27mm, de diameter van de verrekijkeraansluiting bedraag 43,6mm.

€ 28.95

lees verder

Accessoires
Product
 

Kowa Adapter TSN AR52 voor DA1 DA10 52 mm

Deze aansluitring is geschikt voor de camera-adapters DA1 en DA10 van Kowa. Deze ring hebt u nodig om tussen uw adapter en uw camera te plaatsen. Deze ring heeft een diameter van 52mm en is geschikt voor camera enrsquo s met een lensschroefdraad van 52mm.

€ 38.95

lees verder

Accessoires
Product
 

Kowa Adapter TSN AR58 voor DA1 DA10 58 mm

Om foto enrsquo s te kunnen maken met uw spotting scope, hebt u enerzijds een camera-adapter nodig en anderzijds een aansluitring voor uw camera passend te maken op deze adapter. Deze aansluitring van Kowa is geschikt voor de DA1 en DA10 camera-adapter, en heeft een diameter van 58mm: daarmee past deze ring op alle camera enrsquo s met een lensschroefdraad van 58mm.

€ 38.95

lees verder

Accessoires
Product
 

Kowa Stay On Tas voor TSN601

Het Japanse Kowa maakt niet enkel zeer kwalitatieve kijkers en spotting scopes, maar ook tal van oerdegelijke, fraaie accessoires. Deze waterdichte stay-on draagtas is geschikt voor de TSN601 en de TSN603 spotting scopes, en kan prima rond de kijker blijven zitten, terwijl het oculair en het objectief vrij blijft om door te kijken.

€ 68.95

lees verder

Accessoires
Product
 

Kowa Verrekijker BD32 XD 8x32

Kowa staat al jarenlang bekend als A-merk: dankzij zijn magnesium body enrsquo s en dakkant prisma enrsquo s leveren ze steeds zeer lichte en compacte verrekijkers, die we echt wel tot de topkijkers kunnen rekenen die momenteel op de markt zijn. Tevens waarborgt Kowa ook steeds een zeer ruim gezichtsveld. Voor deze verrekijker bedraagt dit maar liefst 131m per kilometer, waarbij u reeds scherpstelt vanaf anderhalve meter. Dit is echt hoogst uitzonderlijk. Superieure coatings De XD Prominar lenzen zorgen voor een correctie van de chromatische aberratie (kleurenschifting). Deze manifesteert zich in de vorm van uitlopende randjes en is het gevolg van de uitzonderlijke vergroting. Ook de Schmidt / Pechan prisma enrsquo s zijn voorzien van exclusieve coatings. Aan de ene zijde van het prisma is een fasecoating aangebracht voor lichtcorrecties, en aan de andere zijde een C3-coating welke de lichtdoorlatendheid optimaliseert. Kortom: de combinatie van deze hoogkwalitatieve...

€ 409.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Winkelbeter op Facebook

winkelbeter op Facebook-agenda