Vortex Vulture HD 8x56 Verrekijker

Het Amerikaanse familiebedrijf Vortex staat al sinds 1986 bekend om zijn uitmuntende, kwalitatieve verrekijkers. Met deze 10x vergrotende verrekijker wordt geen uitzondering gemaakt op hun reputatie. Zeer helder beeld Dankzij de grote objectieven van 56mm diameter, ervaart u een zeer helder en kleurecht beeld. Dit enerzijds door de grootte, en anderzijds door de hoogtechnologische coatings die aangebracht zijn op de lenzen. De XR coating zorgt voor een geniale lichtdoorlatendheid en het gebruik van de High Density, extra low dispersion glazen zorgt ervoor dat alle onvolmaaktheden enndash ten gevolge van de extreme vergroting enndash volledig worden gecorrigeerd. Bijzondere prisma enrsquo s De prisma enrsquo s zijn het hart van de verrekijker. Voor deze Vulture HD 10x56 heeft Vortex gebruik gemaakt van dakkant prisma enrsquo s: deze projecteren het licht in een rechte lijn van objectief naar oculair. Dit is meteen ook de rede waarom deze verrekijker zo compact en...

€ 489.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 

Kowa Adapter TSN AR58 voor DA1 DA10 58 mm

Om foto enrsquo s te kunnen maken met uw spotting scope, hebt u enerzijds een camera-adapter nodig en anderzijds een aansluitring voor uw camera passend te maken op deze adapter. Deze aansluitring van Kowa is geschikt voor de DA1 en DA10 camera-adapter, en heeft een diameter van 58mm: daarmee past deze ring op alle camera enrsquo s met een lensschroefdraad van 58mm.

€ 38.95

lees verder

Accessoires
Product
 

Kowa Camera Adapter DA10 voor TSN 770 880

Deze Kowa camera-adapter kan u gebruiken in combinatie met de 25x, 30x en 20-60x oculairs voor de Kowa TSN770/880 spotting scopes. Deze DA10 bestaat uit een binnenring en buiten ring en om hem te monteren op het oculair, draait u er eerst het twist-up element eraf. Het enige dat u dan nog nodig heeft, is een T2-ring die compatibel is met de lens van uw camera. Als u de DA10 wegklapbaar wilt maken, kan u gebruik maken van de TSN-DA4 adapter: deze kan u zeer handig wegklappen zodat u in minder dan een seconde terug rechtstreeks door het oculair kan kijken.

€ 129.95

lees verder

Accessoires
Product
 

Kowa Long Eye Oculair 25x TE20H voor TSN770 880

Een Long Eye Relief oculair maakt het makkelijker om in te kijken op grotere afstand. Dit LER-oculair met een vaste vergroting van 25x is geschikt voor de TSN770/880 series van het Japanse Kowa en garandeert een optimale beeldkwaliteit. Dit speciale, hoogkwalitatieve oculair is vervaardigd uit vier lensgroepen met in totaal zeven lenselementen. Het spreekt voor zich dat dit oculair waterdicht is, en u een breed gezichtsveld biedt (32m per kilometer). Gezien dit superieure ook voorzien is van een twist-up ring (verstelbaar in vier standen), is dit oculair ook uitermate geschikt voor brildragers. Dit oculair wordt geleverd in een leren buideltje, zodat u hem steeds mooi kan opbergen om krasjes op de lenzen te voorkomen.

€ 289.95

lees verder

Accessoires
Product
 

Vortex Razor HD 10x50 Verrekijker

De Razor HD serie van het Amerikaanse Vortex zijn de meest professionele verrekijkers die er momenteel op de markt zijn. Ze worden in verschillende vakgebieden en sectoren gebruikt door professionals vanwege zijn uitzonderlijke, ongeevenaarde optische kenmerken. Het spreekt voor zich dat deze verrekijker waterdicht is, voorzien van twist-up oculairs en statiefaansluiting. Wat echter veel interessanter is, zijn de hoogkwalitatieve onderdelen waaruit deze kijker is opgebouwd. Prisma enrsquo s Deze verrekijker is uitgerust met dakkant prisma enrsquo s, vervaardigd uit het hoogwaardige BAK4 glasmateriaal: deze zorgen voor scherpte over het gehele (brede) gezichtsveld. Zo lijkt het absoluut niet alsof u door een verrekijker kijkt, maar net alsof u vlakbij staat. Deze dilectrische prisma enrsquo s zijn tevens ook voorzien van een fasecoating. Samengevat betekent dit dat alle imperfecties ten gevolge van de vergroting worden gecorrigeerd: kleurenschifting (chromatische...

€ 1489.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 

Vortex Razor HD 8x42 Verrekijker

De Vortex Razor HD 8x42 is een ultraprofessionele, compacte verrekijker die op elk gewenst niveau dienst kan doen: van gebruik in de jacht, tijdens sportevenementen, op reis tot belangrijke observaties in een professionele context. Lenzen De 42mm lenzen / objectieven geven uw beeld een bijzondere helderheid mee. Bovendien zijn de lenzen volledig XR-gecoat voor een nog betere lichttransmissie. Prisma enrsquo s Dit is waar het Amerikaanse familiebedrijf Vortex zich onderscheidt van de rest: de gruwelijk sublieme prisma enrsquo s die zorgen voor een unieke ervaring. Vortex maakt gebruik van BAK4 prisma enrsquo s die de vignettering reduceren: zo ziet u het gehele beeld ultrascherp, en niet enkel het centrum van het beeld. Bovendien zijn de prisma enrsquo s ook voorzien van een dilectrische en een fasecoating. Deze zorgen respectievelijk voor een reflectie van het overtollig licht en het reduceren van de lichtpolarisatie. Dit alles in acht genomen kunnen we u echt wel...

€ 1279.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 

Vortex Stay On Tas voor Razor HD 85 Black fitted

Deze fraaie, waterdichte stay-ons draagtas voor de Vortex Razor HD 85 spotting scope is de beste bescherming die u uw waardevolle kijker kunt bieden. Bovendien hoeft u hem niet uit de taste halen om hem te gebruiken: het oculair en objectief blijven namelijk vrij, zodat u de spotting scope kunt blijven gebruikten terwijl hij in de tas zit. Dit prachtig model is geschikt voor de Razor HD 85 van Vortex, met schuine inkijk.

€ 58.95

lees verder

Accessoires
Product
 

Bol loep 3x 45mm

Deze bolle loep met een diameter van 45mm is ideaal voor het bestuderen van postzegels. Als u de bol over de postzegel plaatst, ziet u de postzegel maar liefst 3x groter dan in werkelijkheid. Op deze manier kunt u perfect oordelen over de staat van de zegels. Deze bol is vervaardigd uit helder acryl en wordt geleverd in een buideltje om te voorkomen dat er krasjes op het glas komen.

€ 11.95

lees verder

Vergrootglazen
Product
 

Dradenteller Opvouwbaar 6x 19mm

Deze opvouwbare dradenteller van Balloon heeft een lens van 19mm en een vergrotingsfactor van 6x. Hiermee is deze perfect geschikt voor het borduren of het bestuderen van postzegels. De opvouwbare behuizing is vervaardigd uit metaal en verder is hij ook uitgerst met een liniaal waarop u zowel in millimeter als in inch kunt aflezen. Om de lens te beschermen krijgt u hierbij een buideltje in kunstleder waarin in de opzetloep steeds kunt opbergen. Zo komt er geen vuil en geen krasjes op de lens.

€ 19.95

lees verder

Vergrootglazen
Product
 

Byomic Oculair Wf 20x 10 mm Pp voor ST10 ST31

Dit paar WideField 10mm oculairs van Byomic is geschikt voor de microscopen van het ST10 tot het ST31 model. Vermenigvuldig deze 20x vergroting met de vergroting van uw objectief, en u bekomt de totale vergroting van uw preparaten. Deze 20x oculairs zijn een van de meest vergrotende oculairs, momenteel beschikbaar op de markt.

€ 129.95

lees verder

Accessoires
Product
 

Byomic Oculair Wf 20x 11 mm voor BYO10 BYO503T

Dit WF-oculair met diameter van 11mm van Byomic heeft een vergrotingsfactor van 20x: een van de hoogste vergrotingen die u kan vinden voor oculairs. Vermenigvuldig dit nog met de vergrotingsfactor van uw objectief, en u bekomt de totale uitvergroting van uw te bestuderen object. Dit oculair kan u gebruiken op alle Byomic microscopen van het type BYO10 t.e.m. BYO503T.

€ 19.95

lees verder

Accessoires
Product
 

Byomic Plano Concaaf Spiegel 42 mm voor BYO10

Met deze Plano concaaf spiegel (diameter 42mm), kan u het doorlicht bij de BYO10 microscopen bijstellen.

€ 7.95

lees verder

Accessoires
Product
 

Konus Preparaten Set Plantkunde 2 (25 Stuks)

Deze unieke 25-delige preparaten set van Konus staat volledig in teken van de plantkunde. Deze kit bevat o.a. verschillende mossen, varen en diverse delen van de den, in verschillende ontwikkelingsstadia. Zo bevat deze set bijvoorbeeld een dennenblad en eentje van een jaar oud, alsook de voortplantingsorganen van de den en een dennenappel. Al deze preparaten zijn verpakt in handige houten doosjes, elk voorzien van een eigen labeltje.

€ 39.50

lees verder

Accessoires
Product
 

Konus Verrekijker Emperor 10x42 WP WA Met Phasecoating

Konus laat zich met deze Emperor 10x42 WideAngle met fasecoating weer van zijn beste kant zien. Als u op zoek bent naar een uitmuntende prijs/kwaliteit verrekijker voor op reis, het spotten van vogels of voor de jacht, is deze Emperor 10W42 wat u zoekt. Scherp en Helder Deze verrekijker biedt u niet enkel een 10x vergroting op het scherpst van de snee enhellip Dankzij de volledig multicoated 42mm objectieven ervaart u een ongezien helder beeld met mooie, scherpe contrasten. Zo onderscheidt u steeds duidelijk het object van zijn achtergrond. Bovendien zijn de BAK-4 prisma enrsquo s voorzien van een fasecoating om lichtpolarisatie tegen te gaan. Fantastisch panoramisch De WideAngle objectieven zorgen ervoor dat u geen enldquo benauwd enrdquo gevoel krijgt tijdens het kijken door deze verrekijker: u geniet een gezichtsveld van maar liefst 98m per 1000m. Afwerking Niet enkel zijn optische specificaties maken van deze kijker een absolute topper. Ook de afwerking...

€ 174.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 

Konus Verrekijker Konusvue 10x50 WA

Een zeer degelijke, solide en kwalitatieve verrekijker waar u als hobbyist absoluut uw plezier aan zult hebben. Dat is wat wij u garanderen met deze Konusvue 10W50 WideAngle. Zoals de naam al doet vermoeden, zorgen de breedhoeklenzen voor een uitzonderlijk breed gezichtsveld, namelijk 122m per 1000m: bijna ongezien in combinatie met een 10x vergrotingsfactor. Scherpstelling Deze kijker is voorzien van een centrale scherpstelling. Dankzij de grote objectieven (50mm) en de multicoating, ervaart u een bijzonder helder beeld met goede contrasten. Met deze hoge vergrotingsfactor, het helder beeld en de goede contrasten, leent deze verrekijker zich perfect voor het reizen en het observeren van de natuur. Bij deze kijker krijgt u tevens ook nog objectief- en oculairdoppen, een schouderriem, meertalige handleiding en een handig etui.

€ 47.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 

Konus Verrekijker Proximo 8x56

Zijn naam vat meteen alles samen: met de Proximo 8x56 lijkt niet alles simpelweg nabij, het voelt ook gewoon of u te midden van de actie staat. Met zijn 8x vergroting en uiterst helder beeld, is deze verrekijker een absolute topper voor de hobbyist. Ook in het donker Gezien zijn hoge helderheid, die te danken is aan de grote objectieven (56mm), is deze verrekijker ook prima te gebruiken tijdens de schemering en in donkere omgevingen zoals in het bos. Hierdoor leent deze verrekijker zich zeer goed voor de jacht en het spotten van vogels. Optische kenmerken Voor deze kijker maakt Konus gebruik van hoogwaardige BAK4 dakkant prisma enrsquo s: dezelfde prisma enrsquo s die ook gebruikt worden bij professionele verrekijkers. Zo neemt u steeds een uitzonderlijk scherp beeld waar, zelfs met de 8x vergroting. Dit uiteraard ook met behoud van een ruim gezichtsveld van 100m per kilometer.

€ 119.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 

Konus Verrekijker Vivisport 16x32

Konus staat al sinds jaren bekend vanwege zijn degelijke optische instrumenten, in alle prijsklassen, waarbij ze zich steeds vasthouden aan hun hoge kwaliteitsstandaarden. Met zijn zogenaamde dakkant prisma enrsquo s, waarbij de objectieven en oculairs in een rechte lijn staan, is dit een zeer compact model, dat slechts 250g weegt. Hierdoor is deze steeds makkelijk mee te nemen op reis, naar sportevenementen en tijdens uw wandelingen. Kenmerken Alle optische delen van deze verrekijker zijn voorzien van een coating om een maximale helderheid en scherpte te bekomen. Bovendien behoudt u met deze verrekijker een zeer breed gezichtsveld, ondanks zijn vergrotingsfactor van 16x, namelijk 82 meter per 1000m. Extra enrsquo s Deze fijne kijker is tevens ook volledig met rubber bekleed, voor een betere grip en hanteerbaarheid. Bovendien krijgt u bij deze kijker ook een schoonmaakdoekje en draagtasje om hem makkelijk mee te nemen.

€ 31.95

lees verder

Verrekijkers
Product
 

Kowa Adapter TSN AR52 voor DA1 DA10 52 mm

Deze aansluitring is geschikt voor de camera-adapters DA1 en DA10 van Kowa. Deze ring hebt u nodig om tussen uw adapter en uw camera te plaatsen. Deze ring heeft een diameter van 52mm en is geschikt voor camera enrsquo s met een lensschroefdraad van 52mm.

€ 38.95

lees verder

Accessoires
Product
 

Kowa Samsung Galaxy Adapter TSN GA4s

Het zou zonde zijn om geld te geven aan een aparte camera, als u reeds over een geweldige camera beschikt met uw smartphone. Dit heeft het Japanse topmerk Kowa goed begrepen en daarom hebben ze uiterst handige camera-adapters ontwikkeld die het mogelijk maken om uw observaties met uw verrekijker of spotting scope te fotograferen met uw Samsung Galaxy S4. Bij deze adapter worden alvast twee tussenringen geleverd waarmee hij past op de meeste oculairs van Kowa kijkers. 41mm tussenring geschikt voor de BD32/42, SV32/42/50, YF30, Emperor 8x42/10x42, Escape 8x32/10x32 en Pro Phase 8x32/10x32/10x42/10x50/12x50 verrekijkers. 56mm tussenring geschikt voor de TE-10Z, TE-11WZ en TE-17W oculairs van de TSN770/880 spotting scopes. Voor andere oculairs zoals de BD25, BD42XD en TE-9Z zijn er nog aparte adapterringen verkrijgbaar, zodat u ook met deze oculairs gebruik kunt maken van dit fantastische hulpstuk.

€ 59.95

lees verder

Accessoires
Product
 

Kowa Tas voor TS500 Serie

Uw Kowa spotting scope is allicht een van de meest waardevolle elementen uit uw uitrusting. Het spreekt dan ook voor zich dat u hem steeds veilig wil opbergen. Daarom bieden we u ook deze stay-on draagtas aan, geschikt voor alle spotting scopes uit de TS500 reeks van Kowa. Het voordeel van deze waterdichte tas is dat de kijker gewoon in de tas kan blijven zitten terwijl u door de spotting scope kijkt: het oculair en objectief blijven namelijk volledig vrij.

€ 38.95

lees verder

Accessoires
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Zoek & boek uw vakantie

Winkelbeter op Facebook

winkelbeter op Facebook-agenda