SUDOKU SCHEURKALENDER 2017

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

sodoku 2017

Een sodoku is een rekenpuzzel bestaande uit negen bij negen vakjes die gegroepeerd zijn als negen blokken van drie bij drie vakjes. In de vakjes moeten de cijfers 1 tot en met 9 Ingevuld worden op zo'n manier dat in elke horizontale lijn én in elke verticale kolom en in elk van de negen blokjes de cijfers 1 tot en met 9 één keer voorkomen. In een aantal vakjes zijn de cijfers al ingevuld. Een sudoku is dus een bijzonder geval van een Latijns vierkant. De Sudoku Scheurkalender houdt je scherp. Het hele jaar door. De Sudoku scheurkalender 2017 bevat eenvoudige en meer uitdagende sudoku's, variërend van 2 tot 4 sterren. Deze moeilijkheidsgraden worden duidelijk bij de puzzel aangegeven, waardoor de puzzelaar ook wordt uitgedaagd om de diverse niveaus te oefenen. De oplossingen van de puzzels staan achterop iedere pagina. Sudoku Scheurkalender 2017 is een leuk om cadeau te geven, zeker tijdens de feestdagen.

Bestel de Sodoku kalender 2017

Het assortiment denksport puzzelboeken

Naar denksport

 

Deroofvisser | kunstaas- en andere roofvis artikelen

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

kunstaas

Deroofvisser.com is een specialist in kunstaas- en andere roofvis artikelen. De website biedt uitsluitend de beste producten van merken zoals Savage Gear, Mepps, Salmo, Spro, en Jackson aan. Deroofvisser.com blinkt uit in een hoge klanttevredenheid. Deze ligt hoger dan die van andere hengelsportwebsites (Raven, Visdeal). Klanten bezoeken Deroofvisser.com graag en komen vaak terug omdat: a) er producten te vinden zijn van topmerken die maar weinig andere webwinkels hebben, b) de webwinkel veel eigen video’s van de producten en het vissen met kunstaas maakt om bezoekers een optimale productervaring te geven, c) er bijzonder veel informatie te vinden is over het vissen op roofvis (geschreven artikelen; product reviews), d) de webwinkel alleen producten aanbiedt waar zij zelf ook echt goede ervaringen mee heeft (van vissers voor vissers).

Assortiment

Naar Deroofvisser

 

Zie ook:

Assortiment Raven hengelsport

Assortiment Visdealshop

Wie puzzelen zegt, zegt Denksport. Puzzelen is in Nederland enorm populair!

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

 Wie puzzelen zegt, zegt Denksport. Puzzelen is in Nederland enorm populair! Meer dan 65% van de Nederlandse bevolking boven de 15 jaar puzzelt (bron: NIPO). Dat betekent dat in maar liefst 4,9 miljoen huishoudens iemand zich wel eens over een puzzel buigt. En dat kan het beste met Denksport. Of het nu gaat om een sudoku, kruiswoordpuzzel of cryptogram; Denksport heeft het allemaal en op ieder niveau.

Op denksport.nl kun je sinds 2013 het gehele assortiment aan puzzelboeken en abonnementen bestellen. Omdat niet alle 120 puzzelboeken in de winkel verkrijgbaar zijn is denksport.nl een gewilde webwinkel voor puzzelaars die hun favoriete puzzelboek willen bestellen.

Behalve Denksport geeft Keesing nog andere puzzelmerken uit. Het gaat om 10 voor Taal (leuke puzzeluitgaven in quiz- en filippinevorm), Jan Meulendijks (de autoriteit op cryptogrammengebied) Win! (het leukste puzzel- en win magazine van Nederland) en populaire hobbyboeken, zoals Kleuren voor volwassenen en lijnpuzzels.

Assortiment Denksport

Naar Denksport

verrekijkers, monoculairs, telescopen en spotting scopes om verder te kijken. Om een object van dichtbij te bekijken hebben we ook microscopen, vergrootglazen; verder nachtkijkers en afstandmeters

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

verrekijkerzaak

Bij de Verrekijkerzaak.nl kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan A•merk verrekijkers van bijvoorbeeld Luna optics en Konus. Voor vrijwel iedere toepassing vindt in ons assortiment een verrekijker van hoge kwaliteit, voor zowel beginners als professionals. Breng een bezoekje aan de webwinkel en bekijk alle verrekijkers van dichtbij.

Voordelen van Verrekijkerzaak.nl:
• Alle types en varianten;
• A-merken zoals Konus;
• Alle accessoires;
• Eenvoudig bestellen;
• 14 dagen proberen;
• 2 jaar garantie;
• Snelle verzending €4,95;
• Gratis verzending boven €100,-;
• Achteraf betalen.

Assortiment

Naar Verrekijkerzaak

kleuren voor volwassenen, kleurboeken, kleurplaten

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

alles voor kleuren

Allesvoorkleuren.nl is een webshop die inspeelt op de kleurtekeningentrend voor volwassenen. Allesvoorkleuren.nl verkoopt kleurboeken voor volwassenen en kinderen van alle Nederlandse uitgeverijen en daarnaast materialen van onder meer Bruynzeel, Tombow en Caran d'Ache. Bij Allesvoorkleuren.nl gaat de klant weg met een compleet kleurpakket.

Assortiment

Naar Alles voor kleuren

Keim Mineralen verf is de beste oplossing voor het schilderen van buitenmuren.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Keim Mineralen verf is de beste oplossing voor het schilderen van buitenmuren.

Keim Mineralen verf is de beste oplossing voor het schilderen van buitenmuren. KEIM Soldalan het eerste product op Sol- Silicaat basis. Sol-Silicaat is de jongste generatie KEIM silicaatverf die met name ook een uitstekende hechting heeft op oude andersoortige verflagen. Keim Mineralen verven gaan een verbinding aan met steenachtige ondergronden, zoals baksteen, beton, pleisterwerk en natuursteen. De verbinding tussen de Keim Mineralen verf is versteend en onoplosbaar en geeft daardoor versteviging van het oppervlak. Keim Mineralen verven neemt de eigenschappen van de ondergrond aan en reageert hierop hetzelfde. Bij het werken van muren / stenen gaat de afwerklaag niet scheuren. Daarnaast is de zeer hoge waterdamp doorlatend en sterke hechtend. Hierdoor komen er geen vochtophoping en kan de verf niet bladderen. Keim Mineraal verf bevat geen oplosmiddelen of weekmakers. Keim producten zijn uitermate duurzame en heeft een ongekend lange levensduur en is licht- en kleurecht.

Assortiment

Naar Keim Mineralen verf

Joomla SEF URLs by Artio

Winkelbeter op Facebook

winkelbeter op Facebook-agenda