Glitsa Parketlak

Glitsa Parketlak, Glitsa Parketlak, Het product: Glitsa parketlak voor is een kleurloze, waterverdunbare parketlak voor binnenshuis gebruik. Deze lak is slijt- en kras vast en is geschikt voor bescherming van uw hardhouten vloeren en (lamel)parket voor normaal gebruik. Glitsa parketlak beschermt en verzorgt het hout en geeft uw vloer een prachtige kleurloze glans, waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Het is geurt niet en is snel droog waardoor u Glitsa parketlak zonder problemen binnen kunt gebruiken. Dit product vergeelt niet. Ook verkrijgbaar in ”intensief gebruik”, Kenmerken: Kleurloze waterverdunbare lak, Slijt-, kras– en stootvast, Minder milieubelastend, geurarm en snel droog, Stofdroog na 1 uur en overschilderbaar na 4 uur, Glansgraden: mat, hoogglans, eiglans en glans, Toepassing: Binnen. Voor alle parketvloeren. Bestel Glitsa Parketlak simpel en snel bij Onlineverf.nl, U bestelt Glitsa Parketlak altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service! Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product. Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden. Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product. Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

€ 14.95

naar Onlineverf

Verf toebehoren
Product
 

Glitsa Vloerpolish

Glitsa Vloerpolish, Glitsa Vloerpolish, Het product: Glitsa vloerpolish is een hoogwaardige, professionele polish voor vloeren. Het product is speciaal geschikt voor periodiek onderhoud van vloeren die behandeld zijn met Glitsa. Tevens is dit product ook geschikt voor plavuizen, linoleum en vinylvloeren. Het is ook geschikt om te gebruiken op plaatsen waar veel gelopen is. Hier ontstaat vaak een waas van lichte slijtage. Het geconcentreerde waspreparaat geeft de Glitsa vloerpolish een optimaal beschermende en maskerende werking en is slipvast. Kenmerken: High Solid (minder oplosmiddel) zijdematte vloerolie, Accentueert de houtnerf, Minder milieubelastend en geurarm, Stofdroog, boenbaar en overschilderbaar na 20 minuten, Beschikbaar in 1 ltr verpakking, Toepassing: Als zijdeglanzende afwerking voor hard– en zacht houten vloeren en kurk. Ook voor eerder met olie afgewerkte vloeren. Kenmerkenblad: Glitsa Vloerpolish, Bestel Glitsa Vloerpolish simpel en snel bij Onlineverf.nl, U bestelt Glitsa Vloerolie altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service! Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product. Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden. Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product. Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

€ 15.95

naar Onlineverf

Verf toebehoren
Product
 

Glitsa Vloerolie

Glitsa Vloerolie, Glitsa Vloerolie, Het product: Glitsa vloerolie is een kleurloze olie met eiglans. Deze bijzonder sterke vloerolie beschermt zachthouten en hardhouten vloeren en kurk die dagelijks en normaal gebruikt worden. Glitsa vloerolie dringt diep in het hout door en verrijkt de natuurlijke houtkleur. Dit product is snel droog en is geurarm. Kenmerken: High Solid (minder oplosmiddel) zijdematte vloerolie, Accentueert de houtnerf, Minder milieubelastend en geurarm, Stofdroog, boenbaar en overschilderbaar na 20 minuten, Beschikbaar in 1 ltr verpakking, Toepassing: Als zijdeglanzende afwerking voor hard– en zacht houten vloeren en kurk. Ook voor eerder met olie afgewerkte vloeren. Kenmerkenblad: Glitsa Vloerolie, Bestel Glitsa Vloerolie simpel en snel bij Onlineverf.nl, U bestelt Glitsa Vloerolie altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service! Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product. Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden. Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product. Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

€ 26.95

naar Onlineverf

Verf toebehoren
Product
 

Glitsa Meubellak

Glitsa Meubellak, Glitsa Meubellak, Het product: Glitsa meubellak is een kleurloze, waterverdunbare meubellak voor binnenshuis gebruik. De lak is zeer slijt- en krasvast geschikt voor zacht- en hardhouten tafelbladen, kasten, stoelen en andere meubelen die onbehandeld of al eerder gebeitst zijn. Glitsa meubellak beschermt je meubelen perfect tegen vlekken door koffie, alcohol, thee en huishoudelijke reinigingsmiddelen. Glitsa Meubellak is geurarm en snel droog waardoor je het zonder problemen binnenshuis kunt gebruiken.Het is niet vergelend en goed reinigbaar waardoor je meubelen lang in goede staat blijven. Kenmerken: Zijdeglanzende waterverdunbare lak, Bestand tegen alcohol, koffie en huishoudreinigingsmiddelen, Minder milieubelastend, snel droog en geurarm, Stofdroog na 1 uur en overschilderbaar na 4 uur, Glansgraad: eiglans, Toepassing: Binnen. Voor alle onbehandelde of gebeitste meubelen. Kenmerkenblad: Glitsa Meubellak, Bestel Glitsa Meubellak simpel en snel bij Onlineverf.nl, U bestelt Glitsa Meubellak altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service! Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product. Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden. Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product. Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

€ 12.95

naar Onlineverf

Verf toebehoren
Product
 

Sigma Flexidur ZK4

Sigma Flexidur ZK4, Sigma Flexidur ZK4, Sigma Flexidur FX is een tweecomponenten houtimpregneer voor de voorbehandeling van houtconstructies. Het bewerkstelligt een goede hechting tussen hout en de Sigma Flexidur reparatiemiddelen. Toepasbaar bij temperaturen tussen 0°C en 30°C. Kenmerken: Voor verwerking tussen 10°C en 30°C, Oplosmiddel- en vulstofvrij, Uitstekend standvermogen, Soepel verwerkbaar, Verwerkingsconditites: Voor de noodzakelijke filmvorming (doordroging) moet tijdens applicatie en droging aan de volgende voorwaarden worden voldaan: Ondergrond- en omgevingstemperatuur boven 5°C. Relatieve luchtvochtigheid maximaal 85%. De ondergrondtemperatuur dient minimaal 3°C boven het dauwpunt te liggen. Goede ventilatie. Kenmerkenblad: Sigma Flexidur ZK4, Bestel Sigma Flexidur ZK4 simpel en snel bij Onlineverf.nl, U bestelt Sigma Flexidur ZK4 altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service! Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product. Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden. Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

€ 57.95

naar Onlineverf

Verf toebehoren
Product
 

Sigma Flexidur XS

Sigma Flexidur XS, Sigma Flexidur XS, Sigma Flexidur XS is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam herstel van kleine gebreken tot 20 mm. Daarnaast is dit blijvend elastische reparatiemiddel ook geschikt voor lamineren en voor het afdichten van scheuren. Het product is al na één uur overschilderbaar. Impregneer zachte houtsoorten bij voorkeur eerst met Sigma Flexidur FX. Kenmerken: Uitstekend stand vermogen, Oplosmiddelvrij, Soepel verwerkbaar, Met mengindicator, Verwerkingsconditites: Voor de noodzakelijke filmvorming (doordroging) moet tijdens applicatie en droging aan de volgende voorwaarden worden voldaan: Ondergrond- en omgevingstemperatuur boven 5°C. Relatieve luchtvochtigheid maximaal 85%. De ondergrondtemperatuur dient minimaal 3°C boven het dauwpunt te liggen. Goede ventilatie. Kenmerkenblad: Sigma Flexidur XS, Bestel Sigma Flexidur XS simpel en snel bij Onlineverf.nl, U bestelt Sigma Flexidur XS altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service! Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product. Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden. Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

€ 64.95

naar Onlineverf

Verf toebehoren
Product
 

Sigma Flexidur ZK

Sigma Flexidur ZK, Sigma Flexidur ZK, Sigma Flexidur FX is een tweecomponenten houtimpregneer voor de voorbehandeling van houtconstructies. Het bewerkstelligt een goede hechting tussen hout en de Sigma Flexidur reparatiemiddelen. Toepasbaar bij temperaturen tussen 0°C en 30°C. Kenmerken: Voor verwerking tussen 10°C en 30°C, Oplosmiddel- en vulstofvrij, Uitstekend standvermogen, Soepel verwerkbaar, Verwerkingsconditites: Voor de noodzakelijke filmvorming (doordroging) moet tijdens applicatie en droging aan de volgende voorwaarden worden voldaan: Ondergrond- en omgevingstemperatuur boven 5°C. Relatieve luchtvochtigheid maximaal 85%. De ondergrondtemperatuur dient minimaal 3°C boven het dauwpunt te liggen. Goede ventilatie. Levertijd: 2 dagen, Kenmerkenblad: Sigma Flexidur ZK, Bestel Sigma Flexidur ZK simpel en snel bij Onlineverf.nl, U bestelt Sigma Flexidur ZK altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service! Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product. Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden. Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

€ 57.95

naar Onlineverf

Verf toebehoren
Product
 

Sigma Flexidur SV

Sigma Flexidur SV, Sigma Flexidur SV, Sigma Flexidur SV is een tweecomponenten afdichtingsmiddel voor het volledig afdichten van kopse vlakken en onbeschermd hout. Daarnaast is dit product als onderdeel van het Sigma Flexidur Vliessysteem geschikt voor het herstel van oppervlakkige scheurvorming aan liggende delen. U kunt Flexidur KA toepassen bij temperaturen van 10°C tot 30°C. Raadpleeg voor meer informatie systeemblad 4826. Kenmerken: Gemakkelijk verwerkbaar, Goed overschilderbaar, Krimpvrij, Vocht- en UV-bestendig, Verwerkingsconditites: Voor de noodzakelijke filmvorming (doordroging) moet tijdens applicatie en droging aan de volgende voorwaarden worden voldaan: Ondergrond- en omgevingstemperatuur boven 5°C. Relatieve luchtvochtigheid maximaal 85%. De ondergrondtemperatuur dient minimaal 3°C boven het dauwpunt te liggen. Goede ventilatie. Kenmerkenblad: Sigma Flexidur SV, Bestel Sigma Flexidur SV simpel en snel bij Onlineverf.nl, U bestelt Sigma Flexidur SV altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service! Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product. Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden. Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

€ 9.95

naar Onlineverf

Verf toebehoren
Product
 

Sigma Flexidur WK

Sigma Flexidur WK, Sigma Flexidur WK, Sigma Flexidur WK is een blijvend elastisch en goed hechtend tweecomponenten reparatiemiddel. Hiermee voert u effectieve, duurzame houtreparaties uit bij temperaturen tussen 0°C en 15°C. Flexidur WK is bijzonder geschikt voor pastareparatie, lamineren en deelkozijnrenovatie.Gebruik dit reparatiemiddel ook voor het afdichten van scheuren en openstaande houtverbindingen. De contactvlakken dienen eerst met Sigma Flexidur FX behandeld te worden. Kenmerken: Voor verwerking tussen 10°C en 30°C, Oplosmiddel- en vulstofvrij, Uitstekend standvermogen, Soepel verwerkbaar, Verwerkingsconditites: Voor de noodzakelijke filmvorming (doordroging) moet tijdens applicatie en droging aan de volgende voorwaarden worden voldaan: Ondergrond- en omgevingstemperatuur boven 5°C. Relatieve luchtvochtigheid maximaal 85%. De ondergrondtemperatuur dient minimaal 3°C boven het dauwpunt te liggen. Goede ventilatie. Kenmerkenblad: Sigma Flexidur WK, Bestel Sigma Flexidur WK simpel en snel bij Onlineverf.nl, U bestelt Sigma Flexidur WK altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service! Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product. Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden. Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

€ 54.95

naar Onlineverf

Verf toebehoren
Product
 

Sigma Flexidur FX

Sigma Flexidur FX, Sigma Flexidur FX, Sigma Flexidur FX is een tweecomponenten houtimpregneer voor de voorbehandeling van houtconstructies. Het bewerkstelligt een goede hechting tussen hout en de Sigma Flexidur reparatiemiddelen. Toepasbaar bij temperaturen tussen 0°C en 30°C. Kenmerken: Lage viscositeit, Hoog penetrerend vermogen in hout, Verstevigende werking, Gemakkelijk verwerkbaar, Verwerkingsconditites: Voor de noodzakelijke filmvorming (doordroging) moet tijdens applicatie en droging aan de volgende voorwaarden worden voldaan: Ondergrond- en omgevingstemperatuur boven 5°C. Relatieve luchtvochtigheid maximaal 85%. De ondergrondtemperatuur dient minimaal 3°C boven het dauwpunt te liggen. Goede ventilatie. Kenmerkenblad: Sigma Flexidur FX, Bestel Sigma Flexidur FX simpel en snel bij Onlineverf.nl, U bestelt Sigma Flexidur FX altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service! Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product. Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden. Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product.

€ 49.95

naar Onlineverf

Verf toebehoren
Product
 

Glitsa Vloerreiniger

Glitsa Vloerreiniger, Glitsa Vloerreiniger, Het product: Glitsa Vloerreiniger ontvet en reinigt (zacht)houten vloeren, intacte beits-, lak– en olielagen. Deze professionele vloerreiniger geeft uw vloer opnieuw een oogstrelend uiterlijk. Met Glitsa behandelende vloeren zijn eenvoudig te onderhouden met Glitsa Vloerreiniger. Uiteraard ook verkrijgbaar bij Onlineverf.nl Dit product is geschikt voor houten-, parket–, of kurkvloeren en ook toepasbaar op linoleum en vinylvloeren. Kenmerken: Verbetert de hechting van verf-, beits-, en muurverflagen. Optimaal reinigend en ontvettend. Toepassing: Voor het reinigen en ontvetten van hout, kurk, harde kunststoffen en bestaande transparante en dekkende verf-, beits- of olielagen. Ook geschikt voor het reinigen van verweerd kunststof tuinmeubilair. Daarnaast geschikt voor het reinigen van linoleum, vinylvloeren en plavuizen. Verwijdert tevens was- en polishlagen en strepen ontstaan door o.a. rubber zolen en zwenkwielen. Kenmerkenblad: Glitsa Vloerreiniger, Bestel Glitsa Vloerreiniger simpel en snel bij Onlineverf.nl, U bestelt Glitsa Vloerolie altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service! Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product. Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden. Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product. Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

€ 10.55

naar Onlineverf

Verf toebehoren
Product
 

Glitsa Trappenlak Anti Slip

Glitsa Trappenlak Anti-Slip, Glitsa Trappenlak Anti-Slip, Het product: Glitsa Trappenlak Anti-Slip is een kleurloze kras en slijtvaste antislip aflak welke speciaal voor trappen binnenshuis bedoeld is. Deze lak is gemaakt op basis van polyurethan dispersie. De lak heeft een optimale slijt en krasvastheid. Het product is goed reinigbaar en vergeelt niet. Kenmerken: Kleurloze zijdeglanzende waterverdunbare lak, Anti-slip, slijt– en krasvast, Minder milieubelastend en geurarm, Stofdroog na 1 uur en overschilderbaar na 4 uur, Toepassing: Als slijtvaste antislip aflak op hard- en zacht houten trappen.Kenmerkenblad: Glitsa Trappenlak Anti-Slip, Bestel Glitsa Trappenlak Anti-Slip simpel en snel bij Onlineverf.nl, U bestelt Glitsa Trappenlak Anti-Slip altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service! Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product. Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden. Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product. Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

€ 32.95

naar Onlineverf

Verf toebehoren
Product
 

Glitsa Trappenlak

Glitsa Trappenlak, Glitsa Trappenlak, Het product: Glitsa Trappenlak is een sneldrogende lak welke is versterk met Polyurethaan. Hierdoor is de lak zeer slijt- en krasvast. Glitsa Trappenlak is beschermt zacht- en hardhouten trappen. Tevens is de lak geschikt voor de leuningen. Uiteraard van groot belang omdat deze veelvuldig gebruikt worden. Kenmerken: Kleurloze zijdeglanzende waterverdunbare lak, Stroef, slijt– en krasvast, Minder milieubelastend en geurarm, Stofdroog na 1 uur en overschilderbaar na 4 uur, Glansgraad: eiglans, Toepassing: Als slijtvaste aflak op hard- en zacht houten trappen.Kenmerkenblad: Glitsa Trappenlak, Bestel Glitsa Trappenlak simpel en snel bij Onlineverf.nl, U bestelt Glitsa Trappenlak Anti-Slip altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service! Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product. Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden. Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product. Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

€ 25.85

naar Onlineverf

Verf toebehoren
Product
 

Progold Schuurkurk

Progold Schuurkurk, Progold schuurkurk, draai het schuurpapier om deze kurk en schuur alle oppervlakten mooi en egaal.

€ 1.50

naar Onlineverf

Verf toebehoren
Product
 

Bison Montagekit

Bison Montagekit, Bison Montagekit, Het product: Bison Montagekit is een extra sterke, universele, vullende montagelijm op basis van neopreenrubber. Voor het eenvoudig en muurvast bevestigen van o.a. hout, kunststof, metaal, steen, gips en tegels op allerlei ondergronden zoals beton, steen, pleisterwerk, hout, spaanplaat, metaal en kunststof. Zowel binnen als buiten toepasbaar en geschikt voor het bevestigen van materialen onder spanning. Blijvend elastisch. Spijkers en schroeven overbodig. Toepassing: Ideaal voor het monteren van allerlei (bouw)materialen zoals hout, steen, beton, metaal en vele kunststoffen op allerlei ondergronden zoals beton, steen, pleisterwerk, hout, spaanplaat, metaal en kunststof. Zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. regelwerk, plinten, drempels, vensterbanken, plaatmateriaal, lambrisering, schroten, afwerklatten, kabelgoten, naamplaten, huisnummers, wandbekledingsplaten, panelen, dorpels, keramische tegels, ophanghaakjes, stopcontacten, elektriciteitsdozen. Zowel binnen als buiten toepasbaar. Tevens geschikt voor het bevestigen van twee niet-poreuze materialen en het bevestigen van materialen onder spanning. Bestel Bison Montagekit simpel en snel bij Onlineverf.nl, U bestelt Bison Montagekit altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service! Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product. Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden. Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product. Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

€ 7.85

naar Onlineverf

Benodigdheden Kitten
Product
 

Leeg blikwerk

Leeg blikwerk, Leeg blikwerk, Leeg blikwerk kunt u goed gebruiken om bijvoorbeeld een rest verf in op te slaan of om bijvoorbeeld verf te mengen. Uiteraard kunt u het ook voor een ander doeleinde gebruiken. Leeg blikwerk incl. deksel is verkrijgbaar in de volgende formaten: 100ml, 250ml, 500ml, 750ml, 1liter, 2,5liter en 5 liter, Bestel leeg blikwerk simpel en snel bij Onlineverf.nl, U bestelt leeg blikwerk altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service! Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product. Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden. Ook heeft Onlineverf.nl een outlet en speciale aanbiedingen voor u. Zo kunt u op een voordelige manier gebruik maken van hoogwaardige producten. Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product. Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

€ 1.35

naar Onlineverf

Benodigdheden
Product
 

Alabastine Muurgladroller en strijker

Alabastine Muurgladroller en strijker, Alabastine Muurgladroller en strijker, Alabastine Muurgladroller voor het zelf probleemloos egaliseren van structuurmuren en glasvezelbehang. Eenvoudig mee te werken: aanbrengen met de muurgladroller en afwerken met de muurgladstrijker. Geschikt gereedschap voor het gladmaken van granol, sierpleister, spachtelputz, structuurverf etc. Ook ideaal om te gebruiken i.c.m. Alabastine muurdecor. Bestel Alabastine Muurgladroller en strijker simpel en snel bij Onlineverf.nl, U bestelt Alabastine Muurgladroller en strijker altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service! Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product. Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden. Ook heeft Onlineverf.nl een outlet en speciale aanbiedingen voor u. Zo kunt u op een voordelige manier gebruik maken van hoogwaardige producten. Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product. Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

€ 9.95

naar Onlineverf

Benodigdheden Gereedschap
Product
 

Vlakspaan

Vlakspaan, Vlakspaan, Zeer licht en sterk aluminium middenstuk met een stevige bevestiging van middenstuk en blad. Roestvrijstalen blad met perfecte vlakheid en hoge slijtvastheid. Voorzien van Ergonomische handgreep. Bestel vlakspaan simpel en snel bij Onlineverf.nl, U bestelt vlakspaan altijd tegen een scherpe prijs en met de beste service! Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product. Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden. Ook heeft Onlineverf.nl een outlet en speciale aanbiedingen voor u. Zo kunt u op een voordelige manier gebruik maken van hoogwaardige producten. Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product. Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

€ 9.95

naar Onlineverf

Benodigdheden
Product
 

Alabastine Houtkit Flexibel

Alabastine Houtkit Flexibel, Alabastine Houtkit Flexibel, Alabastine Houtkit Flexibel is een afdichtingskit op acrylaatbasis voor het kitten van kieren en naden bij kozijnen,deuren, afdeklatten, trappen, plinten en overige hout-hout verbindingen. Kies voor gemakt met dit product en gebruik het voor diverse toepassingen. Het product is extreem elastische en verliest deze functie niet. Daarnaast is het weersbestendig. Kenmerken: Blijvend elastisch, Kitten van werkende kieren en naden, UV- en weerbestendig, Bestel Alabastine Houtkit Flexibel simpel en snel op www.onlineverf.nl! Bij Onlineverf.nl kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verkoop en verwerking van verf en aanverwante producten bent u gegarandeerd van het beste product. Wist u dat Onlineverf.nl ook gratis werkschema’s voor u heeft? Deze schema’s vertellen u precies hoe u moet schilderen. Of het nu gaat om binnenmuren, buitenmuren, metaal of kunststof, u kunt het allemaal vinden. Ook heeft Onlineverf.nl een outlet en speciale aanbiedingen voor u. Zo kunt u op een voordelige manier gebruik maken van hoogwaardige producten. Heeft u al gebruik gemaakt van onze verfwijzer? Met de verfwijzer van Onlineverf.nl doorloopt u slechts een aantal stappen en komt u vanzelf terecht bij het juiste product. Wist u dat Onlineverf.nl sinds kort ook de zakelijke markt bediend? Wij kunnen een offerte voor u uitbrengen wanneer een grote order wilt plaatsen. Interesse? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

€ 7.95

naar Onlineverf

Benodigdheden
Product
 

Duimstok

Duimstok, Deze duimstok is van ultrafors hout en uitvouwbaar tot 2 meter. Mag niet ontbreken tijdens het klussen!

€ 9.95

naar Onlineverf

Benodigdheden Hulpmiddelen
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Winkelbeter op Facebook

winkelbeter op Facebook-agenda