Catan Cities and Knights 5 6 player expansion

Steden en Ridders in de Engelstalige uitvoering voor 5/6 spelers. Nieuwe uitvoering, zeer luxe!

€ 19.50

Lees verder

Catan spellen Bordspellen Familiespellen
Product
 

Merchants and Marauders

Kruip in de huid van een invloedrijke handelaar of een beruchte piraat tijdens de gloriedagen van de piraterij. De handelaren kunnen geld verdienen door goederen in de ene stad in te kopen en naar de andere stad te verschepen, maar ze kunnen ook speciale missies voltooien of bepaalde geruchten te onderzoeken. Als er veel handelaren met afgeladen schepen rondvaren is het natuurlijk onvermijdelijk dat iemand een makkelijke prooi met een grote buit ziet varen en op het pad van de piraterij belandt. Welke route je ook kiest, je zult een goed schip, een betrouwbare bemanning en de juiste uitrusting moeten verzamelen om succesvol te worden en te blijven in het verraderlijke Caribische gebied.

€ 55.80

Lees verder

Bordspellen Fantasiespellen Strategische
Product
 

Zombicide Rue Morgue

Zombicide: Rue Morgue is een samenwerkingsspel wat zich afspeelt in een actiefilm universum voor 1 tot 12 spelers, leeftijd 13 en ouder. Spelers hebben controle over teams van overlevers die zombies van zich afweren die door het spel zelf gestuurd worden. Overlevers vinden wapens, vechten tegen zombies, en krijgen ervaring. Hoe meer ervaring ze krijgen, hoe sterker ze worden, maar ook hoe meer zombies ze aantrekken! Rue Morgue is ontworpen als een zelfstandig spel, maar ook als een uitbreiding op de vorige versies van het spel!

€ 85.90

Lees verder

Strategische Bordspellen Coöperatief
Product
 

Quadropolis

In het bordspel Quadropolis speel je de rol van een burgermeester van een moderne stad. Als burgermeester moet jij een strategie bedenken die voldoet aan de wensen van de bewoners van de stad. Bovendien moet je het beter doen dan je tegenstanders. Stuur je architecten de stad in om allerlei gebouwen te bouwen. Je verdient punten voor elk gebouw en door verschillende combinaties van gebouwen te gebruiken, scoor je mogelijk bonuspunten. Misschien word jij wel de invloedrijkste burgermeester ooit!

€ 37.50

Lees verder

Bordspellen Economisch Strategische
Product
 

Ticket to Ride Germany

Stap nu aan boord voor een avontuurlijke reis door Duitsland! Ticket to Ride Germany is een compleet nieuw, stand-alone spel uit de Ticket to Ride serie. Voor dit spel is de basisversie van het spel dus niet vereist. Bouw je treinnetwerk op de actuele kaart van Duitsland en probeer de meeste bestemmingskaarten te behalen! Maar let goed op, want je tegenstanders proberen als snelste de uithoeken van het Duitse grondgebied te bereiken en waardevolle passagiers op te pikken... Inhoud: 1 speelbord van Duitsland, 225 gekleurde treintjes, 110 treinkaarten, 89 bestemmingskaarten, 1 bonuskaart, 60 Passagierspionnen, 1 stoffen zakje, 5 scoremarkers en spelregels.

€ 38.90

Lees verder

Bordspellen Treinspellen Familiespellen
Product
 

Small World Bordspel

De fantasievolle wereld van Small World wordt bevolkt door maar liefst 14 verschillende rassen. Helaas blijkt de wereld, zoals de naam al doet vermoeden veel te klein voor iedereen. De spelers breiden het rijk van hun ras uit ten koste van hun zwakkere buren door middel van gevechten en het gebruik van de speciale mogelijkheden van hun ras.

€ 39.90

Lees verder

Bordspellen Familiespellen Halloween promotion
Product
 

Small World Underground Bordspel

Vecht met je volkeren om meer ruimte, en gooi de anderen van 't bord. Small World Underground is een standalone versie en heeft 15 rassen met elk hun krachten, en nog een diversiteit aan andere mogelijkheden.

€ 39.90

Lees verder

Small World Verovering Bordspellen
Product
 

Small World Royal Bonus Uitbreiding

Small World Royal Bonus is een mini-expansie set voor bordspel Smallworld. Royal Bonus creëert extra spelmogelijkheden! Het bevat de volgende onderdelen: 3 nieuwe Rassen (Fauns, Igors en Shrubmen) en 3 nieuwe Special Power badges (Aquatic, Behemoth en Fireball).

€ 8.90

Lees verder

Fantasiespellen Verovering Halloween promotion
Product
 

When I Dream

When I Dream is een dromerig spel waarin de spelers op hun beurt de rol van een dromer op zich nemen. De speler moet zoveel mogelijk woorden raden in de loop van een nacht, vertegenwoordigd door een timer. De andere spelers nemen de rol van droomgeesten aan. Er zijn 3 verschillende geesten: Fairy, Boogeyman en Sandman. Aan het einde van de ronde vertelt de dromer zijn/haar droom aan de andere spelers ... Dan veranderen de rollen en begint een nieuwe beurt ...

€ 25.90

Lees verder

Bordspellen Familiespellen N.v.t.
Product
 

Ticket to Ride Europe

Ticket to Ride Europe is een elegant en eenvoudig spel dat je in vijf minuten kan aanleren. Het is een echt familiespel, maar bekoort ook de echte gamer. Probeer een zo lang mogelijke route neer te leggen en jij bent de winnaar van het leukste bordspel Ticket To Ride.

€ 36.90

Lees verder

Strategische Ticket to Ride Bordspellen
Product
 

Dixit 4 Origins

Dixit 4 Origins uitbreiding voor het Dixit spel. Deze uitbreiding voor Dixit bevat 84 nieuwe kaarten met afbeeldingen. Te gebruiken met de normale Dixit en de Dixit Odyssey.

€ 15.90

Lees verder

Bordspellen Familiespellen Dixit
Product
 

Mice and Mystics

In Mice and Mystics nemen spelers de rol van degenen die nog loyaal zijn aan de koning, maar om uit de klauwen van Vanestra te ontsnappen, zijn ze veranderd in muizen! Speel als sluwe veldmuizen, die nu moeten racen door een kasteel twintig keer groter dan voorheen. Het kasteel is een gevaarlijke plaats met Vanestra volgelingen, maar nu wachten er ook talloze andere verschrikkingen. Speel als wendbaar Prins Colin en zoek je weg langs je vijanden, of probeer Nez Bellows, de potige smid. Misleid je vijanden als de wijze oude muis Maginos, of bescherm uw metgezellen als Tilda, de voormalige kasteel genezer. Elke speler heeft een vitale rol in de zoektocht naar de koning om deze te waarschuwen, en het zal een zorgvuldige planning vereisen om de zwakke plekken van Vanestra te vinden en haar te verslaan.

€ 68.90

Lees verder

Bordspellen Halloween promotion Dobbelspellen
Product
 

Zombicide Black Plague

Zombicide Black Plague is een standalone coöperatief bordspel dat de zombie apocalypse van Zombicide in een nieuwe setting brengt, namelijk de Middeleeuwen! De klassieke Zombicide regels zijn speciaal aangepast voor deze spannende versie van Zombicide. De machten van de Necromancers hebben een zombie invasie veroorzaakt en het is aan jouw groep om te overleven tijdens deze donkere Middeleeuwen. In Zombicide: Black Plague kun je de rol aannemen van paladins, dwarves, knights en magicians en heb je de beschikking over machtige zwaarden, kruisbogen en magische betoveringen om de horde zombies en de Necromancers te verslaan! Inhoud: 9 dubbelzijdige tegels, 71 miniaturen, 6 overlevers plastic dashboards, 48 plastic trackers, 6 dobbelstenen, 125 kaarten, 63 tokens en spelregels.

€ 85.90

Lees verder

Coöperatief Halloween promotion Fantasiespellen
Product
 

Ticket to Ride Nordic Countries

Ticket To Ride Nordic Countries brengt de Ticket To Ride serie naar een Scandinaviës avontuur door Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden. Alle bekende steden in deze landen komen aanbod. Ticket to Ride Nordic Countries is in 5 minuten te leren en bevat genoeg speelgenot om vele uren te spelen. Het spel is speciaal gemaakt om met 2/3 spelers te spelen.

€ 38.90

Lees verder

Treinspellen Familiespellen Strategische
Product
 

Ticket to Ride USA 1910

Nieuwe routes voor de USA versie Ticket to Ride.

€ 13.50

Lees verder

Bordspellen Treinspellen Familiespellen
Product
 

7 Wonders Leaders

7 Wonders Leaders Deze uitbreiding voegt weer 40 nieuwe kaarten toe aan het basisspel. Je krijgt de mogelijkheden van nieuwe 4 nieuwe gilden en leider kaarten (36 stuks). Het basisspel was al gevarieerd, daar komt nu nog een gradatie bij.

€ 18.00

Lees verder

Familiespellen Kaartspellen voor de familie Strategische
Product
 

Small World Be Not Afraid Uitbreiding

Small World Be not Afraid is een expansie set voor bordspel Smallworld. Be Not Afraid bevat een box met 5 nieuwe rassen en speciale krachten in één handig doosje waar alle rassen van de uitbreidingen in passen.

€ 15.00

Lees verder

Familiespellen Small World Fantasiespellen
Product
 

Smash Up Monster Smash Expansion

Smash Up Monster Smash Expansion is een expansieset voor het kaartspel Smash Up! Monster Smash bevat 4 nieuwe een facties (Vampires, Mad Scientists, Werewolves en Giant Ants), nieuwe token bonussen waardoor nieuwe tactieken gevormd worden en een speciaal Monster/Halloween thema! inhoud: 80 nieuwe faction kaarten, 8 base kaarten, 1 VP token sheet en de spelregels.

€ 21.90

Lees verder

Kaartspellen Strategische kaartspelen Fantasie kaartspellen
Product
 

Krosmaster Arena

The World of Twelve is een kleine planeet in het Krosmoz universum waarin miljoenen vechters en avonturiers wonen die gewoon een simpel leven willen. Maar het leven hier is nooit simpel voor een lange tijd, er zijn altijd Demonen van andere dimensies die op de hoek liggen om te komen vechten.

€ 67.90

Lees verder

Familiespellen Fantasiespellen Strategische
Product
 

Small World Grand Dames

Small World - Grand Dames is een expansie set voor bordspel Smallworld. Deze expansieset creëert extra spelmogelijkheden! Het bevat de volgende onderdelen: 3 nieuwe Race banners and tokens (Gypsies, Priestesses & the ghostly White Ladies), 2 nieuwe Special Power badges (Historian & Peace-loving) en 1 spare Special Power badge.

€ 8.20

Lees verder

Halloween promotion Verovering Familiespellen
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Zoek & boek uw vakantie

Winkelbeter op Facebook

winkelbeter op Facebook-agenda