Settlers of Catan Cities and Knights Expansieset

Steden en Ridders in de Engelstalige uitvoering. Nieuwe uitvoering, zeer luxe! Donkere wolken pakken zich samen boven het rustige eiland Catan.

€ 39.90

Lees verder

Bordspellen Familiespellen Catan spellen
Product
 

Journey into Nyx Fat Pack

Een Journey into Nyx Fat Pack bevat: 9 boosters, 80 land kaarten, een Spindown life counter, een handleiding, een card storage box en twee 60-card deck boxes.

€ 32.50

Lees verder

Magic the Gathering TCG Halloween promotion Kaartspellen
Product
 

Dobble

Dobble is een observatie - en snelheidspel waarbij alle spelers gelijktijdig spelen. 55 kaarten waarop steeds 8 symbolen afgebeeld staan, vijf spelvariaties en je bent vertrokken!

€ 14.00

Lees verder

Kaartspellen voor kinderen Kaartspellen Kaartspellen voor de familie
Product
 

7 Wonders Bordspel

Een zeer inventief bordspel, wat in drie verschillenden perioden afspeelt, en waarbij de spelers tactisch kaarten moeten doorgeven en gebruiken voor het beste effect. Elke periode biedt kansen om jou wonder uit te bouwen. Pak je het goed dan, dan is jouw wonder overheersen aan het einde van spel.

€ 33.40

Lees verder

Familiespellen Kaartspellen voor de familie Strategische
Product
 

Hit Z Road

Een spannend klassiek Amerikaans zombie spel! Ga de strijd aan met de andere spelers om te ontsnappen aan de zombies en om de West Coast van Amerika te bereiken.

€ 27.90

Lees verder

Dobbelspellen Halloween promotion Bordspellen
Product
 

Watson and Holmes

Watson & Holmes is een spel van deductie gebaseerd op het magnifieke werk van Arthur Conan Doyle. Twee tot zeven aspirant-rechercheurs stappen in de schoenen van dokter Watson en werken samen met de detective Sherlock Holmes om een reeks tot dusverre niet-gepubliceerde zaken op te lossen die rechtstreeks zijn ontleend aan de dagboeken van dokter John H. Watson. Degenen die de uitdaging accepteren, herbeleven de avonturen van het detective duo, en bezoeken elk van de locaties waar sporen zijn achtergelaten. Het nalopen van de sporen, brengt elke aanwijzing spelers dichter bij het oplossen van de zaak.

€ 39.90

Lees verder

Halloween promotion Deductie Bordspellen
Product
 

Eternal Masters booster box

The Eternal Masters set showcases the history of Magic: The Gathering in a way you've never seen it! Featuring cards from sets as recent as Magic Origins and as far back as Magic's very first release, Eternal Masters is designed to provide an exciting and unique Limited experience with cards that have never been drafted together-and some cards so powerful that they've never been reprinted before.

€ 195.00

Lees verder

Magic the Gathering TCG Kaartspellen N.v.t.
Product
 

Secrets

Secrets is een blufspel met geheime identiteiten voor 4 tot 8 spelers. Tijdens de Koude Oorlog ben je hoofd van een geheime dienst en moet je de beste agenten werven. Vind je teamgenoten, houd je vijanden voor de gek en wordt de meest invloedrijke geheime dienst. Maar let op de Hippies, zij kunnen je plannen verstoren…

€ 17.00

Lees verder

Roleplaying Kaartspellen Kaartspellen voor de familie
Product
 

7 Wonders Wonder Pack

7 Wonders - Wonder Pack. Deze uitbreiding op het bordspel bevat nieuwe wereld wonderen zoals : - De Chinese muur - Stonehenge - Abu Simbel - Menneken Pis het spel zelfs met 8 spelers te spelen.

€ 9.50

Lees verder

Strategische Kaartspellen Strategische kaartspelen
Product
 

Mascarade Kaartspel

Mascarade is een karakter gebaseerd blufspel ontworpen door Bruno Faidutti en geschikt voor 2 tot 13 spelers. Rechter of dief, koning of boer, heks of bisschop… doe mee met de mascarade en haal de maskers neer. Kruip in de rol van tot 13 verschillende karakters en zorg ervoor dat je aan het eind van het spel de rijkste speler bent.

€ 16.90

Lees verder

Kaartspellen voor de familie Halloween promotion Kaartspellen
Product
 

Gang of Four Kaartspel

Gang of Four kaartspel komt uit het hartje van het Oosten en is een fascinerend kaartspel met een tintje exotisme en al het geweld en mysterie van het oude China.

€ 12.90

Lees verder

Kaartspellen voor de familie Kaartspellen N.v.t.
Product
 

Mysterium

Engelse versie van Mysterium. Mysterium is een coöperatief bordspel waarbij een mysterie moet worden opgelost door samen te werken. Iedereen wint of verliest dus samen. Alle spelers delen hetzelfde doel: het ontdekken van de waarheid achter de dood van de geest die rondwaart in het landgoed, om hem op die manier de eeuwige rust te gunnen!

€ 32.90

Lees verder

Coöperatief Familiespellen Bordspellen
Product
 

Pandemic Reign of Cthulhu

Pandemic Reign of Cthulhu brengt de klassieke speelstijl van Pandemic met een horror twist. Sluit de vier portalen voordat Cthulhu ontwaakt. Tijdens het spel heb je te maken met 10 old ones, ieder met een speciale kracht, die het spel beinvloeden. Deze speciale Stand-Alone kit komt met onder andere 7 Investigator Miniaturen, 3 Shoggoth Miniaturen, Sanity Tokens, 12 Old One Kaarten, prachtig artwork en een fraai ontworpen speelbord.

€ 40.50

Lees verder

Halloween promotion Coöperatief Familiespellen
Product
 

Smash up Card Game

Smash up is een fantastisch shufflebuilding game! Smash Up heeft eenvoudige regels: maak een 40-kaarten tellend deck van de twee factie decks. En smash daarmee meer Bases dan je tegenstanders! Elke factie heeft unieke spelmechanismen en elke combinatie van twee factie decks brengt dus een nieuwe spelervaring. Met 8 verschillende facties is Smash Up dus een spel dat nooit gaat vervelen!

€ 32.50

Lees verder

Fantasie kaartspellen Halloween promotion Kaartspellen
Product
 

Jack the Ripper West End Adventures

Jack the Ripper & West End Adventures is een bordspel waarin je 10 mysteries moet oplossen in Victorian London! Probeer de mysteries op te lossen en vergelijk jouw bevindingen die met de ware speurneus: Sherlock Holmes. Jack the Ripper Er zijn vrouwen vermoord in het Whitechapel district en alle authoriteiten staan hierdoor op scherp. Volgens alle media zou de mysterieuze moordenaar Jack the Ripper zijn. Lukt het jou eerder dan Sherlock Holmes om de moordenaar te ontmaskeren? West End Adventures Het West End district in Londen is de nieuwe scene voor 6 verschillende cases en Scotland Yard staat machteloos. Ben jij in staat Sherlock Holmes te helpen bij deze mysteries?

€ 36.80

Lees verder

Deductie Familiespellen Halloween promotion
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Zoek & boek uw vakantie

Winkelbeter op Facebook

winkelbeter op Facebook-agenda