Small World A Spider's Web Uitbreiding

Small World - A Spider's Web is een mini-expansie set voor bordspel Smallworld. A Spider's Web creëert extra spelmogelijkheden! Het bevat de volgende onderdelen: 3 nieuwe Rassen (Ice Witches, Skags en Slingmen) en 3 nieuwe Special Power badges (Copycat, Lava en Soul-Touch).

€ 12.50

Lees verder

Fantasiespellen Verovering Halloween promotion
Product
 

Seasons Bordspel

Seasons Bordspel is een leuk spel waarbij iedere speler een tovenaar is. De tovenaars gaan de strijd aan met elkaar in een toernooi die 12 seizoenen duurt. Probeer zoveel mogelijk punten te scoren zodat jij de oppertovenaar worden.

€ 34.90

Lees verder

Fantasiespellen Bordspellen Strategische
Product
 

Cadwallon City of Thieves

Cadwallon City of Thieves is een rap spel vol met sluwe diefstal en genadeloze bedriegerij in een fantasie stad overgoten met magie en intrige.

€ 41.90

Lees verder

Fantasiespellen Bordspellen Strategische
Product
 

Small World Royal Bonus Uitbreiding

Small World Royal Bonus is een mini-expansie set voor bordspel Smallworld. Royal Bonus creëert extra spelmogelijkheden! Het bevat de volgende onderdelen: 3 nieuwe Rassen (Fauns, Igors en Shrubmen) en 3 nieuwe Special Power badges (Aquatic, Behemoth en Fireball).

€ 8.90

Lees verder

Fantasiespellen Verovering Halloween promotion
Product
 

Celestia

Celestia is een vernieuwde versie van Cloud 9. Je gaat aan boord van een vliegtuig met een team van avonturiers waarmee je door de steden van Celestia reist. Je reis zal niet veilig zijn, maar je zult moeten proberen om de rijkste avonturier te worden door de meeste schatten te verzamelen!

€ 18.50

Lees verder

Fantasiespellen Kaartspellen Familiespellen
Product
 

Five Tribes

In het bordspel Five Tribes, leid je als speler de stammen over het land van Nagala. De Sultan is net overleden en het sultanaat ligt voor het grijpen. De vijf verschillende stammen worden over de wereld van 1001 nachten bewogen. Als een stam alleen de controle heeft in een gebied dan mag de speler het gebied claimen en de speciale actie die er bij hoort uitvoeren. Bovendien hebben de verschillende stammen zelf ook nog hun eigen acties. Politiek, Djini's en moorden, het komt er allemaal aan te pas. Five Tribes is een in Europese stijl ontwikkeld door de gerenommeerde spel ontwerper Bruno Cathala

€ 44.10

Lees verder

Fantasiespellen Familiespellen Bordspellen
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Zoek & boek uw vakantie

Winkelbeter op Facebook

winkelbeter op Facebook-agenda