Ticket to Ride Europa 1912

Uitbreiding voor dit meesterlijke spel, nieuwe routes, bestemmingen, en met Warehouses en Depots!

€ 13.90

Lees verder

Bordspellen Treinspellen Familiespellen
Product
 

Ticket to Ride

Ticket to Ride is een treinavontuur dat je dwars door Amerika voert. Spelers verzamelen kaarten met verschillende types treinwagons, die het hen mogelijk maken een claim te doen gelden op treinroutes tussen de steden van Noord- Amerika. Hoe langer de routes, hoe meer punten ze winnen. Bijkomende punten kunnen gescoord worden door twee verafgelegen steden op de bestemmingscoupons met elkaar te verbinden, of door de langste routveverbinding aan te leggen. Klim aan boord voor een plezierige en avontuurlijke treinreis. Uw kaartje is reeds geknipt!

€ 36.90

Lees verder

Bordspellen Treinspellen Familiespellen
Product
 

Ticket to Ride Nederland

De uitbreiding Ticket to Ride Nederland bevat de plattegrond van Nederland! Gebruik deze nieuwe map collection in combinatie met de spellen uit de Ticket to Ride-reeks en beleef een nieuwe uitdaging. Nederland bevat vele waterwegen, en daar betaal jij de tol voor met Bridge Toll Tokens! Ticket To Ride ontwerper Alan R. Moon heeft een geniale functie in dit spel gecreëerd: bijna alle routes zijn double-track bridge crossings. Spelers krijgen bonus punten voor het aantal Bridge Toll Tokens dat men aan het einde van het spel heeft. Inhoud Ticket to Ride uitbreiding Nederland: - enkelzijdige plattegrond van Nederland - 44 Destination tickets - nieuwe Bridge Toll tokens - spelregels **Let op voor deze Ticket To Ride Nederland uitbreiding is Ticket To Ride of Ticket To Ride Europe benodigd.

€ 20.90

Lees verder

Bordspellen Treinspellen Ticket to Ride
Product
 

Ticket to Ride Germany

Stap nu aan boord voor een avontuurlijke reis door Duitsland! Ticket to Ride Germany is een compleet nieuw, stand-alone spel uit de Ticket to Ride serie. Voor dit spel is de basisversie van het spel dus niet vereist. Bouw je treinnetwerk op de actuele kaart van Duitsland en probeer de meeste bestemmingskaarten te behalen! Maar let goed op, want je tegenstanders proberen als snelste de uithoeken van het Duitse grondgebied te bereiken en waardevolle passagiers op te pikken... Inhoud: 1 speelbord van Duitsland, 225 gekleurde treintjes, 110 treinkaarten, 89 bestemmingskaarten, 1 bonuskaart, 60 Passagierspionnen, 1 stoffen zakje, 5 scoremarkers en spelregels.

€ 38.90

Lees verder

Bordspellen Treinspellen Familiespellen
Product
 

Ticket to Ride USA 1910

Nieuwe routes voor de USA versie Ticket to Ride.

€ 13.50

Lees verder

Bordspellen Treinspellen Familiespellen
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Zoek & boek uw vakantie

Winkelbeter op Facebook

winkelbeter op Facebook-agenda