Metro 2033 Bordspel

Elke speler is leider van een van de facties van de post-nucleaire metro. Om te winnen moet een factie tien overwinningspunten behalen. Deze punten worden behaald door het veroveren van stations en het voltooien van speurtochten. Dit is een spel van avontuur, diplomatie en oorlog.

€ 35.90

Lees verder

Bordspellen Strategische N.v.t.
Product
 

Takenoko Chibis

Uitbreiding Chibis voor het Takenoko spel Takenoko Chibis bevat: - Een miniatuur van de vrouwelijke panda - Negen verschillende tegels voor de baby panda's - Zes plot tegels - 18 kaarten - 17 bamboe stukken

€ 17.50

Lees verder

Bordspellen Strategische Familiespellen
Product
 

Deus

In het bordspel Deus, proberen spelers hun eigen beschavingen te ontwikkelen in een gezamelijke omgeving. Elke speler begint het spel met 5 bouwkaarten en om de beurt gebruiken zij deze kaarten om een gebouw te bouwen of offeren zij een kaart aan de goden.De kaarten zijn in 6 kleuren: Rood voor militair,groen voor productiemiddelen, blauw om te handelen, bruin om punten te scoren, paars voor tempels, en geel voor een variëteit aan effecten. Het spel eindigt als alle barbaarse dorpen op het bord omsingeld zijn en aangevallen of alle temples afgebouwd zijn. Degene met de meeste punten wint.

€ 36.90

Lees verder

Bordspellen Strategische Economisch
Product
 

Ghost Stories Bordspel

In het bordspel Ghost Stories vallen wrede geesten en gevaarlijke monsters een onschuldig oosters dorp aan voor hun meester Wu Fen. Vier Taoïstische monniken werken samen om het dorp en de mensheid te redden.

€ 32.90

Lees verder

Bordspellen Strategische Coöperatief
Product
 

Takenoko

Eenvoud, familievriendelijkheid, schoonheid en speelplezier. Dat, kort samengevat, is Takenoko. Het is allemaal aan de luchtige kant hier en dat stoort absoluut niet. Takenoko is een echt familiespel dat excelleert door de eenvoudige regels, de snelle beurtwisselingen, de onvoorspelbare, maar steeds positieve invloed van de weerdobbelsteen en het originele gebruik van het persoonlijke spelersbordje.

€ 30.50

Lees verder

Bordspellen Strategische Familiespellen
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Zoek & boek uw vakantie

Winkelbeter op Facebook

winkelbeter op Facebook-agenda