Settlers of Catan 5 6 player expansion

Expansieset voor het bordspel The Settlers of Catan.

€ 19.50

Lees verder

Bordspellen Familiespellen Economisch
Product
 

Small World Bordspel

De fantasievolle wereld van Small World wordt bevolkt door maar liefst 14 verschillende rassen. Helaas blijkt de wereld, zoals de naam al doet vermoeden veel te klein voor iedereen. De spelers breiden het rijk van hun ras uit ten koste van hun zwakkere buren door middel van gevechten en het gebruik van de speciale mogelijkheden van hun ras.

€ 39.90

Lees verder

Bordspellen Familiespellen Halloween promotion
Product
 

When I Dream

When I Dream is een dromerig spel waarin de spelers op hun beurt de rol van een dromer op zich nemen. De speler moet zoveel mogelijk woorden raden in de loop van een nacht, vertegenwoordigd door een timer. De andere spelers nemen de rol van droomgeesten aan. Er zijn 3 verschillende geesten: Fairy, Boogeyman en Sandman. Aan het einde van de ronde vertelt de dromer zijn/haar droom aan de andere spelers ... Dan veranderen de rollen en begint een nieuwe beurt ...

€ 25.90

Lees verder

Bordspellen Familiespellen N.v.t.
Product
 

Dixit 4 Origins

Dixit 4 Origins uitbreiding voor het Dixit spel. Deze uitbreiding voor Dixit bevat 84 nieuwe kaarten met afbeeldingen. Te gebruiken met de normale Dixit en de Dixit Odyssey.

€ 15.90

Lees verder

Bordspellen Familiespellen Dixit
Product
 

Dixit 2 Quest

Dixit 2 Quest uitbreiding voor het spel Dixit. Deze uitbreiding voor Dixit bevat 84 nieuwe kaarten met afbeeldingen. Te gebruiken met de normale Dixit en de Dixit Odessey.

€ 15.90

Lees verder

Bordspellen Familiespellen Dixit
Product
 

The Three Little Pigs

Three Little Pigs is een eenvoudig dobbelspelletje voor de gehele familie! Three Little Pigs is een geillustreerde weergave van het klassieke sprookje van de Drie Biggetjes. Als varkentje wil je zo'n sterk mogelijk huis bouwen, maar pas op voor de boze wolf die je huis wil wegblazen...

€ 24.90

Lees verder

Bordspellen Familiespellen Kinderspellen
Product
 

The Grasshopper and the Ant

The Grasshopper and The Ant is een strategisch spel dat gaat over het sprookje van de ijverige mieren en de lakse sprinkhaan die wil profiteren van de arbeid van de mieren. Deel 4 uit de reeks Tales & Games, verpakt in de vorm van een sprookjesboek! Speel de mieren of de krekel in de seizoenen herfst of winter en probeer daarbij zoveel mogelijk padkaarten te verzamelen en overwinningspunten te scoren.

€ 24.90

Lees verder

Bordspellen Familiespellen Kinderspellen
Product
 

Dream Home Bordspel

Hoe zou uw huis eruit zien? Wilt u liever een grote slaapkamer met een elegant hemelbed of een ruime woonkamer met een prachtige zwarte vleugel? In Dream Home maak je deel uit van een groep ontwerpers die een huis gaan bouwen en terloops het huis gaan uitbreiden en indelen. Er ontstaat telkens meer ruimte om te spelen. Dream Home is een familiespel over het bouwen en inrichten van uw nieuwe huis. Verdeeld over twaalf ronden, verzamelen spelers paren van kaarten bestaande uit een kamerkaart en een accessoire-kaart (dak, helper, inrichting of gereedschap) en leg ze op hun persoonlijke bord. Aan het einde van het spel zijn alle huizen van alle spelers klaar en volledig ingericht en worden de huizen vergeleken. De punten worden opgeteld op basis van functionaliteit, ontwerp, kwaliteit van het dak en inrichting. De speler met het mooiste en meest comfortabele huis wint

€ 24.90

Lees verder

Bordspellen Familiespellen Strategische
Product
 

Settlers of Catan Cities and Knights Expansieset

Steden en Ridders in de Engelstalige uitvoering. Nieuwe uitvoering, zeer luxe! Donkere wolken pakken zich samen boven het rustige eiland Catan.

€ 39.90

Lees verder

Bordspellen Familiespellen Catan spellen
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Zoek & boek uw vakantie

Winkelbeter op Facebook

winkelbeter op Facebook-agenda