Metro 2033 Bordspel

Elke speler is leider van een van de facties van de post-nucleaire metro. Om te winnen moet een factie tien overwinningspunten behalen. Deze punten worden behaald door het veroveren van stations en het voltooien van speurtochten. Dit is een spel van avontuur, diplomatie en oorlog.

€ 35.90

Lees verder

Bordspellen Strategische N.v.t.
Product
 

Takenoko Chibis

Uitbreiding Chibis voor het Takenoko spel Takenoko Chibis bevat: - Een miniatuur van de vrouwelijke panda - Negen verschillende tegels voor de baby panda's - Zes plot tegels - 18 kaarten - 17 bamboe stukken

€ 17.50

Lees verder

Bordspellen Strategische Familiespellen
Product
 

Ticket to Ride Europa 1912

Uitbreiding voor dit meesterlijke spel, nieuwe routes, bestemmingen, en met Warehouses en Depots!

€ 13.90

Lees verder

Bordspellen Treinspellen Familiespellen
Product
 

Deus

In het bordspel Deus, proberen spelers hun eigen beschavingen te ontwikkelen in een gezamelijke omgeving. Elke speler begint het spel met 5 bouwkaarten en om de beurt gebruiken zij deze kaarten om een gebouw te bouwen of offeren zij een kaart aan de goden.De kaarten zijn in 6 kleuren: Rood voor militair,groen voor productiemiddelen, blauw om te handelen, bruin om punten te scoren, paars voor tempels, en geel voor een variëteit aan effecten. Het spel eindigt als alle barbaarse dorpen op het bord omsingeld zijn en aangevallen of alle temples afgebouwd zijn. Degene met de meeste punten wint.

€ 36.90

Lees verder

Bordspellen Strategische Economisch
Product
 

Ticket to Ride

Ticket to Ride is een treinavontuur dat je dwars door Amerika voert. Spelers verzamelen kaarten met verschillende types treinwagons, die het hen mogelijk maken een claim te doen gelden op treinroutes tussen de steden van Noord- Amerika. Hoe langer de routes, hoe meer punten ze winnen. Bijkomende punten kunnen gescoord worden door twee verafgelegen steden op de bestemmingscoupons met elkaar te verbinden, of door de langste routveverbinding aan te leggen. Klim aan boord voor een plezierige en avontuurlijke treinreis. Uw kaartje is reeds geknipt!

€ 36.90

Lees verder

Bordspellen Treinspellen Familiespellen
Product
 

Ticket to Ride Nederland

De uitbreiding Ticket to Ride Nederland bevat de plattegrond van Nederland! Gebruik deze nieuwe map collection in combinatie met de spellen uit de Ticket to Ride-reeks en beleef een nieuwe uitdaging. Nederland bevat vele waterwegen, en daar betaal jij de tol voor met Bridge Toll Tokens! Ticket To Ride ontwerper Alan R. Moon heeft een geniale functie in dit spel gecreëerd: bijna alle routes zijn double-track bridge crossings. Spelers krijgen bonus punten voor het aantal Bridge Toll Tokens dat men aan het einde van het spel heeft. Inhoud Ticket to Ride uitbreiding Nederland: - enkelzijdige plattegrond van Nederland - 44 Destination tickets - nieuwe Bridge Toll tokens - spelregels **Let op voor deze Ticket To Ride Nederland uitbreiding is Ticket To Ride of Ticket To Ride Europe benodigd.

€ 20.90

Lees verder

Bordspellen Treinspellen Ticket to Ride
Product
 

Quarriors Dice Building Game

Quarriors is een cool kaart/dobbelspel waarbij je probeert zoveel mogelijk Monsters en Spreuken te bemachtigen. Met deze monsters en spreuken trek je ten strijde tegen je tegenstanders. Quarriors vergt strategisch inzicht om je tegenstanders te verslaan! Heb jij het in je?

€ 45.90

Lees verder

Bordspellen Halloween promotion Familiespellen
Product
 

Dixit 8 Harmonies

Dixit 8 Harmonies is een uitbreiding voor het bordspel Dixit of voor Dixit Odyssey. Deze uitbreiding voor Dixit bevat 84 nieuwe kaarten met opnieuw prachtige illustraties.

€ 15.90

Lees verder

Bordspellen Kaartspellen Familiespellen
Product
 

Ghost Stories Bordspel

In het bordspel Ghost Stories vallen wrede geesten en gevaarlijke monsters een onschuldig oosters dorp aan voor hun meester Wu Fen. Vier Taoïstische monniken werken samen om het dorp en de mensheid te redden.

€ 32.90

Lees verder

Bordspellen Strategische Coöperatief
Product
 

Colt Express

Het spel Colt Express speelt zich af op 11 juli 1899, 10.00 uur in de ochtend. De Union Pacific Express heeft net Folsom, New Mexico verlaten, met 47 passagiers aan boord. Kort na het vertrek horen de passagiers voetstappen boven hun hoofd, en daarna schoten. Tot de tanden gewapende bandieten beroven zonder pardon eerzame reizigers van hun geldbuidels en juwelen. Zullen de bandieten hier ongeschonden uit komen? Zullen ze er in slagen om de geldcassettes met de salarissen van de werknemers van de Nice Valley Coal Company, die worden bewaakt door Marshal Samual Ford, te roven? Er is echter slechts één bandiet die zijn doel zal bereiken: de rijkste bandiet worden!

€ 25.90

Lees verder

Bordspellen Kaartspellen Strategische
Product
 

Takenoko

Eenvoud, familievriendelijkheid, schoonheid en speelplezier. Dat, kort samengevat, is Takenoko. Het is allemaal aan de luchtige kant hier en dat stoort absoluut niet. Takenoko is een echt familiespel dat excelleert door de eenvoudige regels, de snelle beurtwisselingen, de onvoorspelbare, maar steeds positieve invloed van de weerdobbelsteen en het originele gebruik van het persoonlijke spelersbordje.

€ 30.50

Lees verder

Bordspellen Strategische Familiespellen
Product
 

Settlers of Catan 5 6 player expansion

Expansieset voor het bordspel The Settlers of Catan.

€ 19.50

Lees verder

Bordspellen Familiespellen Economisch
Product
 

Merchants and Marauders

Kruip in de huid van een invloedrijke handelaar of een beruchte piraat tijdens de gloriedagen van de piraterij. De handelaren kunnen geld verdienen door goederen in de ene stad in te kopen en naar de andere stad te verschepen, maar ze kunnen ook speciale missies voltooien of bepaalde geruchten te onderzoeken. Als er veel handelaren met afgeladen schepen rondvaren is het natuurlijk onvermijdelijk dat iemand een makkelijke prooi met een grote buit ziet varen en op het pad van de piraterij belandt. Welke route je ook kiest, je zult een goed schip, een betrouwbare bemanning en de juiste uitrusting moeten verzamelen om succesvol te worden en te blijven in het verraderlijke Caribische gebied.

€ 55.80

Lees verder

Bordspellen Fantasiespellen Strategische
Product
 

Quadropolis

In het bordspel Quadropolis speel je de rol van een burgermeester van een moderne stad. Als burgermeester moet jij een strategie bedenken die voldoet aan de wensen van de bewoners van de stad. Bovendien moet je het beter doen dan je tegenstanders. Stuur je architecten de stad in om allerlei gebouwen te bouwen. Je verdient punten voor elk gebouw en door verschillende combinaties van gebouwen te gebruiken, scoor je mogelijk bonuspunten. Misschien word jij wel de invloedrijkste burgermeester ooit!

€ 37.50

Lees verder

Bordspellen Economisch Strategische
Product
 

Ticket to Ride Germany

Stap nu aan boord voor een avontuurlijke reis door Duitsland! Ticket to Ride Germany is een compleet nieuw, stand-alone spel uit de Ticket to Ride serie. Voor dit spel is de basisversie van het spel dus niet vereist. Bouw je treinnetwerk op de actuele kaart van Duitsland en probeer de meeste bestemmingskaarten te behalen! Maar let goed op, want je tegenstanders proberen als snelste de uithoeken van het Duitse grondgebied te bereiken en waardevolle passagiers op te pikken... Inhoud: 1 speelbord van Duitsland, 225 gekleurde treintjes, 110 treinkaarten, 89 bestemmingskaarten, 1 bonuskaart, 60 Passagierspionnen, 1 stoffen zakje, 5 scoremarkers en spelregels.

€ 38.90

Lees verder

Bordspellen Treinspellen Familiespellen
Product
 

Small World Bordspel

De fantasievolle wereld van Small World wordt bevolkt door maar liefst 14 verschillende rassen. Helaas blijkt de wereld, zoals de naam al doet vermoeden veel te klein voor iedereen. De spelers breiden het rijk van hun ras uit ten koste van hun zwakkere buren door middel van gevechten en het gebruik van de speciale mogelijkheden van hun ras.

€ 39.90

Lees verder

Bordspellen Familiespellen Halloween promotion
Product
 

When I Dream

When I Dream is een dromerig spel waarin de spelers op hun beurt de rol van een dromer op zich nemen. De speler moet zoveel mogelijk woorden raden in de loop van een nacht, vertegenwoordigd door een timer. De andere spelers nemen de rol van droomgeesten aan. Er zijn 3 verschillende geesten: Fairy, Boogeyman en Sandman. Aan het einde van de ronde vertelt de dromer zijn/haar droom aan de andere spelers ... Dan veranderen de rollen en begint een nieuwe beurt ...

€ 25.90

Lees verder

Bordspellen Familiespellen N.v.t.
Product
 

Ticket to Ride USA 1910

Nieuwe routes voor de USA versie Ticket to Ride.

€ 13.50

Lees verder

Bordspellen Treinspellen Familiespellen
Product
 

Dixit 4 Origins

Dixit 4 Origins uitbreiding voor het Dixit spel. Deze uitbreiding voor Dixit bevat 84 nieuwe kaarten met afbeeldingen. Te gebruiken met de normale Dixit en de Dixit Odyssey.

€ 15.90

Lees verder

Bordspellen Familiespellen Dixit
Product
 

Mice and Mystics

In Mice and Mystics nemen spelers de rol van degenen die nog loyaal zijn aan de koning, maar om uit de klauwen van Vanestra te ontsnappen, zijn ze veranderd in muizen! Speel als sluwe veldmuizen, die nu moeten racen door een kasteel twintig keer groter dan voorheen. Het kasteel is een gevaarlijke plaats met Vanestra volgelingen, maar nu wachten er ook talloze andere verschrikkingen. Speel als wendbaar Prins Colin en zoek je weg langs je vijanden, of probeer Nez Bellows, de potige smid. Misleid je vijanden als de wijze oude muis Maginos, of bescherm uw metgezellen als Tilda, de voormalige kasteel genezer. Elke speler heeft een vitale rol in de zoektocht naar de koning om deze te waarschuwen, en het zal een zorgvuldige planning vereisen om de zwakke plekken van Vanestra te vinden en haar te verslaan.

€ 68.90

Lees verder

Bordspellen Halloween promotion Dobbelspellen
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Zoek & boek uw vakantie

Winkelbeter op Facebook

winkelbeter op Facebook-agenda