Joomba Card Game

Joomba! is een snel, reactiespel waarin je als eerste probeert om het juiste dier op een opdrachtkaart te vinden en te imiteren. Door dit correct te doen, verdien je de opdrachtkaart. Verzamel de meeste opdrachtkaarten en win, maar let op: de uitdaging om het juiste dier te vinden wordt elke kaart groter! Inhoud: 56 kaarten en spelregels.

€ 13.20

Lees verder

Kaartspellen Kaartspellen voor kinderen N.v.t.
Product
 

Timeline General Interest

Werd de blikopener voor of na de gloeilamp uitgevonden? Wat was er eerst: de computer of X-stralen? Dat zijn vragen waar je mee te maken krijgt in Timeline. In het kaartspel Timeline moet je zo snel mogelijk al je kaarten op de juiste plaats op de tijdlijn plaatsen. Het is dus de bedoeling dat je de datum van een historisch moment correct inschat. Lukt dit niet? Dan leg je de kaart op de aflegstapel en trek je een nieuwe. Lukt dit je wel? Dan ben je al een stap dichterbij de overwinning!

€ 16.50

Lees verder

Kaartspellen voor de familie Kaartspellen N.v.t.
Product
 

Cadwallon City of Thieves

Cadwallon City of Thieves is een rap spel vol met sluwe diefstal en genadeloze bedriegerij in een fantasie stad overgoten met magie en intrige.

€ 41.90

Lees verder

Fantasiespellen Bordspellen Strategische
Product
 

Magic 2015 Core Set booster

Magic: The Gathering Core Set - Magic 2015 volgt Planeswalker Garruk Wildspeaker die jacht maakt op andere Planeswalkers! Hunt Bigger Game! Een booster bevat 15 kaarten.

€ 2.80

Lees verder

Kaartspellen Magic the Gathering TCG N.v.t.
Product
 

When I Dream

When I Dream is een dromerig spel waarin de spelers op hun beurt de rol van een dromer op zich nemen. De speler moet zoveel mogelijk woorden raden in de loop van een nacht, vertegenwoordigd door een timer. De andere spelers nemen de rol van droomgeesten aan. Er zijn 3 verschillende geesten: Fairy, Boogeyman en Sandman. Aan het einde van de ronde vertelt de dromer zijn/haar droom aan de andere spelers ... Dan veranderen de rollen en begint een nieuwe beurt ...

€ 25.90

Lees verder

Bordspellen Familiespellen N.v.t.
Product
 

Yu Gi Oh Heroclix Starter

Yu-Gi-Oh Heroclix - Serie 1 - Starter Pack bevat 6 miniaturen, twee exclusieve maps, scenario regels en de heroclix handleiding. Summon jij de Blue Eyes White Dragon in jouw Heroclix Team ? Deze starter-set bevat alles wat jij nodig hebt om meteen te beginnen !

€ 21.50

Lees verder

Yu Gi Oh Heroclix N.v.t N.v.t.
Product
 

Lords of Waterdeep Bordspel

De fraaie stad Waterdeep; één van de mooiste gebieden uit de Forgotten Realms; is een broedplaats voor politiek intrigues en duistere praktijken. In het D&D bordspel Lords of Waterdeep kruip je in de huid van een machtige Lord op zoek naar controle over de stad Waterdeep. Diverse rijkdommen liggen voor het grijpen; maar zet je macht op de juiste manier in om de rijkdom te vergaren.

€ 38.20

Lees verder

Strategische Bordspellen Fantasiespellen
Product
 

Magic Theros Event Deck

Dit Magic Theros Event Deck bevat: een 60-card deck met 15-card sideboard, 1 Spindown Life Counter, card box en strategy insert. Het Theros event deck is een solide deck met name voor mensen die FNM, Game Day of andere standaard toernooien spelen.

€ 16.50

Lees verder

Magic the Gathering TCG Kaartspellen N.v.t.
Product
 

Marvel Dice Masters UNCANNY X MEN Booster

Een Marvel Dice Masters Uncanny X-Men Booster pack bevat twee dobbelstenen met twee bijpassende karakterkaarten.

€ 1.00

Lees verder

Marvel Dice Masters Kaartspellen Strategische kaartspelen
Product
 

Yu Gi Oh Heroclix Booster

Yu-Gi-Oh Heroclix booster - Serie 1 - Gravity Feed Booster bevat een willekeurige heroclix Yu-Gi-Oh figuur, spaar ze nu alle 55 !

€ 2.40

Lees verder

Yu Gi Oh Heroclix N.v.t N.v.t.
Product
 

Ticket to Ride Nederland

De uitbreiding Ticket to Ride Nederland bevat de plattegrond van Nederland! Gebruik deze nieuwe map collection in combinatie met de spellen uit de Ticket to Ride-reeks en beleef een nieuwe uitdaging. Nederland bevat vele waterwegen, en daar betaal jij de tol voor met Bridge Toll Tokens! Ticket To Ride ontwerper Alan R. Moon heeft een geniale functie in dit spel gecreëerd: bijna alle routes zijn double-track bridge crossings. Spelers krijgen bonus punten voor het aantal Bridge Toll Tokens dat men aan het einde van het spel heeft. Inhoud Ticket to Ride uitbreiding Nederland: - enkelzijdige plattegrond van Nederland - 44 Destination tickets - nieuwe Bridge Toll tokens - spelregels **Let op voor deze Ticket To Ride Nederland uitbreiding is Ticket To Ride of Ticket To Ride Europe benodigd.

€ 20.90

Lees verder

Strategische Treinspellen Familiespellen
Product
 

Shadows over Camelot Merlin's Company uitbreiding

Expansie set voor bordspel Shadows over Camelot. Deze expansie brengt een aantal nieuwe karakters in het spel (inclusief 7 nieuwe Ridders en ook tovenaar Merlijn). Daarnaast bevat Merlin's Company 63 nieuwe kaarten, nieuwe Travel kaarten, extra Black en White cards. Tot slot, deze expansie zorgt ervoor dat je Shadows of Camelot met 8 spelers kunt spelen!

€ 18.90

Lees verder

Familiespellen Coöperatief Bordspellen
Product
 

Ticket to Ride

Ticket to Ride is een treinavontuur dat je dwars door Amerika voert. Spelers verzamelen kaarten met verschillende types treinwagons, die het hen mogelijk maken een claim te doen gelden op treinroutes tussen de steden van Noord- Amerika. Hoe langer de routes, hoe meer punten ze winnen. Bijkomende punten kunnen gescoord worden door twee verafgelegen steden op de bestemmingscoupons met elkaar te verbinden, of door de langste routveverbinding aan te leggen. Klim aan boord voor een plezierige en avontuurlijke treinreis. Uw kaartje is reeds geknipt!

€ 36.90

Lees verder

Familiespellen Treinspellen Bordspellen
Product
 

Ticket to Ride Europe

Ticket to Ride Europe is een elegant en eenvoudig spel dat je in vijf minuten kan aanleren. Het is een echt familiespel, maar bekoort ook de echte gamer. Probeer een zo lang mogelijke route neer te leggen en jij bent de winnaar van het leukste bordspel Ticket To Ride.

€ 35.90

Lees verder

Bordspellen Strategische Ticket to Ride
Product
 

Ticket to Ride Nordic Countries

Ticket To Ride Nordic Countries brengt de Ticket To Ride serie naar een Scandinaviës avontuur door Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden. Alle bekende steden in deze landen komen aanbod. Ticket to Ride Nordic Countries is in 5 minuten te leren en bevat genoeg speelgenot om vele uren te spelen. Het spel is speciaal gemaakt om met 2/3 spelers te spelen.

€ 38.90

Lees verder

Treinspellen Bordspellen Strategische
Product
 

Ticket to Ride USA 1910

Nieuwe routes voor de USA versie Ticket to Ride.

€ 13.50

Lees verder

Familiespellen Treinspellen Bordspellen
Product
 

Ticket to Ride Europa 1912

Uitbreiding voor dit meesterlijke spel, nieuwe routes, bestemmingen, en met Warehouses en Depots!

€ 13.90

Lees verder

Strategische Ticket to Ride Familiespellen
Product
 

Ticket to Ride Asia

Ticket to Ride - Asia is een expansieset voor het bordspel Ticket to Ride en Ticket to Ride Europe. Een leuke uitdagende kaart voor 2-3 spelers. Daarnaast bevat deze uitbreiding nog een nieuwe uitdagende kaart: die van India, voor 2-4 spelers.

€ 30.90

Lees verder

Treinspellen Bordspellen Strategische
Product
 

Ticket to Ride India

De populaire kaart Zwitserland is weer terug van weggeweest! Een leuke uitdagende kaart voor 2-3 spelers. Daarnaast bevat deze uitbreiding nog een nieuwe uitdagende kaart: die van India, voor 2-4 spelers.

€ 24.90

Lees verder

Treinspellen Bordspellen Strategische
Product
 

Memoir 44 Bordspel

Memoir '44 is ontwikkeld in samenwerking met de Missie voor de 60e verjaardag van de D-Day Landing & Bevrijding van Frankrijk. Het is een eenvoudig maar uitdagend bordspel voor de hele familie. Het is ontworpen om de inzet en offers te herdenken, die de mannen en vrouwen hebben gebracht in de Tweede Wereldoorlog en de geschiedenis te laten herleven. Wij hopen dat het de belangstelling oproept om meer over deze periode te leren en deze kennis over te dragen op de jongere generaties.

€ 46.90

Lees verder

Bordspellen Strategische N.v.t.
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Zoek & boek uw vakantie

Winkelbeter op Facebook

winkelbeter op Facebook-agenda