Hohner Cross Harp MS F

De Cross Harp MS is het resultaat van Hohner's geautomatiseerde Modular System (MS) productie. Hij heeft een verbeterd rietontwerp voor een lange levensduur en een heldere klank, een luchtdichte body voor verhoogd volume, gecontourde covers die het geluid vormen en die comfortabel vasthouden. Vervangende rietplaatjes zijn beschikbaar en makkelijk te installeren. Kunststof kam.

€ 55.00

Lees verder

Blaasinstrumenten Mondharmonica's
Product
 

Behringer DI4000 Ultra Di Pro

De DI4000 geeft je eersteklas DI-kanalen in één rackvak. Met twee inputs (XLR en 1/4" TRS), een gebalanceerde output (XLR), een 1/4" link-output per kanaal, tot 40 dB schakelbare inputdemping en tot 20 dB aan gain, is de DI4000 goed uitgerust om vrijwel elk inputsignaal te kunnen verwerken en weergeven via de cleane en krachtige OT-1 output transformers.

€ 105.00

Lees verder

Podium Geluid Accessoires voor PA DI Boxen
Product
 

AKG CK92 High Performance Condenser Microphone Capsule

Omni capsule with very wellbalanced sound. Mounts directly on SE 300 B powering unit. The CK 92 offers exceptionally neutral presentation of a source in its ambient sound field, providing consistent results regardless of the distance between microphone and source. Includes foam windscreen.

€ 185.00

Lees verder

Podium Geluid Onderdelen voor Podium en Geluid Microfoon Onderdelen
Product
 

Neumann KM183

De 'Series 180' bestaat uit drie compacte miniatuur microfoons met verschillende richtpatronen, zodat ze in alle veelvoorkomende studiosituaties te gebruiken zijn. Dankzij zijn geoptimaliseerde mechanische constructie en bewust weglaten van modulariteit (die in veel gevallen onnodig is), is de 'Series 180' voorbestemd voor commerciele producties en voor project studio's. De KM 183 is een drukomvormer met een verhoging van ongeveer 7 dB bij kHz 10 op het vrije gebied. Op het diffuus correcte gebied heeft hij een vlakke weergavekarakteristiek.

€ 695.00

Lees verder

Studio Producer Studiomicrofoons Grootmembraan Condensatormicrofoons
Product
 

Konig Meyer 15290 Soprano Saxophone Stand Black

Deze 5-potige sopraansaxofoonstandaard biedt je de maximale stabiliteit voor jouw dierbare instrument. Ideaal voor tijdens repetities en optredens om je instrument op een elegante en toch veilige manier neer te kunnen zetten. De standaard is gemakkelijk in te klappen en past vervolgens volledig in de beker van je saxofoon.

€ 26.90

Lees verder

Blaasinstrumenten Accessoires voor Blaasinstrumenten Standaards voor Blaasinstrumenten
Product
 

Bespeco XLR XLR Microfoon Kabel Platinum 4.5 Meter

Maximale prestaties voor veeleisende muzikanten. Bespeco's Platinum-serie beschikt over een uniek, pakkend en elegant design met 24K vergulde interne en externe verbindingen. De kabel heeft een diameter van 7 mm en bezit een hoog gehalte aan silicium, wat bijdraagt tot een langere levensduur. Het resultaat is een kabel die volledig bestand tegen mechanische beschadiging. Uiteraard staan de Platinum-kabels voor uitstekende geluidskwaliteit, zonder signaalverlies, en perfecte weergave van de kleur, kracht, dynamiek en het karakter van de originele klank. Bespeco Platinum is beschikbaar in lengtes van 15 cm tot 9 meter met rechte en haakse connectoren. XLR male - XLR female, kabellengte 4,5 meter.

€ 29.50

Lees verder

Accessoires Kabels Microfoonkabels
Product
 

Engl Z10

Schakelt alle versterkers met een ingebouwde MIDI interface poort, 10 functies zijn te selecteren in de voetschakelaar. Daarvan zijn er 6 tegelijk schakelbaar. (E360, E610, E660)

€ 199.00

Lees verder

Gitaar Bas Gitaarversterkers Voetschakelaars voor Gitaarversterkers
Product
 

Lewitt LCT640TS

== Capture the Scene == Deze microfoon heeft alles dat de LCT640 heeft, maar door zijn revolutionaire Dual Ouput Mode is de LCT640TS een echte next generation studio microfoon. Neem voor- en achterzijde van het membraan separaat en pas naderhand nog het polar pattern aan met met behulp van de POLARIZER plugin. Neem in Stereo op met slechts één LCT640TS en verander het panorama na je opnamen. Denk aan alle mogelijkheden ! Komt in een military-grade beschermingskoffer, inclusief shockmount, magnetic popshield en adapter-cable voor de dual output mode.

€ 899.00

Lees verder

Studio Producer Studiomicrofoons Grootmembraan Condensatormicrofoons
Product
 

Konig Meyer 213 Speaker Stand Black

Een hoogwaardige, stalen speakerstand met gietijzeren klemdelen voor professioneel gebruik. De traploze hoogteverstelling gaat soepel en moeiteloos dankzij een zwengel en een drukknop die tevens ongecontroleerde terugloop tegengaan. Voorzien van een borgschroef voor extra veiligheid. Buisdiameter van 35 mm. Geschikt voor zowel speakers als lichttraversen door de ingebouwde M10 schroefdraad.

€ 192.00

Lees verder

Podium Geluid Accessoires voor PA Luidsprekerstatieven
Product
 

Paul Reed Smith PRS Custom 22 Black Cherry 10 Top

The Paul Reed Smith Custom 22 shares the distinction (with the Custom 24) of being among the first guitars crafted by Paul Reed Smith. The success of the Custom 22 gives it an esteemed place in the expanding PRS lineup, and this version is a beautiful, playable instrument that sounds at least as good as it looks. It features a breathtaking quilted maple top paired with a solid Mahogany body, 22-fret mahogany neck with a comfortable wide-thin carve, and a rosewood fretboard with abalone bird inlays. Premium Dragon II pickups with covers give the Paul Reed Smith Custom 22 great tone. == 10-Top == A very small percent of the maple trees cut in North America are actually figured. To make "10-Top" status, a PRS top must have clearly defined figure across its entire top with no "dead" spots. A guitar designated as a 10-Top will usually have a small "10" written on the back of the headstock in the upper right corner.

€ 4549.00

Lees verder

Gitaar Bas Elektrische Gitaren Andere Gitaarmodellen
Product
 

Icon I Pad White

De Icon iPad Midi Controller geeft je 12 aanslaggevoelige pads, een 2-dimensionaal touchpad en een toewijsbare fader. Hij werkt met een grote variëteit aan midi softwaresystemen. Het compacte ontwerp van de iPad zorgt dat hij perfect past voor je macBook, zodat het een ideale mobiele muzikale metgezel is.

€ 39.00

Lees verder

Studio Producer Controllers Mobiele en Compacte Controllers
Product
 

Godin Performance Freeway SA Black Pearl

De Freeway SA toont zich een waar werkpaard met een breed spectrum aan klankmogelijkheden. Van een kristalheldere Clean Tone tot en met Crunch en extreme oversturing. Het in de tremolo verwerkte Synth Access systeem is het revolutionaire Ghost systeem en werd in Canada ontwikkeld.

€ 999.00

Lees verder

Gitaar Bas Elektrische Gitaren ST Model Gitaren
Product
 

Latin Percussion LP252XAWC Salsa Model Tumba Natural Chrome

LP Salsa Model Conga's zijn 71 cm hoog en zijn ontworpen voor conga-spelers (congueros) die graag zittend spelen. De ketelvorm is gelijk aan die van de LP Classic Model Conga's, maar met een iets bredere onderkant. Deze onderkant houdt de drum stabiel tijdens het meest agressieve spel, en voegt meer toe aan de lage en midrange klanken. Dit is een enkele 12,5" tumba conga.

€ 548.00

Lees verder

Drums Percussie Percussie Conga's
Product
 

ESP LTD MH100QMNT See Thru Black Cherry

De ESP MH 100QM NT zessnarige elektrische gitaar, transparant-zwart cherry. Rockende, met quilt maple bedekte elektrische gitaar met humbucking pickups en een Tune-O-Matic brug. De ESP MH 100QM NT is een solidbody elektrische gitaar met prachtige bespeelbaarheid, vlezige pickups en een weelderige quilted maple bovenblad, voor een geweldige prijs. De Ltd Standard Serie MH-100QMNT STBC is voorzien van ESP LH-150 pickups voor veelzijdige vette rockklanken. De dunne U-vorm maple 'bolt-on' hals met palissander toets levert goede resonantie en sustain. De ESP Ltd MH100QMNT STBC heeft een 64,8 cm mensuur en de bovenste frets zijn eenvoudig te bereiken door het dubbele cutaway design. Andere eigenschappen zijn stippen-inleg, ESP-LTD stemknoppen, Tune-O-Matic met String-thru-body brug en volume-, tone-, en 3-standen pin controls. Een betaalbare, hard-rockende elektrische gitaar van goede kwaliteit met veelzijdige klank.

€ 430.00

Lees verder

Gitaar Bas Elektrische Gitaren ST Model Gitaren
Product
 

Jackson Custom Select 30th Anniversary Soloist Yellow

Jackson herdenkt zijn 30-jarig bestaan met deze 30th Anniversary Soloist. Deze gitaar is gemaakt door instrumentbouwers die hun vak verstaan. De Custom Select Soloist is de perfecte combinatie van verleden en heden. Hij combineert eigenschappen die doen terugdenken aan de eerste modellen uit 1984 met eigenschappen van tegenwoordige Soloist-gitaren. De 30th Anniversary Soloist wordt gebouwd door Master Builder Mike Shannon. Hij is voorzien van een populieren body en een driedelige through-body maple hals met een vintage neck joint. Hij heeft een ebony toets met 24 frets en parelmoer inlays, EMG SA1 actieve single-coil hals en middel elementen, EMG 81 actief humbucker brugelement, top-mounted vintage-style 1984 Floyd Rose brug en nog veel meer. De gitaar is verkrijgbaar in Gloss Black, Ivory, Ferrari Red, Pink en Yellow. Een 30th Anniversary Soloist hardshell koffer is bij de bestelling inbegrepen. == Kwartiersgezaagde maple halzen == Jackson USA Select gitaren beschikken altijd over een stabiele kwartiersgezaagde hals. Deze worden gecombineerd met een ebony toets met parelmoer inlays. Van het Floyd Rose tremolosysteem tot de premium tuners - elk onderdeel van de gitaar is van de allerbeste kwaliteit. De compound-radius toets is vlak bij de hogere frets, voor de beste soloresultaten. Bij de topkwam is de toets licht gebold zodat akkoordenwerk nog makkelijker is. De handgeverfde afwerking is in vele kleuren verkrijgbaar. De hals is afgewerkt met olie. De Custom Select serie is het neusje van de zalm van Jackson. Van deze gitaar krijg je nooit spijt!

€ 3659.00

Lees verder

Gitaar Bas Elektrische Gitaren ST Model Gitaren
Product
 

Hohner Golden Melody E

De Golden Melody Hohner is een speciale luchtdichte harmonica met een stevige smaakvolle klank. De gekromde uiteinden leveren extra comfort bij het vasthouden, en is ideaal voor overblazen. Neem het exemplaar waar virtuoos Howard Levy voor kiest. Gekromde dekplaten vergroten de gehele lengte van de harmonica, met extra resonantiecapaciteit. De rieten zijn dicht bij het open mondstuk gemaakt, en reageren op de meest subtiele aanwijzingen, zodat de Golden Melody perfect is voor overblazen en toonbuiging.

€ 37.00

Lees verder

Blaasinstrumenten Mondharmonica's
Product
 

JB Systems Bag Stand

Mooie en sterke nylon tas voor licht/geluid statieven. Perfect voor SS-59, SS-AIR, LS-64 statieven. Afmetingen: 1380 x 110 x 200 mm.

€ 10.99

Lees verder

Podium Geluid Accessoires voor PA PA Flightcases en Tassen
Product
 

Squier Standard Stratocaster HSS Black Metallic

Waarom zou je een goedkope imitatiegitaar kopen als je voor hetzelfde geld een èchte Stratocaster van Squier hebt? Deze goed bespeelbare traditionele Standard Strat heeft een slanke maple hals met 22 frets. De twin-pivot brug met satin-anodized zadels geven een soepele tremolo actie. De 2 single-coil alnico pickups en de humbucker zorgen voor een geweldig geluid. Uitgevoerd in Black Metallic met witte knoppen en witte slagplaat.

€ 293.00

Lees verder

Gitaar Bas Elektrische Gitaren ST Model Gitaren
Product
 

SPL Lundahl Transformer Line Output

Input en Output transformers vervangen de elektronische gebalanceerde I/O trappen. Wanneer ze toegepast worden in SPL voorversterkers of kanaalstrips voegen de input transformers ongeveer 14 dB toe (afhankelijk van de microfoon). Dit moet opgeteld worden bij de geschaalde waarden. De toegevoegde passieve gain is een blijvende verlichting voor de gehele unit op ieder gain niveau. Daarom is de input transformer belangrijker dan de voorversterkers, maar om voordeel te hebben van alle mogelijke geluidseffecten en volledige operationele veiligheid moeten zowel input als output uitgerust worden met transformers. Als SPL voorversterkers alleen een input transformer optie hebben, is de eenvoudige reden dat er niet genoeg ruimte is.

€ 109.00

Lees verder

Studio Producer Accessoires voor Studio en Producer Uitbreidingskaarten en Interfaces
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Zoek & boek uw vakantie

Winkelbeter op Facebook

winkelbeter op Facebook-agenda