Lakemaster Battery Adaptor | Adapterset

Deze Lakemaster Batterij + Adapter Set is bedoeld voor de afstandbediening van de Lakemaster voerboot. Deze set bestaat uit 8 stuks oplaadbare batterijen voor de handset, deze kunnen worden opgeladen met de meegeleverde adapter.

€ 41.99

Lees verder

Voerboten
Product
 

Lakemaster M2 Baitboat | Voerboot

De Lakemaster M2 voerboot vergroot je kansen! Deze voerboot is voorzien van hookrelease clip, felle verlichting, een dubbele aandrijving, handige draagriem en een capaciteit van maar liefst 4kg. De accu wordt opgeladen via de aansluiting op de boot.

€ 549.99

Lees verder

Voerboten
Product
 

X2 Baitliner Voerboot

Wanneer je op zoek bent naar een betaalbare voerboot voor het karpervissen dan is de Baitliner een prima keuze. Deze boot is erg stabiel en gemakkelijk te besturen. De grote voerbak is ruim genoeg voor 1kg voer. Perfect voor het voeren op afstand!

€ 399.99

Lees verder

Voerboten
Product
 

Skarp S60 handset raincover

Handige bescherming voor de afstandsbediening van je voerboot.

€ 4.99

Lees verder

Voerboten
Product
 

Prisma Voerboot Reserve Accu 6 volt

Reserve accu voor de Prisma III Voerboot. Let op dit is een 6 volt 10 ampere accu.

€ 39.99

Lees verder

Voerboten
Product
 

Lakemaster M1 Baitboat | Voerboot

Met de Lakemaster M1 Voerboot vis en voer je gemakkelijk op stekken waar je werpend niet kan komen! Deze compacte voerboot is voorzien van hookrelease clip, felle verlichting, een dubbele aandrijving, handige draagriem en een capaciteit van 2kg.

€ 449.99

Lees verder

Voerboten
Product
 

X2 Baitliner Voerboottas met standaard

Tas voor het veilig en gemakkelijk vervoeren van een Baitliner voerboot. Inclusief metalen (en los te halen) standaard waar je voerboot stabiel op staat. Voorzien van diversen zijvakken voor bijvoorbeeld de afstandsbediening, laders en accu´s.

€ 89.99

Lees verder

Voerboten
Product
 

Prisma III Voerboot

De Prisma III is een zeer complete voerboot. Voorzien van een fishfinder, twee accu´s, GPS en twee voerbakken. Door de GPS kun je hem automatisch laten varen naar coordinaten die je hebt opgeslagen.

€ 1499.00

Lees verder

Voerboten
Product
 

Prisma Junior Baitboat Bag | Voerboottas

Rugtas voor het veilig en gemakkelijk vervoeren van je Prisma Junior voerboot. Verstevigd op de belangrijke punten, voorzien van een heavy duty ritssluiting, voorvak, 2 zijvakken en stevig handvat. Natuurlijk ook geschikt voor andere merken voerboten.

€ 74.99

Lees verder

Voerboten
Product
 

Prisma III Baitboat Bag | Voerboottas

Berg je Prisma III voerboot goed op in deze speciaal ontworpen voerboot(rug)tas. Verstevigd op de belangrijke punten, voorzien van een heavy duty ritssluiting, voorvak, 2 zijvakken en stevig handvat. Natuurlijk ook geschikt voor andere merken voerboten.

€ 79.99

Lees verder

Voerboten
Product
 

Endeavor XL Baitboat Bag | Voerboottas

Berg je Endeavor XL voerboot goed beschermd op in deze voerboot(rug)tas. Verstevigd op belangrijke punten, voorzien van een heavy duty ritssluiting, voorvak met rits, 2 zijvakken en stevig handvat. Natuurlijk ook geschikt voor andere merken voerboten.

€ 94.99

Lees verder

Voerboten
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Winkelbeter op Facebook

winkelbeter op Facebook-agenda