.

Spartan Spartan V1 | Voerboot

De Spartan V1 baitboat is een uiterst stabiele en sterke voerboot met een capactiteit van maar liefst 4 kilo voer! Hij kan zich met recht scharen onder de beste voerboten op de markt.

€ 999.99

Lees verder

Voerboten
Product
 

Lakemaster M2 Baitboat | Voerboot

De Lakemaster M2 voerboot vergroot je kansen! Deze voerboot is voorzien van hookrelease clip, felle verlichting, een dubbele aandrijving, handige draagriem en een capaciteit van maar liefst 4kg. De accu wordt opgeladen via de aansluiting op de boot.

€ 549.99

Lees verder

Voerboten
Product
 

Prisma Voerboot Reserve Accu

Reserve accu voor de Prisma III Voerboot.

€ 39.99

Lees verder

Voerboten
Product
 

Lakemaster M1 Baitboat | Voerboot

Met de Lakemaster M1 Voerboot vis en voer je gemakkelijk op stekken waar je werpend niet kan komen! Deze compacte voerboot is voorzien van hookrelease clip, felle verlichting, een dubbele aandrijving, handige draagriem en een capaciteit van 2kg.

€ 449.99

Lees verder

Voerboten
Product
 

Lakemaster Battery Adaptor | Adapterset

Deze Lakemaster Batterij + Adapter Set is bedoeld voor de afstandbediening van de Lakemaster voerboot. Deze set bestaat uit 8 stuks oplaadbare batterijen voor de handset, deze kunnen worden opgeladen met de meegeleverde adapter.

€ 41.99

Lees verder

Voerboten
Product
 

Scarab Scarab V2 | Voerboot

De Scarab V2 baitboat is een uiterst stabiele en sterke voerboot met een capactiteit van maar liefst 3 kilo voer! Hij kan zich met recht scharen onder de beste voerboten op de markt.

€ 899.99

Lees verder

Voerboten
Product
 

Skarp S60 handset raincover

Handige bescherming voor de afstandsbediening van je voerboot.

€ 4.99

Lees verder

Voerboten
Product
 

X2 Baitliner Voerboot

Wanneer je op zoek bent naar een betaalbare voerboot voor het karpervissen dan is de Baitliner een prima keuze. Deze boot is erg stabiel en gemakkelijk te besturen. De grote voerbak is ruim genoeg voor 1kg voer. Perfect voor het voeren op afstand!

€ 399.99

Lees verder

Voerboten
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Winkelbeter op Facebook

winkelbeter op Facebook-agenda