Spotlightdeal: Sirui SH-25 videostatief

 
cameranu.nl
 
Spotlightdeal Sirui SH-25 videostatief
De Sirui SH-25 is een licht en stabiel videostatief met een videokop voor vloeiende beelden. Hij heeft een draagvermogen van 10kg én een maximale hoogte van 190cm. Profiteer nu van maar liefst €90,- korting! Deze actie is geldig t/m 25 januari 2021.
Spotlightdeal Sirui SH-25 videostatief
Spotlightdeal Sirui SH-25 videostatief
Spotlightdeal Sirui SH-25 videostatief
Geschikt voor elke situatie
Spotlightdeal Sirui SH-25 videostatief
Het statief is geschikt voor elke situatie. Gebruik de vloerspreider als je filmt in de studio of op vlakke ondergronden. Film je op een ongelijke ondergrond? Gebruik dan de middenspreider. Daarnaast kun je kiezen tussen rubberen voetjes of spikes.
Film vanuit elke hoek
Videokop
Plaats je camera met de snelkoppelingsplaat op het statief en je bent klaar om te filmen! De 360 graden draaibare fluid head zorgt soepele bewegingen. Je kunt de kop kantelen van -70° tot +90° graden waardoor je vanuit elke hoek kunt filmen.
Profiteer nu
Met levenslange fabrieksgarantie!
Leer meer over video editen
Leer alles over editen

30% korting op alle fotoproducten als agenda's, kalenders en kaarten

30% korting op alle fotoproducten

 

Smartphoto.nl is Nederlands meest innoverende online fotoservice. Via Smartphoto.nl je met digitale foto's zelf fotoalbums, agenda's, kalenders, kaarten en nog veel meer leuke fotoproducten maken en bestellen. De mooiste fotomomenten en herinneringen kun je als foto’s afdrukken of als foto op canvas. Persoonlijke fotoproducten voor jezelf, om te delen of om cadeau te geven.

Assortiment Smartphoto

CameraNU voor het maken van de mooiste beelden

CameraNU.nl is met filialen in Urk, Eindhoven en Apeldoorn en de webshop één van de grootste fotowinkels van Nederland. CameraNU.nl levert tegen zeer scherpe prijzen en heeft een assortiment waar voor iedereen wat te vinden is. Van Canon en Nikon tot Sony, Olympus, Panasonic, Leica, Pentax, Sigma, Tamron en vele, vele andere merken. CameraNU.nl is daarnaast officieel dealer van de volledige lijn producten van Apple.

Grootste fotografie speciaalzaak
CameraNU.nl behoort al jaren tot de grootste fotografie speciaalzaken van Nederland en België. CameraNU.nl staat zelfs al jaren in de top 30 van de Twinkle Top100, de lijst van webshops met de hoogste omzetten in Nederland. CameraNU.nl levert tegen een zeer scherpe prijs en heeft een ruim assortiment van meer dan 40.000 producten waar voor iedereen wat te vinden is. Van zowel de professionele fotograaf als de hobbyist.

Assortiment CameraNu

Canon Nederland, toonaangevend aanbieder van digitale camera's, digitale spiegelreflexcamera's, inkjetprinters en professionele printers voor bedrijven en thuisgebruikers.

 

Canon is wereldmarktleider en pionier van beeldverwerkings- en informatietechnologieoplossingen voor thuis en op kantoor. Canon nodigt alle partners en klanten uit om een wereld van verhalen, ervaringen en kleuren te ontdekken via innovatieve producten.

Assortiment

Zoek & boek uw vakantie

Raven hengelsport