Bordeaux wijngaard

 

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rumDrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, de beste service met eenvoudige en veilige online betalingsmogelijkheden. Aanvankelijk richtte DrankDozijn zich op de verkoop van bekendere (drank)merken, maar gaandeweg is het assortiment verder uitgebreid met specialistische exclusievere variëteiten. Zo telt het assortiment van DrankDozijn nu meer dan 4000 artikelen, direct op voorraad, dus direct leverbaar. Van whisky tot wijnen, DrankDozijn probeert een zo breed mogelijke scala aan producten aan te bieden. En mocht er een product zijn wat nog niet op onze website staat, dan proberen wij deze in ons assortiment op te nemen. Zodoende groeit ons assortiment aan whisky's, likeuren, rum, wijn, bier, etc, dan ook nog elke dag.

Naar Drankdozijn

de plek om speciaalbier te ontdekken!

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Online bier bestellen bij bierwinkel BierLab: keuze uit ruim 1300+ speciaalbierenBierLab.nl is de plek om speciaalbier te ontdekken! Klanten bij Bierlab.nl terecht voor een groot assortiment speciaalbieren , bierpakketten , cadeaus en bierabonnementen . Bij BierLab.nl staat speciaalbier ontdekken voorop. Er komen steeds meer brouwerijen, ambachten worden weer belangrijker en genieten van bier staat voorop. Maak via BierLab.nl kennis met verschillende typen bieren, nieuwe brouwerijen en bieren uit allerlei landen . Kortom, geniet met BierLab.nl van de lekkerste speciaalbieren!

De online bierwinkel BierLab.nl biedt verschillende diensten. Ten eerste heeft BierLab meer dan 1000 speciaalbieren in het assortiment, voor elke bierdrinker wat wils. Ten tweede de bierabonnementen. Het bierabonnement bezorgt Bierlab.nl maandelijks tegen een vaste prijs. Daarbij heeft de winkel drie verschillende bierabonnementen samengesteld: Starter, Liefhebber en Proeverij. Naast het bierabonnement heeft BierLab.nl ook het bier cadeau samengesteld. Ideaal als cadeau voor de echte bierliefhebber. Tot slot is het het mogelijk om een bierpakket los te bestellen. Bier kopen doet u dus bij BierLab. Laat u verrassen door de heerlijkste bieren!

Assortiment

Naar Bierlab

biologische wijn kopen rechtreeks van de wijnboer zonder tussenhandel.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Uit liefde voor wijn

De een verloor 15 jaar geleden zijn hart in Spanje. Aan de liefde voor biologische wijn. Aan de passie van de wijnmakers. Aan het heerlijke eten en drinken, al het goede van de Méditerranée! De ander is geboren en getogen in Valencia, heerlijk Mediterrane stad van sinaasappels, paella en wijn! Diego was als kind al verknocht aan de natuur en verloor zijn hart aan biologisch wijnmaken.

Rechtstreeks van de wijnboer

Het idee van zelf wijn maken bestond al jaren bij wijnpionier Derrick Neleman. Na een succesvolle handel- en importcarrière volgt Derrick nu samen met goede vriend en wijnmaker Diego Fernández Pons zijn droom: Spaanse biologische wijn maken in Valencia.

Via Neleman.org kunnen wijnliefhebbers biologische wijn kopen rechtreeks van de wijnboer zonder tussenhandel.

Assortiment

Naar Neleman

nw_prijswinnaars_mix-2017_mix.png

Neleman Prijswinnaarspakket bio 6 flessen

van € 51.75 voor € 36.75

 

 

Bij Drinkzz vind je een ruime selectie aan wijnen, altijd voor de meest aantrekkelijke prijs.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Ben je opzoek naar een wijn uit een bepaald land, regio of jaar? Of wellicht zoek je een bepaalde smaak of soort, passend in jouw budget? Bij Drinkzz vind je een ruime selectie aan wijnen, altijd voor de meest aantrekkelijke prijs. Ga op ontdekkingsreis en geniet van onze snelle en gemakkelijke service.


naar Drinkzz     Assortiment

De nieuwe wereld van wijn

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

VillaVino is een toonaangevend wijnmarketing en -distributiekanaal dat opereert via nieuwe media (internet, email, ip-tv e.d.) en traditionele kanalen (evenementen, tijdschriften). VillaVino.nl creëert beleving in de driehoek Food-Wine-Travel en richt zich op de verkoop van wijn. Wij hebben gekozen voor een eigentijdse en frisse positionering van zowel het product (wijn) als de organisatie. VillaVino heeft een aansprekende uitstraling met een breed aanbod van kwaliteitswijnen in meerdere prijssegmenten.

Assortiment

naar Villavino

 

 

Wijnwinkel.nl is de online wijnwinkel van Nederland.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

De online wijnwinkel van Nederland

Wijnwinkel.nl is de online wijnwinkel van Nederland. Een breed assortiment van kwaliteitswijnen en een uitstraling die tot de verbeelding spreekt.

Service, kwaliteit en winkelgemak staan bij Wijnwinkel.nl voorop. Iedere wijngenieter kan bij Wijnwinkel.nl terecht, zowel voor goedkopere als duurdere wijnen.

Alle smaken en voorkeuren zijn bij Wijnwinkel.nl aanwezig.

Assortiment

naar Wijnwinkel

gerenommeerde wijnen voor een spectaculair lage prijs

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Zeldzame 7 jaar oude Gran Reserva 4,99

Wijnvoordeel.nl is opgericht in 1999 en verkoopt uitsluitend gerenommeerde wijnen via internet voor een spectaculair lage prijs. Dankzij een scherp inkoopbeleid en een uiterst efficiënte bedrijfsvoering is het mogelijk om absolute topwijnen aan te bieden ver onder de normale winkelwaarde. Met deze ongekend lage prijzen is Wijnvoordeel.nl uniek en heeft het een voorsprong op concurrenten.

naar Wijnvoordeel

Assortiment

Subcategorieën

Joomla SEF URLs by Artio

Winkelbeter op Facebook

winkelbeter op Facebook-agenda