Bordeaux wijngaard

 

losse thee, mate, matcha & accessoires

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

losse thee, mate, matcha & accessoires

vans & Watson is de plek voor losse thee, mate, matcha & accessoires in Nederland en België. Het doel van Evans & Watson is tegen een eerlijke prijs een vers product van hoge kwaliteit aan te bieden met altijd persoonlijke service (met een glimlach). Dit wordt gedaan door altijd en alleen verse losse thee, van de hoogste kwaliteit, aan te bieden. Losse thee en accessoires worden gratis verzonden(vanaf € 29 gratis in NL, € 39 voor BE) en dit doet Evans & Watson wereldwijd (43 landen). Evans & Watson verzendt al haar producten om mensen blij te maken. Dus, ben je op zoek naar de lekkerste groene thee, zwarte thee, oolong thee, rooibos thee, kruidenthee, vruchtenthee, pu erh, witte thee of juiste specifieke losse thee of kruiden zoals Earl Grey, Sencha, kurkuma, damiana, hibiscus, kamille of andere heerlijke melanges? Dan is Evans & Watson de webwinkel voor jou.

Naar Evans & Watson

Assortiment

wereldkoffie | max havelaar,fair trade|koffiebonen en volautomaten

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

de grenzeloze smaak van genieten

Wereldkoffie is gespecialiseerd in het aanbieden van koffiebonen van een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wereldkoffie wilt u graag kennis laten maken met al het moois dat de wereld u op het gebied van koffie te bieden heeft. Kwaliteit staat bij Wereldkoffie hoog in het vaandel. Voor het bestellen van koffiebonen van hoge kwaliteit met een goede prijs/kwaliteitsverhouding bent u bij Wereldkoffie aan het juiste adres.

Wereldkoffie werkt samen met een Nederlandse koffiebrander die op kleinschalige, ambachtelijke wijze koffiebonen brandt. Alle koffiesoorten komen rechtstreeks uit de producerende landen en zijn speciaal voor Wereldkoffie gebrand. Wereldkoffie probeert zoveel mogelijk rekening te houden met de manier waarop de aangeboden producten geproduceerd zijn. (Eerlijk geproduceerd)

Wereldkoffie koopt gecertificeerde en niet-gecertificeerde koffies in. Gecertificeerde koffies worden verkocht tegen een minimumprijs, die de boer altijd een goede prijs garandeert. De niet-gecertificeerde koffies koopt Wereldkoffie in op cupprofiel. Hoe beter de koffie ‘cupt’ (smaakt) hoe hoger de prijs. Deze prijzen liggen zeker zo’n 20% boven het normale marktniveau. Daarnaast koopt Wereldkoffie biologische koffies en Rainforest Alliance koffies in, een label dat staat voor goede zorg voor het milieu en de farm.

Assortiment

Naar Wereldkoffie

Zie ook:

KoffieVoordeel | premium koffie voor een spectaculair lage prijs

Koffie van Brandzaak is een smaaksensatie!

Vanbruggenthee: thee van de allerbeste kwaliteit. Het assortiment is zeer uitgebreid. Zo kunt u kiezen uit ruim 150 verschillende soorten thee, van groene thee en kruidenthee tot rooibosthee, zwarte thee en vruchtenthee.

Matcha Thee uit Japan

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

joyofmatcha

JoyofMatcha.com verkoopt premium Matcha Thee uit Japan. Joy of Matcha is voor iedereen die de gezonde effecten van het superdrankje Matcha wil proberen. Maar ook voor de doorwinterde theedrinker.

Dit maakt JoyofMatcha.com zo uniek:

• Authentiek: de Matcha wordt geteeld op kleine boerderijen hoog in de bergen
van Japan. Ver weg van pesticiden, industrie en andere vervuilende stoffen.
• Allerbeste kwaliteit: De matcha bladeren worden heel langzaam fijngemalen op
eeuwenoude stenen. in tegenstelling tot industriële productie, duurt het 1 uur
om slechts 50 gram Matcha poeder te produceren! Dat is iets meer dan 1 potje.
• Fantastische, lichtzoete smaak: de smaak blijft optimaal bewaard doordat de
matcha onmiddellijk wordt verpakt in kleine, hermetisch afgesloten potjes.
• Ongelooflijk vers: de matcha wordt steeds op bestelling gemalen en verpakt. De
levering gebeurt per luchtpost en niet over zee waar het soms tot 60 dagen
onderweg is.

Assortiment

Naar JoyofMatcha

Het beste van twee werelden: Terra bianca - la Fonte viognier '14

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

20170123 LA FONTE VIOGNIER 298x420Proefnotitie
Schitterend lichtgeel met een subtiele gouden gloed. Gemaakt om te charmeren, en dat doet deze La Fonte Viognier dan ook in al zijn puurheid. De neus verklapt de fijne en intens bloemige tonen van acacia en de fruitige noten van abrikozen, ananas en mango. Harmonieus en rond van smaak, met een evenwichtige en lang aanhoudende afdronk.

Assortiment 

Naar Wijnoutlet

Naar de drankwinkels [koffie-thee-wijn-bier]

Van Bruggen Theeplank Steigerhout Biologisch

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

van bruggen theeplank theeplank steigerhout biologisch

Theeplank met biologische losse thee. Zorg voor een ongekende presentatie van uw biologische thee met deze steigerhouten theeplank met heerlijke thee van Van Bruggen Thee! Koop deze theeplank hier online en bekijkt u ook onze andere theeplanken!

€ 39.50

naar Vanbruggenthee

Theeblik Pompoenen - Vullen met thee naar keuze

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

van bruggen thee blik pompoenen vullen met thee naar keuzeHele nieuwe serie bewaarblikken van Van Bruggen Thee. Gevuld met de losse thee van uw keuze. Met unieke, handgetekende wikkels van Madeleine Schineis die zijn geinspireerd door de herfst. Bestel deze unieke theeblikken exclusief hier online!

Naar Verbruggen theeblikken

Naar Verbruggen

Assortiment Verbruggen

dé aanrader voor de feestdagen Vollereaux - Champagne Brut Premier Cru

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Banner WO Vollereaux Champagne Brut Premier Cru klein

Zes generaties uit een beroemde Franse wijnmakersfamilie zijn verantwoordelijk voor het bruisende succes van Vollereaux. Terwijl Napoleon in 1805 militaire conflicten uitvocht tegen een coalitie van Europese mogendheden, hield Victor Vollereaux zich met heel andere zaken bezig: het maken van zijn eigen champagne en het oprichten van zijn eigen champagnehuis. Hij was niet de enige, ook de champagnehuizen Ruinart, Moët & Chandon en Veuve Clicquot zijn in die periode opgericht, met Napoleon als grootverbruiker. Victor wist een stevige klantenkring op te bouwen, die de basis vormen van het succes van Vollereaux. Een succes dat onder de volgende vijf generaties verder is uitgegroeid en dat heeft geleid tot tal van grootse prijswinnende champagnes. 

Een volle champagne die bijna een blanc de noirs is: een witte wijn gemaakt van blauwe druiven, met recht een bijzonderheid! 

Bestel bij Wijnoutlet.nl

Naar Wijnoutlet.nl

Assortiment Wijnoutlet

Subcategorieën

Joomla SEF URLs by Artio

Winkelbeter op Facebook

winkelbeter op Facebook-agenda