.

Bordeaux wijngaard

 

Matcha Thee uit Japan

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

joyofmatcha

JoyofMatcha.com verkoopt premium Matcha Thee uit Japan. Joy of Matcha is voor iedereen die de gezonde effecten van het superdrankje Matcha wil proberen. Maar ook voor de doorwinterde theedrinker.

Dit maakt JoyofMatcha.com zo uniek:

• Authentiek: de Matcha wordt geteeld op kleine boerderijen hoog in de bergen
van Japan. Ver weg van pesticiden, industrie en andere vervuilende stoffen.
• Allerbeste kwaliteit: De matcha bladeren worden heel langzaam fijngemalen op
eeuwenoude stenen. in tegenstelling tot industriële productie, duurt het 1 uur
om slechts 50 gram Matcha poeder te produceren! Dat is iets meer dan 1 potje.
• Fantastische, lichtzoete smaak: de smaak blijft optimaal bewaard doordat de
matcha onmiddellijk wordt verpakt in kleine, hermetisch afgesloten potjes.
• Ongelooflijk vers: de matcha wordt steeds op bestelling gemalen en verpakt. De
levering gebeurt per luchtpost en niet over zee waar het soms tot 60 dagen
onderweg is.

Assortiment

Naar JoyofMatcha

Het beste van twee werelden: Terra bianca - la Fonte viognier '14

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

20170123 LA FONTE VIOGNIER 298x420Proefnotitie
Schitterend lichtgeel met een subtiele gouden gloed. Gemaakt om te charmeren, en dat doet deze La Fonte Viognier dan ook in al zijn puurheid. De neus verklapt de fijne en intens bloemige tonen van acacia en de fruitige noten van abrikozen, ananas en mango. Harmonieus en rond van smaak, met een evenwichtige en lang aanhoudende afdronk.

Assortiment 

Naar Wijnoutlet

Naar de drankwinkels [koffie-thee-wijn-bier]

Van Bruggen Theeplank Steigerhout Biologisch

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

van bruggen theeplank theeplank steigerhout biologisch

Theeplank met biologische losse thee. Zorg voor een ongekende presentatie van uw biologische thee met deze steigerhouten theeplank met heerlijke thee van Van Bruggen Thee! Koop deze theeplank hier online en bekijkt u ook onze andere theeplanken!

€ 39.50

naar Vanbruggenthee

Theeblik Pompoenen - Vullen met thee naar keuze

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

van bruggen thee blik pompoenen vullen met thee naar keuzeHele nieuwe serie bewaarblikken van Van Bruggen Thee. Gevuld met de losse thee van uw keuze. Met unieke, handgetekende wikkels van Madeleine Schineis die zijn geinspireerd door de herfst. Bestel deze unieke theeblikken exclusief hier online!

Naar Verbruggen theeblikken

Naar Verbruggen

Assortiment Verbruggen

dé aanrader voor de feestdagen Vollereaux - Champagne Brut Premier Cru

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Banner WO Vollereaux Champagne Brut Premier Cru klein

Zes generaties uit een beroemde Franse wijnmakersfamilie zijn verantwoordelijk voor het bruisende succes van Vollereaux. Terwijl Napoleon in 1805 militaire conflicten uitvocht tegen een coalitie van Europese mogendheden, hield Victor Vollereaux zich met heel andere zaken bezig: het maken van zijn eigen champagne en het oprichten van zijn eigen champagnehuis. Hij was niet de enige, ook de champagnehuizen Ruinart, Moët & Chandon en Veuve Clicquot zijn in die periode opgericht, met Napoleon als grootverbruiker. Victor wist een stevige klantenkring op te bouwen, die de basis vormen van het succes van Vollereaux. Een succes dat onder de volgende vijf generaties verder is uitgegroeid en dat heeft geleid tot tal van grootse prijswinnende champagnes. 

Een volle champagne die bijna een blanc de noirs is: een witte wijn gemaakt van blauwe druiven, met recht een bijzonderheid! 

Bestel bij Wijnoutlet.nl

Naar Wijnoutlet.nl

Assortiment Wijnoutlet

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rumDrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard whisky's, wijn, bier of rum. DrankDozijn staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment en vele speciale producten. Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan producten aan te bieden tegen een zo laag mogelijke prijs, de beste service met eenvoudige en veilige online betalingsmogelijkheden. Aanvankelijk richtte DrankDozijn zich op de verkoop van bekendere (drank)merken, maar gaandeweg is het assortiment verder uitgebreid met specialistische exclusievere variëteiten. Zo telt het assortiment van DrankDozijn nu meer dan 4000 artikelen, direct op voorraad, dus direct leverbaar. Van whisky tot wijnen, DrankDozijn probeert een zo breed mogelijke scala aan producten aan te bieden. En mocht er een product zijn wat nog niet op onze website staat, dan proberen wij deze in ons assortiment op te nemen. Zodoende groeit ons assortiment aan whisky's, likeuren, rum, wijn, bier, etc, dan ook nog elke dag.

Naar Drankdozijn

de plek om speciaalbier te ontdekken!

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Online bier bestellen bij bierwinkel BierLab: keuze uit ruim 1300+ speciaalbierenBierLab.nl is de plek om speciaalbier te ontdekken! Klanten bij Bierlab.nl terecht voor een groot assortiment speciaalbieren , bierpakketten , cadeaus en bierabonnementen . Bij BierLab.nl staat speciaalbier ontdekken voorop. Er komen steeds meer brouwerijen, ambachten worden weer belangrijker en genieten van bier staat voorop. Maak via BierLab.nl kennis met verschillende typen bieren, nieuwe brouwerijen en bieren uit allerlei landen . Kortom, geniet met BierLab.nl van de lekkerste speciaalbieren!

De online bierwinkel BierLab.nl biedt verschillende diensten. Ten eerste heeft BierLab meer dan 1000 speciaalbieren in het assortiment, voor elke bierdrinker wat wils. Ten tweede de bierabonnementen. Het bierabonnement bezorgt Bierlab.nl maandelijks tegen een vaste prijs. Daarbij heeft de winkel drie verschillende bierabonnementen samengesteld: Starter, Liefhebber en Proeverij. Naast het bierabonnement heeft BierLab.nl ook het bier cadeau samengesteld. Ideaal als cadeau voor de echte bierliefhebber. Tot slot is het het mogelijk om een bierpakket los te bestellen. Bier kopen doet u dus bij BierLab. Laat u verrassen door de heerlijkste bieren!

Assortiment

Naar Bierlab

Subcategorieën

Joomla SEF URLs by Artio

Winkelbeter op Facebook

winkelbeter op Facebook-agenda