Bier Geef het perfecte kerstcadeau

Bier Geef het perfecte kerstcadeau


Ben je  net zo dol op bier als wij. Dan heb je bij Beerwulf volop keuze. Ze hebben keuze te over in ambachtelijke en speciaalbieren in flessen, blikjes en zelfs thuis van de tap. Op hun website vind je gedetailleerde en interessante verhalen over elk bier en elke brouwerij.Ben je  net zo dol op bier als wij. Dan heb je bij Beerwulf volop keuze. Ze hebben keuze te over in ambachtelijke en speciaalbieren in flessen, blikjes en zelfs thuis van de tap. Op hun website vind je gedetailleerde en interessante verhalen over elk bier en elke brouwerij.
Ze delen gepassioneerd verhalen van brouwers over de hele wereld en zijn er trots op degenen die graag bier drinken in contact te brengen met degenen die het graag brouwen. Dus of je nu je smaakpapillen opjaagt met een van onze packs, de perfecte schenking van The SUB aanboort of de brouwer achter je favoriete bier leert kennen - we zijn blij dat je een van de Beerwulf-fans bent of wordt
Uit het Beerwulf assortiment:

La Brune de Vézelay

Donkerbruin bier met veel koolzuur, stevige smaken van geroosterde mout, karamel en toast.

€ 4.39

Lees verder

Brasserie de vézelay
Product
 

Cruzcampo Gran Reserva SUB Vat

Amberkleurig bier uit Spanje met tonen van karamel. Zoetig van smaak met een ronde bitter. Het iets fruitige en bloemige hopkarakter maken het geheel compleet. Een volle, krachtige lager.

€ 7.99

Lees verder

Cruzcampo
Product
 

Pelforth Blonde Tapvat

Pelforth Blonde is een bier van lage gisting, onveranderd recept sinds z’n creatie in Lille’s Pelican Brouwerij, in 1921. Subtiel van smaak met een fruitige toets en ronde afdronk.

€ 17.99

Lees verder

Pelforth
Product
 

Brlo Berliner Weisse

Verfrissend bier met straffe zuren, die rond worden dankzij de zoetheid van de mout en de fruitige aroma’s

€ 2.69

Lees verder

Brlo
Product
 

Kompaan Sassy Threesome

Krachtige tripel met een fruitig aroma van de gist, zoals peer en abrikoos, die mooi combineert met sinaasappel aroma's. Vrij zoet van smaak met een hint koriander. De afdronk is zacht en mild.

€ 2.95

Lees verder

Kompaan
Product
 

La Blanche Sans Gluten de Vézelay

Verfrissende glutenvrije Weizen met aroma’s van banaan en kruidnagel. Zoet, fris, fruitig, zonder noemenswaardige bitterheid.

€ 2.69

Lees verder

Brasserie de vézelay
Product
 

Affligem Cuvée Carmin Tapvat

De Affligem Carmin is rijk aan mout en zit barstensvol fruitige smaken met natuurlijke aroma's van aardbei, framboos en kers.

€ 21.99

Lees verder

Affligem
Product
 

Het hele Beerwulf assortiment

Zoek & boek uw vakantie

Raven hengelsport