Tegeltje

Je kent ze vast wel; de bekende (Delfts blauwe) tegeltjes met daarop leuke, pakkende teksten en spreuken. Er zijn eindeloos veel verschillende tegeltjes met spreuken. Bij Fotofabriek.nl kun je zelf je eigen tegeltjes maken en laten bedrukken. De tegeltjes kun je voorzien van een foto of tekst. Zo kun je geheel je eigen tegeltjes ontwerpen, maar je hebt ook de mogelijkheid om moderne Hollandse tegeltjes te bestellen met keuze uit verschillende ontwerpen. Wat voor tekst kun je op een tegeltje bedrukken? Dit kan van alles zijn! Denk aan een persoonlijke tekst, je levensmotto, een mooie spreuk die je ergens hebt gelezen of een speciale wens die je hebt. Je kunt ook een tegeltje bedrukken met een combinatie van tekst en een afbeelding. Full colour bedrukt. Gemaakt van echt keramiek. Optioneel met een ophanghaakje. Geschikt voor in de badkamer, keuken of toilet. Eenvoudig met een doekje schoon te maken zonder dat de afdruk minder wordt. Je kunt een tegeltje bedrukken met tekst of foto en deze ook cadeau doen. Leuk als verjaardagscadeau, kraamcadeau of bijvoorbeeld als cadeautje voor een bruidspaar. Als je familie, vrienden of kennissen in het buitenland hebt wonen, dan zijn deze oud-Hollandse tegeltjes natuurlijk ook erg leuk om cadeau te doen als herinnering aan Nederland.

€ 7.99

lees verder

Overige Producten
Product
 

Bureaulegger

Bureaulegger maken met je eigen foto's. Met een bureaulegger (of onderlegger) ligt je bureau nooit meer vol met papieren en notities. Tegelijkertijd zorgen je eigen foto's voor een stukje sfeer op het bureau. Een bureaulegger met foto's van een geliefde, je kinderen, huisdieren of andere interesses zullen in ieder geval er voor zorgen dat je gemakkelijker de werkdagen door komt!  Zelf een bureaulegger maken? De voordelen op een rij: De bureauleggers zijn voorzien van 30 vellen. Inclusief data met weeknummers. Veel ruimte voor notities schrijven. Eigen foto's toevoegen. Open de fotofabriek software en maak direct je eigen bureaulegger.

€ 14.99

lees verder

Overige Producten
Product
 

Bewaardoossticker 50x38 Liggend

Luxe bewaardoos met persoonlijke sticker. Bij het bestellen van een aantal fotoboeken heb je ook de mogelijkheid om hierbij een luxe bewaardoos te bestellen. De bewaardoos is voorzien van een inlay dat bedoelt is om je fotoboek stofvrij en netjes in te bewaren.  Daarnaast is deze bewaardoos ook zeer geschikt als je het fotoboek cadeau wil geven, zodat je een mooie geschenkverpakking hebt! Om de bewaardoos een toepasselijk karakter te geven is het mogelijk om de deksel van de bewaardoos te voorzien van een gepersonaliseerde sticker. Deze sticker heeft exact hetzelfde formaat als de (bovenzijde van de) deksel van de bewaardoos. Evenals het fotoboek kan de sticker volledig zelf worden opgemaakt in onze software met 1 beeldvullende foto of juist met een collage. Natuurlijk kun je ook een mooie en toepasselijke tekst er aan toevoegen.

€ 29.99

lees verder

Overige Producten
Product
 

Fotoprints 45x30

Je mooiste foto’s op professionele fotoprints. Als je foto’s wil plaatsen in een fotoframe of wissellijst zijn fotoprints de beste oplossing. Het formaat is afgestemd op de 2:3 beeldverhouding en sluit aan bij gangbare fotolijsten. Fotoprints zijn ideaal als wanddecoratie. Je ontwerpt zelf 5 professioneel gedrukte fotoprints van hoge kwaliteit. 300 grams papier. 450 x 300 mm. Eigen foto en tekstontwerp. Optioneel met hoogglans. Inclusief digitale versie. Maak snel en makkelijk 5 of 15 verschillende fotoprints aan in onze gratis software of Online Creator.

€ 9.99

lees verder

Overige Producten
Product
 

Schoolschrift A5 Staand

Schoolschrift A5 Staand maken met je eigen foto’s op de omslag. Wil je het schooljaar niet de hele tijd tegen een saai schoolschrift aankijken? Ontwerp dan je eigen schoolschrift met je eigen foto’s of ontwerp op de omslag! Het schoolschrift heeft een A5 formaat (21 x 15 cm) en is voorzien van 80 pagina’s (40 vellen). Je kunt zelf kiezen of het schoolschrift gelinieerd, geruit of blanco papier moet bevatten. Deze optie kun je in de kassa kiezen. A5 formaat (21 x 15 cm). Gebruik je eigen foto en teksten voor de omslag. 80 pagina’s met gelinieerd, geruit of blanco papier. Mooi glad schrijfpapier. Snel en gemakkelijk online te maken. Download of open onze gratis software en je kan direct een schoolschrift maken met je eigen foto’s.

€ 2.99

lees verder

Overige Producten
Product
 

Fotoprints 30x20

Je mooiste foto’s op professionele fotoprints. Als je foto’s wil plaatsen in een fotoframe of wissellijst zijn fotoprints de beste oplossing. Het formaat is afgestemd op de 2:3 beeldverhouding en sluit aan bij gangbare fotolijsten. Fotoprints zijn ideaal als wanddecoratie. U ontwerpt zelf 5 professioneel gedrukte fotoprints van hoge kwaliteit. 300 grams papier. 300 x 200 mm. Eigen foto en tekstontwerp. Optioneel met hoogglans. Inclusief digitale versie. Maak snel en makkelijk 5 of 15 verschillende fotoprints aan in onze Online Creator of software.

€ 4.99

lees verder

Overige Producten
Product
 

Fotoprints 21x14

Je mooiste foto’s op fotoprints maken. Maak van je mooiste foto's fotoprints. Je kunt fotoprints ideaal gebruiken voor in een fotoframe of in een wissellijst. Het formaat van de fotoprint is afgestemd op de 2:3 beeldverhouding en sluit aan bij gangbare fotolijsten. Je ontwerpt zelf 8 professioneel gedrukte fotoprints van hoge kwaliteit.. 300 grams papier. 210 x 140 mm. Eigen foto en tekstontwerp. Optioneel met hoogglans. Inclusief digitale versie. Snel en makkelijk 8 of 16 verschillende fotoprints maken doe je in onze Online Creator en gratis software.

€ 3.99

lees verder

Overige Producten
Product
 

Fotoprints 15x10

Fotoprints maken met je mooiste foto's. Wanneer je foto’s wilt hebben in een fotoframe of een wissellijst dan zijn fotoprints de beste oplossing. Deze fotoprints zijn ideaal als wanddecoratie en het formaat sluit aan bij gangbare fotolijsten. Je ontwerpt zelf 8 professioneel gedrukte fotoprints van hoge kwaliteit. 300 grams papier. 150 x 100 mm. Eigen foto en tekstontwerp. Optioneel met hoogglans. Inclusief digitale versie. Snel en gemakkelijk 8 of 16 verschillende fotoprints maken die je in onze gratis software.

€ 2.99

lees verder

Overige Producten
Product
 

Placemats

Placemats maken met eigen foto's. Placemats kun je nu helemaal zelf maken! Heb je een bijzonder etentje of wil je de tafel opfleuren met een aantal leuke placemats? Kies dan voor de Placemats van Fotofabriek.nl die je helemaal zelf kunt maken! Zo kun je bijvoorbeeld een placemat bedrukken met foto's van je kinderen of natuurlijk van je favoriete eten. De placemat is geschikt om meerdere malen te gebruiken, want door de gelamineerde afwerking is deze gemakkelijk weer schoon te maken. Zelf een placemat met foto maken. Bij fotofabriek.nl kun je zelf een placemat met je eigen foto's maken. In totaal krijg je 10 placemat vellen geleverd van hetzelfde ontwerp. Natuurlijk kun je ook gelijk meerdere ontwerpen van een placemat maken. Wat dat betreft kun je voor verschillende aangelegenheden placemats laten drukken. Zo kun je bijvoorbeeld placemats maken voor verjaardagen, bruiloften of kinderfeestjes. Zo kun je bijvoorbeeld ook spelletjes op de placemat plaatsen, waardoor de placemats ook nog een tweede functie krijgen. Bestaande uit 10 vellen. Formaat: 28,5 x 39,5 cm. Alle placemats worden gelamineerd geleverd en zijn dus goed schoon te maken. Gebruik je eigen foto’s en teksten. Via de online creator of fotofabriek software kun je eenvoudig zelf placemats maken met je eigen foto's.

€ 9.99

lees verder

Overige Producten
Product
 

Menukaart Drieluik A3 Staand

Menukaart Drieluik A3 Staand maken met eigen foto’s en recepten. Houd je er van om familie, vrienden of andere gasten te verrassen met een lekker etentje? Als een echte chef-kok (in spé) wil je natuurlijk ook de genodigden informeren wat er op het menu staat. Dit kun je nu op een zeer originele manier vormgeven, want bij fotofabriek.nl kun je nu je eigen A3 menukaarten maken. Eigen gerechten toevoegen. Kies uit verschillende ontwerpen. Gelamineerde afwerking (makkelijk schoon te houden). Eigen foto’s, logo’s en/of teksten toevoegen. Volumekorting bij hogere oplagen. 300 grams papier. Een menukaart maken is vrij eenvoudig en je kunt geheel naar eigen smaak de menukaarten vormgeven. Ook zijn er een aantal verschillende ontwerpen waar je uit kunt kiezen. Open de fotofabriek software en ga direct aan de slag.

€ 4.99

lees verder

Overige Producten
Product
 

Menukaart Drieluik A4 Staand

Menukaart maken of een eigen menukaart ontwerpen. Bij fotofabriek.nl kun je eenvoudig een Menukaart Drieluik A4 Staand maken. Ideaal voor bij een bijzonder diner bij een bruiloft, een huwelijksjubileum of een gezellig diner thuis. Er zijn verschillende A4 menukaarten beschikbaar die je kunt vullen met je eigen foto’s, logo’s of andere afbeeldingen. Kies uit verschillende ontwerpen. Gelamineerde afwerking; makkelijk schoon te houden. Eigen foto’s, logo’s en teksten toevoegen. Staffelkorting bij hogere oplage. 300 grams papier. Als eigenaar of medewerker van een restaurant is het natuurlijk ook een ideale mogelijkheid om je eigen menukaart te maken in plaats van een standaard ontwerp te gebruiken. Maak je eigen menukaarten in onze gratis software en Online Creator. Voeg de mooiste foto’s van het restaurant en gerechten toe en je kunt eenvoudig een prachtige en professionele menukaart maken!

€ 3.99

lees verder

Overige Producten
Product
 

Fotobladen A4 Staand

Je eigen professionele A4 fotobladen maken van topkwaliteit. Als je extra foto's in een album wilt plaatsen zijn fotobladen de ideale keuze. Voor €12,99 krijg je 10 dubbelzijdige fotobladen in A4-formaat (227x297mm). Open de fotofabriek software en ontwerp je eigen fotobladen. 300 grams papier. Dubbelzijdige druk mogelijk. Voorzien van 4 of 23 perforaties, dus geschikt voor alle 4 of 23 rings bewaaralbums. Optioneel met hoogglans of premium satin. inclusief digitale versie. De fotobladen kunnen worden voorzien met 4 of 23 perforaties, zodat ze passen in alle standaard te verkrijgen 4 of 23-rings fotobladen bewaaralbums en multomappen. Tip: de fotobladen zijn ook zeer geschikt om te gebruiken in onze multomappen! Gebruik de fotobladen bijvoorbeeld als handige tabbladen in de multomap.

€ 12.99

lees verder

Overige Producten
Product
 

Multomap A4 Staand

Multomap A4 Staand bedrukken met eigen foto’s. Multomappen zijn erg handig om georganiseerd te werken en zijn praktisch om vele losse bladen te bundelen en te categoriseren op alfabet of andere rankschikking. Om het terugvinden van de inhoud nog makkelijker te maken, kun je ook zelf multomappen maken en daarbij de omslag vormgeven. Zo kun je bijvoorbeeld ook een ringband bedrukken met rugtekst zodat je de ringbandmappen ook gemakkelijk kunt herkennen. Download of open onze software en maak je eigen multomappen. 4 rings multomappen. Geschikt voor 100 bladen (200 pagina's). Eigen foto's en teksten toevoegen. Gratis rugtekst toevoegen. Rugdikte van 4 cm. Ideaal voor onze A4 fotobladen. Als je wel eens losse fotobladen maakt, dan kun je hiervoor ook een multomap bedrukken aangezien de fotobladen precies op maat hiervan worden geperforeerd. Zo kun je een multomap maken die geheel aansluit bij het thema van de fotobladen en heb je een fantastisch fotoproduct in de kast staan.

€ 19.99

lees verder

Overige Producten
Product
 

Collegeblok A4 Staand

Collegeblok maken met foto's en teksten. Collegeblokken heb je natuurlijk in verschillende soorten en maten, maar deze zijn vaak erg saai en niet-motiverend. Een collegeblok maken met je eigen foto's doe je snel en goedkoop met de fotofabriek software. De collegeblokken zijn erg handig voor op school tijdens colleges, voor het huiswerk in de trein of bus of natuurlijk om thuis te werken. Daarnaast kun je met je eigen foto's een inspirerend collegeblok maken die je door het jaar heen zal slepen! Kies uit gelinieerd (lijntjes), blanco of geruit (5 of 10 mm) papier. De collegeblokken bevatten 80 pagina's en hebben een A4 formaat. Eigen foto's en teksten toevoegen. Handige spiraalbinding.

€ 6.99

lees verder

Overige Producten
Product
 

Pasfoto's

Pasfoto's maken met je eigen foto. Pasfoto's zijn is leuk om uit te delen aan kennissen of aan je familie. Ook zijn onze pasfoto's goed te gebruiken voor bijvoorbeeld school of een sollicitatie. 12 pasfoto's per set. Geen verzendkosten. Maak je voordelig en snel je eigen pasfoto's in onze gratis software. Upload je eigen foto en wij printen je pasfoto vervolgens op het formaat 3,5 x 4,5 cm. Je ontvangt de pasfoto's op een vel met maar liefst 12 pasfoto's, en dat voor slecht €1,99! Pasfoto's maken was nog nooit zo voordelig. Waarom zo goedkoop?. Geen kosten voor een fotograaf of pasfotohokje! Gebruik onze handige Online Creator. Je hoeft na ontvangst de pasfoto's alleen nog zelf uit te knippen. Alle producten van fotofabriek.nl drukken wij zelf en zodoende kun je bij fotofabriek.nl zeer goedkope pasfoto's maken en krijg je er zelfs 12 thuis gestuurd. Pasfoto's worden bij een fotograaf veelal chemisch gedrukt. Van fotofabriek.nl ontvangt u fotoprints en deze zijn dus niet 1-op-1 te vergelijken met het fotopapier van de originele pasfoto's, maar wel stukken goedkoper en bruikbaar voor verschillende doeleinden. Officiële pasfoto's (voor bijvoorbeeld een paspoort of rijbewijs) moeten aan een aantal wettelijke eisen voldoen. Natuurlijk kun je deze pasfoto's gebruiken voor sollicitaties, op school of om uit te delen. Als je officiële pasfoto's wil maken, controleer dan altijd of deze aan de eisen voldoen. Nu inclusief een digitale versie van je pasfoto's.

€ 2.99

lees verder

Overige Producten
Product
 

Schoolschrift A4 Staand

Ontwerp je eigen A4 schrift met foto omslag. Maak jij de coolste schoolschriften van de klas? Per schoolschrift heb je 80 pagina's; blanco, met lijntjes of met blokjes. Je kunt zelf de omslag ontwerpen met je eigen foto's, tekst, plaatjes of fotocollages. Je eigen foto en titel op het omslag. 80 pagina's met lijntjes, blanco of blokjes. Mooi glad schrijfpapier. Makkelijk online te maken. Maak het helemaal in het nieuwe schooljaar met je eigengemaakte unieke schriften. Open de software om gemakkelijk je schoolschrift met foto te maken.

€ 3.99

lees verder

Overige Producten
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Zoek & boek uw vakantie

Winkelbeter op Facebook

winkelbeter op Facebook-agenda