.

Matador Beast 28 Technical Backpack

De Matador Beast 28 is een technische rugzak, die perfect is voor reizen, dagtochten of wandelingen. De Beast28 heeft een taille riem en borstband voor comfort, een drinkslang voor een waterzak, riemen aan de comprimeren rugzak en montage-opties voor extra apparatuur. De Beast 28 beschikt over een ruime hoofdvak met daarbij klein vakje aan de bovenkant voor b.v. een mobiele telefoon en portemonnee, twee laterale vakken voor wandelstokken of dergelijke, voorzien van een compartiment op het bedieningspaneel bijvoorbeeld. een landkaart en een ritssluiting aan de onderzijde voor de opslag van de zak.

€ 89.95

lees verder

Null
Product
 

Metz V 76 Kabel

Verbindings kabel voor Powerpack P76 en P50 met 76 MZ5 Digitaal en 45 CL4 Digitaal.

€ 29.35

lees verder

Elektronica Accessoires voor elektronica Kabels
Product
 

Rode Dead Wombat Windshield voor Blimp

Dit is de Dead Cat voor de Blimp Sunspension. Standaard wordt deze Windshield bij de Blimp geleverd maar mocht dit van u vies zijn dan is deze ideaal om bij u te hebben als reseve. (Als u op ´´Leverancier´´Klikt dan komt u op de site van Rode, hier kunt u alle microfoons beluisteren zodat u voor u zelf de juiste keuze maakt.)

€ 42.90

lees verder

Elektronica Audio Audioaccessoires Microfoonaccessoires
Product
 

Nodal Ninja Lens Ring voor Olympus 8mm f 1.8 Fisheye Micro 4 3

Deze Nodal Ninja Lens Ring is speciaal ontworpen om het Olympus 8mm f/1.8 Fisheye Micro 4/3 objectief te kunnen inzetten voor het maken van panoramafoto´s in combinatie met een Nodal Ninja panoramakoppen R1, R10, R20, RS1, RS2, M1 en M2. Dankzij de dertig graden markeringen kun je de positie van het objectief gemakkelijk uitlijnen.

€ 129.95

lees verder

Null
Product
 

Spider Black Widow Adapter

De Spider Black Widow rugtas Adapter maakt het mogelijk om de Spider Black Widow Holster aan elk rugzakriem te bevestigen. De adapter maakt een snelle, snap-in verbinding met de apart verkrijgbare Black Magic Widow Holster.

€ 39.95

lees verder

Camera's en optiek Optische en camera accessoires Camer
Product
 

Metz Mecablitz 44 AF 2 Canon

De Mecablitz 44 AF-2 reportageflitser is de opvolger van de Mecablitz 44 AF-1 en heeft drie nieuwe functies. Namelijk een Videolamp, ondersteuning voor HHS en een metalenvoet. (behalve voor Sony). De Metz 44 AF-2 is niet zomaar een reportageflitser. Naast TTL beschikt u ook over E-TTL, E-TTL II en een handmatige modus. Eerste en tweede synchronisatie op het gordijn, High Speed synchronisatie en handmatige flitsbelichtingscompensatie behoren ook tot de mogelijkheden. De draadloze slave-functie biedt strobisters een uitgelezen kans om de flitser off-camera te bedienen. Je kunt uw onderwerpen op uiteenlopende creatieve manieren belichten! De 44 AF-2 is ook een uitkomst voor fotografen die zich af en toe bezig houden met video: de ingebouwde LED-lamp aan de voorzijde biedt 100 Lux op een meter afstand tot je onderwerp en is in vier stappen in te stellen qua helderheid. [b]Kenmerken:[/b] - Richtgetal van 44 op 105mm met ISO 100 - Reportageflitser met kantel- en roteerbare kop - Duidelijk bedieningspaneel met

€ 199.00

lees verder

Camera's en optiek Optische en camera accessoires Camer
Product
 

RUE41 Coffee Half Case Fujifilm X T10

Het Merk RUE41 is gemaakt door en voor fotografen met een passie voor fotografie. Deze prachtige producten zien er niet alleen stijlvol uit, maar bieden ook optimale bescherming voor je kostbare fotoapparatuur. Deze Coffee Camera Half Case is speciaal ontwikkeld voor de Fujifilm X-T10.

€ 39.95

lees verder

Null
Product
 

Rycote Mini Windjammer Special 130 x 40

Mini Windjammer vacht voor over standaard (cam) microfoon plopkap met diameter 4 cm en lengte 130 cm (a.k.a. Special 130 x 40)

€ 35.00

lees verder

Elektronica Audio Audioaccessoires Microfoonaccessoires
Product
 

Rode WS 7 De Luxe Windshield (Windjammer)

De RODE WS7 Deluxe Windshield is ontworpen om zuiver geluid bij slechte weersomstandigheden mogelijk te maken. Geschikt voor de RODE NTG-3 en elke andere shotgun microfoon met een maximum lengte van 186.5mm (7 1/4´´) en een diameter van 19-20mm. O.a. geschikt voor: - Rode NTG3 Short Shotgun Microfoon

€ 49.00

lees verder

Elektronica Audio Audioaccessoires Microfoonaccessoires
Product
 

Foton PM 8 Windscreen designed voor Panasonic AG HMC151

Foton PM-8 Windscreen designed voor Panasonic Het Foton PM-8 windscherm is ontworpen voor microfoons om windgeruis tijdens het filmen te voorkomen. De PM-8 staat garant voor maximale windgeruis reductie zonder invloed te hebben op de kwaliteit van het geluid. Kenmerken - Windscherm voor bevestiging op de microfoon van uw camcorder O.a. geschikt voor - Panasonic AG-HMC151E - Panasonic AC-130 - Panasonic AC-160

€ 14.95

lees verder

Elektronica Audio Audioaccessoires Microfoonaccessoires
Product
 

Nikon Nikon G naar Micro 4 3 Speed Booster Ultra

Metabones Speed Booster Ultra is speciaal ontworpen voor MFT (Micro Four Thirds) gebruikers die Nikon objectieven willen gebruiken. Met de nieuwe Ultra serie, heeft fabrikant Metabones nieuw glas gebruikt, welke zorgt voor een nog scherper resultaat. Met de Speed Booster adapter heb je de mogelijkheid om Nikon G objeciteven op een MFT body te plaatsen. Metabones staat bekend om zijn unieke ontwerpen, vakmanschap en betrouwbaarheid. Door samenwerking met gebruikers van verschillende merken. O.a geschikt voor : - Nikon G objectieven naar MFT camera´s. kijk [url=http://www.metabones.com/sony/ef-e-speed-booster]hier[/url] of uw objectief compatible is met deze Speed-Booster.

€ 599.00

lees verder

Camera's en optiek Optische en camera accessoires Acces
Product
 

Shure A83 FUR Windshield voor VP83 VP83F

Deze windscreen is ontwikkeld voor de VP83 en voor de VP83F LensHopper, wil je met minder ruis werken in de wind dan is dit een must have!

€ 39.95

lees verder

Elektronica Audio Audioaccessoires Microfoonaccessoires
Product
 

Canon NB 11L Accu (Merk Hahnel)

Niet-originele accu NB-11L, kwalitatief 100% gelijkwaardig aan het origineel! Canon NB-11L Originele accu voor vervanging of ter reserve van uw originele accu. Kenmerken - Lithium-Ion 680 mAh O.a. geschikt voor: - Canon Digital Ixus 125 HS - Canon Digital Ixus 240 HS - Canon PowerShot A2300 - Canon PowerShot A2400 - Canon PowerShot A3400 IS - Canon PowerShot A4000 IS Kwaliteit: Alle accu´s van Hahnel voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen en worden voortdurend getoetst op duurzaamheid en betrouwbaarheid. Bij de fabricage van de accu´s wordt uitsluitend gebruik gemaakt van onderdelen van de allerbeste kwaliteit waardoor de capaciteit en duurzaamheid van hahnel´s accu´s altijd gelijkwaardig zijn aan de originele merk-accu´s. U heeft u 24 maand garantie op dit product.

€ 19.95

lees verder

Elektronica Accessoires voor elektronica Stroom Accu's
Product
 

Audio Technica BPF XLAV Windjammer Lavalier

De Audio Technica BPFXLAV is een windscherm voor onder andere clip-on microfoons. Zo zorg je er voor dat de wind uit de omgeving niet te veel in uw opnames verschijnt. Ontwikkeld voor: - Audio Technica: AT831 - Audio Technica: AT803 - Audio Technica: MT350 - Audio Technica: PRO70 - Audio Technica: MT830 - Audio Technica: MT838 En alle overige lavalier microfoons die dezelfde afmeting hebben.

€ 14.49

lees verder

Elektronica Audio Audioaccessoires Microfoonaccessoires
Product
 

SanDisk CFast Extreme Pro 2.0 128GB VPG 130 525MB Sec

De SanDisk Extreme PRO CFast 2.0-geheugenkkaart werd parallel ontworpen met fabrikanten die een technologische voorsprong hebben en het levert de snelheid en capaciteit die professionals nodig hebben voor Volledige HD-opnamespecificaties, inclusief hoge-definitie 4K video-opname1. Schrijfsnelheden van een heel nieuw niveau helpen je de nieuwe generatie professionele camera´s en camcorders bij te benen, terwijl overdrachtssnelheden van gegevens tot 525 MB/s2 je werkproces bij de postproductie efficienter maken. Met 64GB of 128GB3 kan je genoeg ruimte krijgen voor grote RAW beeldbestanen en de hoge-kwaliteitsvideo die tv-uitzendingen en bisocopen vereisen. De SanDisk Extreme PRO CFast 2.0-geheugenkaart die schrijfsnelheden biedt tot 430 MB/s (1600X) en gegevensoverdrachtssnelheden tot 535 MB/s (3500X)2, kan de 64 GB2-geheugenkaart serieopname van foto´s door camera´s en camcorders van professionele kwaliteit bijbenen. Dit bespaart je ook tijd wanneer je grote beeldbestanden of videobestanden van je camera na

€ 499.00

lees verder

Elektronica Accessoires voor elektronica Geheugen Flash
Product
 

Sony NP FV50 Accu (Merk Hahnel)

Niet-originele accu Sony NP-FV50, kwalitatief 100% gelijkwaardig aan het origineel! De Sony NP-FV50 is een accu voor uw Sony digitale videocamera. Handig als extra accu of ter vervanging van uw ´oude´ accu. Capaciteit: 1030 mAh [b]Kenmerken:[/b] - Langere opnametijd - Snel opladen met de optionele AC-VQV10 - 15% meer capaciteit dan het vorige model O.a. geschikt voor - Sony DCR-SR15 - Sony DCR-SR58E - Sony DCR-SR78E - Sony DCR-SX15E - Sony DCR-SX50 - Sony DCR-SX53 - Sony DCR-SX73 - Sony DCR-SX85E - Sony HDR-CX115E - Sony HDR-CX116E - Sony HDR-CX155E - Sony HDR-CX305E - Sony HDR-CX350VE - Sony HDR-CX550VE - Sony HDR-XR155E - Sony HDR-XR350VE - Sony HDR-XR550VE - Sony HXR-MC50E - Sony HDR-XR160E - Sony HDR-CX690E - Sony HDR-CX740VE - Sony HDR-CX730VE - Sony HDR-PJ530EB - Sony HDR-PJ810EB Kwaliteit: Alle accu´s van Hahnel voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen en worden voortdurend getoetst op duurzaamheid en betrouwbaarheid. Bij de fabricage van de accu´s wordt uitsluitend g

€ 29.99

lees verder

Elektronica Accessoires voor elektronica Stroom Accu's
Product
 

Sennheiser ME 65 Super Cardioid Microfoon

De Sennheiser ME 65 is een super- cardioid head, ontworpen voor gebruik met de K6 en K6P voeden modules. De ME 65 heeft uitstekende directiviteit over het gehele frequentiegebied. Kenmerken : - Super- Cardioid pick up patroon - Extreem hoge maximale geluidsdruk - Breed Frequentiebereik - Integrale pop filt - Extreem hoge maximale geluidsdruk Let op, het gaat hier enkel om de ME 65, hier moet nog de K6 Voeding bij aangekocht worden.

€ 219.00

lees verder

Elektronica Audio Audiocomponenten Microfoons
Product
 

Foton PM 4 Windscreen designed voor Sony DSR PD150P, Sony DSR PD170P, Sony DSR PD250P, Sony HVR HD1000E HXR MC2000

Foton PM-4 Windscreen designed voor Sony DSR-PD150P, Sony DSR-PD170P, Sony DSR-PD250P, Sony HVR-HD1000E, Sony HXR-MC2000 Het Foton PM-4 windscherm is ontworpen voor microfoons om windgeruis tijdens het filmen te voorkomen. De PM-4 staat garant voor maximale windgeruis reductie zonder invloed te hebben op de kwaliteit van het geluid. [b]Kenmerken:[/b] - Windscherm voor bevestiging op de microfoon van uw camcorder O.a. geschikt voor - Sony DSR-PD150P - Sony DSR-PD170P - Sony DSR-PD250P - Sony HVR-HD1000E - Sony HXR-MC2000E

€ 16.95

lees verder

Elektronica Audio Audioaccessoires Microfoonaccessoires
Product
 

Rode Deadkitten Windshield

Het Rode DeadKitten windshield is ontworpen om windgeluid bij slecht weer te minimaliseren. O.a. geschikt voor: - Rode Stereo Video Microfoon - Rode NT4 (met WS4 windshield) - Rode Stereo VideoMic Pro De Deadkitten is er niet voor gemaakt maar hij wordt ook vaak ingezet bij de Zoom H4N (Als u op ´´Leverancier´´Klikt dan komt u op de site van Rode, hier kunt u alle microfoons beluisteren zodat u voor u zelf de juiste keuze maakt.)

€ 26.90

lees verder

Elektronica Audio Audioaccessoires Microfoonaccessoires
Product
 

Procab XLR Male XLR Female 20 Meter

Procab XLR kabel 20 meter Uitgevoerd met procab pluggen Connectoren. male - female XLR

€ 49.95

lees verder

Elektronica Accessoires voor elektronica Kabels Audio e
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Winkelbeter op Facebook

winkelbeter op Facebook-agenda