LEE Camera 100mm x 100mm 10ND x Standard

LEE Camera Neutral Density Graduated Filters are used to balance the exposure within a scene – typically between the bright sky and considerably darker land. Full range of ND Standards also available. Whatever format you shoot, ND Grads help cameras record scenes more like we see them – with a broad tonal range that´s lost if not captured in the moment.

€ 59.95

lees verder

Camera's en optiek Optische en camera accessoires Acces
Product
 

Matador Beast 28 Technical Backpack

De Matador Beast 28 is een technische rugzak, die perfect is voor reizen, dagtochten of wandelingen. De Beast28 heeft een taille riem en borstband voor comfort, een drinkslang voor een waterzak, riemen aan de comprimeren rugzak en montage-opties voor extra apparatuur. De Beast 28 beschikt over een ruime hoofdvak met daarbij klein vakje aan de bovenkant voor b.v. een mobiele telefoon en portemonnee, twee laterale vakken voor wandelstokken of dergelijke, voorzien van een compartiment op het bedieningspaneel bijvoorbeeld. een landkaart en een ritssluiting aan de onderzijde voor de opslag van de zak.

€ 89.95

lees verder

Null
Product
 

LEE Camera 100mm x 100mm 0.6ND Standard

The LEE Filters ND standards can be classed as essential in modern photography. These filters absorb light evenly across the visible spectrum, therefore reducing the light entering the lens without affecting the image colour. Traditionally used on film for extending shutter speeds in bright conditions, they are now becoming essential to digital photographers for reducing the sensitivity of sensor chips on cameras which have relatively high minimum ISO settings. LEE 100mm x 100mm 0.6ND Standard reduces exposure by 2 stops without affecting colour balance.

€ 39.95

lees verder

Camera's en optiek Optische en camera accessoires Acces
Product
 

Metz V 76 Kabel

Verbindings kabel voor Powerpack P76 en P50 met 76 MZ5 Digitaal en 45 CL4 Digitaal.

€ 29.35

lees verder

Elektronica Accessoires voor elektronica Kabels
Product
 

Nodal Ninja Lens Ring voor Olympus 8mm f 1.8 Fisheye Micro 4 3

Deze Nodal Ninja Lens Ring is speciaal ontworpen om het Olympus 8mm f/1.8 Fisheye Micro 4/3 objectief te kunnen inzetten voor het maken van panoramafoto´s in combinatie met een Nodal Ninja panoramakoppen R1, R10, R20, RS1, RS2, M1 en M2. Dankzij de dertig graden markeringen kun je de positie van het objectief gemakkelijk uitlijnen.

€ 129.95

lees verder

Null
Product
 

Occasion Novoflex Adapter Nikon Lens Naar Micro Four Thirds Camera

Onze occasions zijn tweedehands camera’s, objectieven en andere foto- en videoaccessoires met ervaring! Elke adapter van NOVOFLEX straalt de rijke historie en eersteklas kwaliteit uit. De wens om goed apparatuur te kunnen blijven gebruiken in combinatie met nieuwe technieken, heeft NOVOFLEX er toe gezet om haar adapters te ontwikkelen. Deze, in eigen huis, van kwalitatief staal en aluminium, gefabriceerde ringen worden door professionals handmatig in elkaar zijn gezet. Elke adapter heeft een unieke zwarte afwerking aan de binnenkant om reflectie te voorkomen. Bij gebruik van deze adapters moet er handmatig scherp gesteld worden en blijft de focus op oneindig altijd mogelijk. Door de compensatie van de flange focal distance kunnen geweldige ‘old timers’ gebruikt worden in combinatie met de nieuwste technieken. Body: M4/3 Objectief: Nikon Novoflex Code: MFT/NIK

€ 95.00

lees verder

Null
Product
 

Miggo Pictar One for iPhone

Met de Miggo Pictar One for iPhone ontgrendel je de kracht van de camera in jouw iPhone 4 t/m7 en maak betere foto´s met deze grip! Door de geweldige functies en de bouwkwaliteit voelt het echt alsof je met een hoogwaardige fotocamera op stap bent. Het begint al met de ontspanknop; die zit precies op de goede plaats voor je wijsvinger zoals bij de welbekende DSLR camera´s. Je drukt hem half in om scherp te stellen en de belichting te vergrendelen. Druk door en je maakt de opname. Vlakbij de ontspanknop zit de zoomknop, je kunt hierdoor gemakkelijk met je duim zoomen. De zoomknop is ook om andere functies te programmeren. Druk op de zoomknop en je schakelt bijvoorbeeld over van de camera op de voorkant naar de camera op de achterkant. Er is ook een draaiknop voor het instellen van een correctie op de lichtmeting, zoals je dat bijvoorbeeld bij tegenlicht doet. In de modus voor handmatige belichting stel je met deze knop de gevoeligheid in. Daarnaast beschikt de grip over een standaard statiefaansluiting.

€ 99.00

lees verder

Null
Product
 

RUE41 Coffee Half Case Fujifilm X T10

Het Merk RUE41 is gemaakt door en voor fotografen met een passie voor fotografie. Deze prachtige producten zien er niet alleen stijlvol uit, maar bieden ook optimale bescherming voor je kostbare fotoapparatuur. Deze Coffee Camera Half Case is speciaal ontwikkeld voor de Fujifilm X-T10.

€ 39.95

lees verder

Null
Product
 

Metz Mecablitz 44 AF 2 Canon

De Mecablitz 44 AF-2 reportageflitser is de opvolger van de Mecablitz 44 AF-1 en heeft drie nieuwe functies. Namelijk een Videolamp, ondersteuning voor HHS en een metalenvoet. (behalve voor Sony). De Metz 44 AF-2 is niet zomaar een reportageflitser. Naast TTL beschikt u ook over E-TTL, E-TTL II en een handmatige modus. Eerste en tweede synchronisatie op het gordijn, High Speed synchronisatie en handmatige flitsbelichtingscompensatie behoren ook tot de mogelijkheden. De draadloze slave-functie biedt strobisters een uitgelezen kans om de flitser off-camera te bedienen. Je kunt uw onderwerpen op uiteenlopende creatieve manieren belichten! De 44 AF-2 is ook een uitkomst voor fotografen die zich af en toe bezig houden met video: de ingebouwde LED-lamp aan de voorzijde biedt 100 Lux op een meter afstand tot je onderwerp en is in vier stappen in te stellen qua helderheid. [b]Kenmerken:[/b] - Richtgetal van 44 op 105mm met ISO 100 - Reportageflitser met kantel- en roteerbare kop - Duidelijk bedieningspaneel met

€ 199.00

lees verder

Camera's en optiek Optische en camera accessoires Camer
Product
 

Rycote Mini Windjammer Special 130 x 40

Mini Windjammer vacht voor over standaard (cam) microfoon plopkap met diameter 4 cm en lengte 130 cm (a.k.a. Special 130 x 40) [055313] Affordable but offering excellent, effective protection against wind noise, our standard Mini Windjammer are easy-to-fit slip-on fur covers for use when recording outside with the built-in microphones found on portable cameras, external camera mics and handheld reporter microphones. Some have 10 mm fur, while others have 25 mm Softie fur for use in more unsettled conditions, and can be fitted to a wide variety of devices. The Rycote Mini Windjammer Special 130 x 40 is suitable for use over a foam windshield of 40 mm diameter and 130 mm long.

€ 35.00

lees verder

Elektronica Audio Audioaccessoires Microfoonaccessoires
Product
 

SanDisk CFast Extreme Pro 2.0 128GB VPG 130 525MB Sec

De SanDisk Extreme PRO CFast 2.0-geheugenkkaart werd parallel ontworpen met fabrikanten die een technologische voorsprong hebben en het levert de snelheid en capaciteit die professionals nodig hebben voor Volledige HD-opnamespecificaties, inclusief hoge-definitie 4K video-opname1. Schrijfsnelheden van een heel nieuw niveau helpen je de nieuwe generatie professionele camera´s en camcorders bij te benen, terwijl overdrachtssnelheden van gegevens tot 525 MB/s2 je werkproces bij de postproductie efficienter maken. Met 64GB of 128GB3 kan je genoeg ruimte krijgen voor grote RAW beeldbestanen en de hoge-kwaliteitsvideo die tv-uitzendingen en bisocopen vereisen. De SanDisk Extreme PRO CFast 2.0-geheugenkaart die schrijfsnelheden biedt tot 430 MB/s (1600X) en gegevensoverdrachtssnelheden tot 535 MB/s (3500X)2, kan de 64 GB2-geheugenkaart serieopname van foto´s door camera´s en camcorders van professionele kwaliteit bijbenen. Dit bespaart je ook tijd wanneer je grote beeldbestanden of videobestanden van je camera na

€ 499.00

lees verder

Elektronica Accessoires voor elektronica Geheugen Flash
Product
 

Rode Dead Wombat Windshield voor Blimp

Dead Cat voor de Blimp Sunspension. Standaard wordt deze Windshield bij de Blimp geleverd maar mocht dit van u vies zijn dan is deze ideaal om bij u te hebben als reseve. (Als u op ´´Leverancier´´Klikt dan komt u op de site van Rode, hier kunt u alle microfoons beluisteren zodat u voor u zelf de juiste keuze maakt.)

€ 42.90

lees verder

Elektronica Audio Audioaccessoires Microfoonaccessoires
Product
 

Foton PM 8 Windscreen designed voor Panasonic AG HMC151

Foton PM-8 Windscreen designed voor Panasonic Het Foton PM-8 windscherm is ontworpen voor microfoons om windgeruis tijdens het filmen te voorkomen. De PM-8 staat garant voor maximale windgeruis reductie zonder invloed te hebben op de kwaliteit van het geluid. Kenmerken - Windscherm voor bevestiging op de microfoon van uw camcorder O.a. geschikt voor - Panasonic AG-HMC151E - Panasonic AC-130 - Panasonic AC-160

€ 14.95

lees verder

Elektronica Audio Audioaccessoires Microfoonaccessoires
Product
 

Shure A83 FUR Windshield voor VP83 VP83F

Deze windscreen is ontwikkeld voor de VP83 en voor de VP83F LensHopper, wilt u met minder ruis werken in de wind dan is dit een must have!

€ 39.95

lees verder

Elektronica Audio Audioaccessoires Microfoonaccessoires
Product
 

Spider Black Widow Adapter

De Spider Black Widow Back Pack Adapter maakt het mogelijk om de Spider Black Widow Holster aan elk rugzakriem te bevestigen. De adapter maakt een snelle, snap-in verbinding met de apart verkrijgbare Black Magic Widow Holster.

€ 39.95

lees verder

Camera's en optiek Optische en camera accessoires Camer
Product
 

Fujifilm Fujinon XF 80mm f 2.8 R LM OIS WR Macro

Het XF 80mm F2.8 R LM OIS WR Macro objectief is het eerste macro objectief van Fujifilm met een vergrotingsfactor van 1.0x! Tijdens de ontwikkeling van deze lens zijn er geen concessie gedaan op scherpte met als resultaat een zeer hoogwaardige macrolens van topkwaliteit. De lens heeft een brandpunt afstand van 80mm waardoor je voldoende afstand hebt tussen het object en je lens. Dit is vooral belangrij voor fotografen die bijvoorbeeld insecten en kleine objecten willen gaan fotograferen of filmen. Door de ingebouwde stabilisatie kun je met dit objectief ook gemakkelijker uit de hand fotograferen dankzij de anti-´shift shake´-functionaliteit. ´Shift´-gebaseerde trillingen doen zich voor als de camera parallel aan de beeldsensorscene wordt bewogen. Hier heb je met name bij macrofotografie last van en is dit ook vaak snel zichtbaar. Door deze nieuwe functionaliteit kun je dus gemakkelijker uit de hand fotograferen zelfs bij kleine objecten! Deze lens is compatible met de 1.4x en 2.0x converters waarmee je d

€ 1299.00

lees verder

Null
Product
 

Occasion Canon EF 50mm f 1.8 II

Onze occasions zijn tweedehands camera’s, objectieven en andere foto- en videoaccessoires met ervaring! Met slechts 130 gram is dit het lichtste EF-objectief. Compact en krachtig standaard objectief. De Gaussiaanse optische elementen zorgen voor een grote scherpte op korte tot lange scherpstelafstanden. De kleurbalans is uitstekend voor een standaard objectief. Kenmerken: - Beeldhoek horizontaal: 40° - Beeldhoek verticaal: 27° - Beeldhoek diagonaal: 46° - Constructie (elementen/groepen): 6/5 - Aantal Diafragma-Lamellen: 5 - Minimaal Diafragma: f/22 - Kortste Scherpstel-Afstand: 0.45 - Maximale Vergrotingsfactor (x): 0.15 - AF-motor: Micro Motor - Filter-Diameter: 52mm - Maximale, Diameter X Lengte: 68.2 x 41 mm - Gewicht: 130 gram

€ 69.00

lees verder

Null
Product
 

Westcott Scrim Jim 72'' x 72'' Large Full Stop Diffusion

Het Westcott Scrim Jim 72´´ x 72´´ Large Full Stop Diffusion Doek is geschikt voor de Westcott Large Scrim Jim Kit. Het doek is van hoge kwaliteit en heeft klittenband langs de randen voor een snelle bevestiging op de Scrim Jim. Dit scherm met een afmeting van 180 x 180 centimeter vermindert het licht met een stop.

€ 129.95

lees verder

Null
Product
 

Canon NB 11L Accu (Merk Hahnel)

Niet-originele accu NB-11L, kwalitatief 100% gelijkwaardig aan het origineel! Canon NB-11L Originele accu voor vervanging of ter reserve van uw originele accu. Kenmerken - Lithium-Ion 680 mAh O.a. geschikt voor: - Canon Digital Ixus 125 HS - Canon Digital Ixus 240 HS - Canon PowerShot A2300 - Canon PowerShot A2400 - Canon PowerShot A3400 IS - Canon PowerShot A4000 IS Kwaliteit: Alle accu´s van Hahnel voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen en worden voortdurend getoetst op duurzaamheid en betrouwbaarheid. Bij de fabricage van de accu´s wordt uitsluitend gebruik gemaakt van onderdelen van de allerbeste kwaliteit waardoor de capaciteit en duurzaamheid van hahnel´s accu´s altijd gelijkwaardig zijn aan de originele merk-accu´s. U heeft u 24 maand garantie op dit product.

€ 19.95

lees verder

Elektronica Accessoires voor elektronica Stroom Accu's
Product
 

Rycote 18cm Super Softie (24 25)

De Super-Softie Slip- on Windshield van fabrikant Rycote zijn gemaakt met 3D-Tex materiaal. Door dat Rycote de juiste materialen combineert met de vormgeving krijg je een verbeterde akoestische transparantie met een uitstekende demping van windgeruis. [b]Kenmerken:[/b] - 3D-Tex en Open Cel Foam - Ideale Slip-on aansluiting - Geschikt voor microfoons tot 18cm en een diameter van 24-25mm

€ 119.00

lees verder

Elektronica Audio Audioaccessoires Microfoonaccessoires
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Winkelbeter op Facebook

winkelbeter op Facebook-agenda