Astica Merlot Malbec

Astica Merlot Malbec is gemaakt van de druiven Merlot 60% en Malbec 40%. De wijn heeft een licht rode kleur. Fruitrijke aroma's met typische Merlot-tonen van klein rood fruit (aardbeien en kersen), terwijl Malbec zorgt voor tonen van chocolade, leer en tabak. In de smaak is de Asitica Merlo-Malbec zeer fruitig met zachte tannines. Lekker toegankelijk wijn die goed past bij pastaschotels met rode sauzen, gegrilde vis en vleesgerechten. Wijnregio Cuyo Cuyo (verwijst naar "het land van woestijnen" uit de lokale Huarpe Milkayac taal) behoort tot de droogste en meest vruchtbare wijnregio`s. Het is ook het grootste wijngebied van Argentinië en behoort tot de top van Zuid-Amerika. Hoogtes variëren van 700 tot 1700meter boven de zeespiegel. De regio ligt aan de voet van het hoge, ruige Andes gebergte, waarvan het smeltwater wordt benut voor irrigatie. De regio Cuyo omvat meer dan 210 duizend hectare aan wijngaarden liggend in Centraal Mendoza.

€ 6.25

Read More...

Product
 

Tio Pepe Fino DO

Tio Pepe Fino s een knisperende frisse, zeer droge sherry met een licht zilt karakter en hints van amandelen. Zeer smakelijk bij gerookte zalm, haring, oesters, maar ook zeer geschikt als aperitief, bij tapas en schaal- en schelpdieren. Bekroond met een zilveren medaille op de International Wine Challenge. Sherryhuis Gonzalez Bypass In 1835 stichtte de 23-jarige Manuel Maria Gonzalez het huis Gonzalez Byass in Jerez de la Frontera. Zijn oom was een populair figuur en werd door iedereen aangesproken als 'Tio Pepe'. Hij hielp de zaak mee groot maken en daarom blijft zijn naam onlosmakelijk verbonden met deze hoogwaardige sherry. Wijnstreek Sherry-Xérèz-Jerez Sherry wordt geproduceerd in het uiterste zuiden in de provincie Cádiz, die het westelijke deel van de streek Andalusië vormt. Ruim 3000 jaar geleden vestigden de Feniciërs zich hier en noemden de streek Xera. De meegebrachte druivenstokken vonden een ideale bodem en klimaat. De Romeinen noemden de streek later Ceret. Door een verbastering kreeg het zijn huidige naam Jerez. Tijdens de overheersing door de Moren gebruikte men de Arabische naam Cherrish. Deze werd in de loop der tijden omgevormd tot Sherry. De streek is een uitgestrekte driehoek met als grenzen rivieren en de Atlantische Oceaan. Druivenrassen Het belangrijkste en beste druivenras is de Palomino Fino met een aanplant van 95% van het totale areaal van 10.500 hectare aan wijngaarden. De andere toegestane rassen zijn Palomino de Jerez en de suikerrijke rassen Pedro Ximénèz en Moscatel

€ 12.99

Read More...

Product
 

Nectar Pedro Ximénez DO

Nectar Pedro Ximénez is verrassend zoet en vol van smaak met een donkere mahoniekleur. Vol en krachtige evenwichtig eigenschappen. Nectar Pedro Ximénez heeft een opvallende geur van rozijnen. In de smaak gedroogd fruit, karamel, vijgen en noten. Bijna stroopachtig van structuur. Serveren op kamertemperatuur Wijnhuis Gonzalez Byass Gonzalez Byass werd in 1835 opgericht door Manuel Maria Gonzalez Angel. Hij kwam naar Jerez en kocht hier een klein wijnhuis en begon met de productie en export van zijn eigen wijnen. In 1885 besloot hij om samen te gaan met Robert Blake Byass en Gonzalez Byass was geboren. In 1998 heeft de familie Byass afstand genomen van het wijnhuis en staat Gonzalez Byass onder leiding van de familie Gonzalez. Wijnstreek Sherry-Xérèz-Jerez Sherry wordt geproduceerd in het uiterste zuiden in de provincie Cádiz, die het westelijke deel van de streek Andalusië vormt. Ruim 3000 jaar geleden vestigden de Feniciërs zich hier en noemden de streek Xera. De meegebrachte druivenstokken vonden een ideale bodem en klimaat. De Romeinen noemden de streek later Ceret. Door een verbastering kreeg het zijn huidige naam Jerez. Tijdens de overheersing door de Moren gebruikte men de Arabische naam Cherrish. Deze werd in de loop der tijden omgevormd tot Sherry. De streek is een uitgestrekte driehoek met als grenzen rivieren en de Atlantische Oceaan. Druivenrassen Het belangrijkste en beste druivenras is de Palomino Fino met een aanplant van 95% van het totale areaal van 10.500 hectare aan wijngaarden. De andere toegestane rassen zijn Palomino de Jerez en de suikerrijke rassen Pedro Ximénez en Moscatel

€ 12.95

Read More...

Product
 

Porto Seguro Ruby

Porto Seguro Ruby is een heerlijke rode zoete Port. Deze Port is herkenbaar aan zijn donkerrode tot paarsrode kleur en heeft aroma's van rijp donker fruit en heeft een zacht zoete smaak. Een Ruby Port is een blend van jonge Ports met een korte fustalgering (maximaal 2 jaar). Serveer temperatuur 13-16 graden. Geopend een maand houdbaar. Wijnhuis Manoel D. Pocas Junior De geschiedenis van het wijnhuis Manoel D. Poças Junior begon in 1918. In die tijd, toen Manuel Domingues Puddles Junior, geboren in het hart van het Port gebied, besloot om een eigen bedrijf te starten. Manuel was 30 jaar met enige werkervaring in en rondom Porto. Samen met zijn oom richtte hij het bedrijf op om voor de belangrijkste producenten in de regio brandy te gaan verkopen. Eerst runde hij samen met zijn oom het bedrijf. In de daarop volgende jaren en decennia kwamen zijn broers, vrouw en kleinkinderen ook in het bedrijf. De hele Puddles familie had een passie voor wijn dit in combinatie met respect voor de traditie en een open geest voor innovatie van de nieuwe generaties. Vandaag de dag heeft de familie drie vijfde van de beste wijngaarden in het Douro gebied. Met nog altijd veel passie voor kwaliteit en betrokkenheid door de hele familie.

€ 10.19

Read More...

Product
 

Porto Seguro Tawny

Om te beginnen is niet Vintage Port de populairste port na het eten in Portugal, maar Tawny port. Porto Seguro Tawny heeft een zoete, elegante en prettige smaak. Serveer temperatuur 13-16 graden. Geopend een maand houdbaar. Tawny Port Tawny Port begint eigenlijk als een Ruby Port, maar dan brengt een langere periode door op hout om de port te verzachten en zijn ronde karakter te geven. De grote eiken vaten zijn enigszins poreus, hierdoor komt er zuurstof door die door de jaren heen een deel van de wijn verdampt. Dit concentreert smaken in de resterende port en laat een lichte "luchtspleet" bovenaan het vat over. Door deze lucht kan de Tawny Port oxideren tijdens zijn tijd in de eiken vat. Omdat dit oxidatieproces plaatsvindt, verandert de kleur van de wijn langzaam van een paarsrode kleur tot een Tawny of roodbruine kleur. Hoe meer tijd de Tawny doorbrengt in hout, hoe meer de smaak en de kleur van de Tawny complexer wordt. Deze Tawny heeft een zoete, elegante en prettige smaak. Serveer temperatuur 13-16 graden. Geopend een maand houdbaar. Wijnhuis Manoel D. Pocas Jumior De geschiedenis van het wijnhuis Manoel D. Poças Junior begon in 1918 toen Manuel Domingues Puddles Junior, geboren in het hart van het Port gebied, besloot om een eigen bedrijf te starten. Manuel was 30 jaar met enige werkervaring in en rondom Porto. Samen met zijn oom richtte hij het bedrijf op om voor de belangrijkste producenten in de regio brandy te gaan verkopen. Eerst runde hij samen met zijn oom het bedrijf. In de daarop volgende jaren en decennia kwamen zijn broers, vrouw en kleinkinderen ook in het bedrijf. De hele Puddles familie had een passie voor wijn in combinatie met respect voor traditie met daarnaast een open geest voor innovatie door de nieuwe generaties. Vandaag de dag heeft de familie drie vijfde van de beste wijngaarden in het Douro gebied. Met nog altijd veel passie voor kwaliteit en betrokkenheid door de hele familie.

€ 10.19

Read More...

Product
 

Mil Pesetas Pedro Ximénez DO

Het druivenras van het gelijknamige sherry wordt veel gebruikt om sherry aan te zoeten. Het zoetgehalte van de most is zeer hoog, na de gisting ontstaat een uitstekende dessertwijn. PX is verrassend zoet en vol van smaak. Mil Pesetas Pedro Ximénez is vol, krachtig en evenwichtig, zeer zoet met een opvallende geur van rozijnen. Bijna stroopachtig van structuur. Zeer donker mahoniekleurig. Lekker bij, chocola of chocolademousse, koffie, vanille-ijs, allerlei zoete desserts, blauwschimmelkaas (bijvoorbeeld Stilton). Licht gekoeld serveren, eenmaal geopend binnen enkele weken consumeren. Inhoud 50 cl. Het Solera Systeem De wijnbereiding van Sherry duurt ongeveer één tot anderhalf jaar. Voor een verdere rijping komt de Sherry in het Solera systeem terecht. De Sherry die in de handel komt, is bijna altijd een blend (menging) van verschillende jaargangen. Deze blend wordt zo gemaakt , dat er een constante kwaliteit en smaak is van het betreffende type. De Solera wordt gevormd door een aantal vaten in rijen op elkaar. De onderste laag wordt gevormd door de oudste wijnen, de Shipping Solera. De tweede laag noemt men de eerste Criadera, de derde laag tweede Criadera, enz. Uit de onderste laag tapt men een gedeelte (maximaal 30% per jaar) af. De onderste lagen worden aangevuld met Sherry uit de rij van bovenliggende vaten. Die daarboven vult de tweede rij aan, en zo gaat het systeem verder. Door deze manier van blenden is de kwaliteit en smaak gewaarborgd. Na menging zijn de wijnen klaar voor verkoop. Druivenrassen Het belangrijkste en beste druivenras is de Palomino Fino. Palomino Fino heeft een aanplant van 95% van het totale areaal van 10.500 hectare aan wijngaarden. De andere toegestane rassen zijn Palomino de Jerez en de suikerrijke rassen Pedro Ximénez en Moscatel.

€ 14.99

Read More...

Product
 

Mil Pesetas Cream DO

Mil Pesetas Cream sherry is gerijpt op eiken vaten in het Solera systeem in de Compania kelders. Het is een edele assemblage van gerijpte Oloroso en Pedro Ximenex sherry. De combinatie van de speciale rijping en samenstelling geeft deze sherry haar karakteristieke mahonie kleur. De Sherry is rijk aan walnoten aroma met een volle, zachte en licht zoete rozijnen smaak. Licht gekoeld serveren, als aperitief of als dessert wijn. Eenmaal geopend binnen enkele weken consumeren. Inhoud 50 cl. Het Solera Systeem De wijnbereiding van Sherry duurt ongeveer één tot anderhalf jaar. Voor een verdere rijping komt de Sherry in het Solera systeem terecht. De Sherry die in de handel komt, is bijna altijd een blend (menging) van verschillende jaargangen. Deze blend wordt zo gemaakt , dat er een constante kwaliteit en smaak is van het betreffende type. De Solera wordt gevormd door een aantal vaten in rijen op elkaar. De onderste laag wordt gevormd door de oudste wijnen, de Shipping Solera. De tweede laag noemt men de eerste Criadera, de derde laag tweede Criadera, enz. Uit de onderste laag tapt men een gedeelte (maximaal 30% per jaar) af. De onderste lagen worden aangevuld met Sherry uit de rij van bovenliggende vaten. Die daarboven vult de tweede rij aan, en zo gaat het systeem verder. Door deze manier van blenden is de kwaliteit en smaak gewaarborgd. Na menging zijn de wijnen klaar voor verkoop. Wijnstreek Sherry-Xérèz-Jerez Sherry wordt geproduceerd in het uiterste zuiden in de provincie Cádiz, het westelijke deel van de streek Andalusië vormt. Ruim 3000 jaar geleden vestigden de Feniciërs zich hier en noemden de streek Xera. De meegebrachte druivenstokken vonden een ideale bodem en klimaat. De Romeinen noemden de streek later Ceret. Door een verbastering kreeg het zijn huidige naam Jerez. Tijdens de overheersing door de Moren gebruikte men de Arabische naam Cherrish. Deze werd in de loop der tijden omgevormd tot Sherry. De streek is een uitgestrekte driehoek met als grenzen rivieren en de Atlantische Oceaan.

€ 13.69

Read More...

Product
 

Mil Pesetas Oloroso DO

Mil Pesetas Oloroso sherry is gerijpt op eiken vaten met het Solera systeem in de San Guillermo kelder. De Sherry wordt bewust in contact gebracht met zuurstof om gedurende vele jaren langzaam te ontwikkelen. Oloroso betekent aromatisch. Rijk aan aroma`s van walnoot en gerijpt gedroogd fruit. Dit unieke rijpingsproces geeft deze wijn ook haar karakteristieke donkere amber kleur. Licht gekoeld serveren. Ideaal als aperitief of als ideale begeleider van gegrild vlees, stoofschotels en bij gerijpte kazen. Eenmaal geopend de fles binnen enkele weken consumeren. Inhoud 50 cl. Het Solera Systeem De wijnbereiding van Sherry duurt ongeveer één tot anderhalf jaar. Voor een verdere rijping komt de Sherry in het Solera systeem terecht. De Sherry die in de handel komt, is bijna altijd een blend (menging) van verschillende jaargangen. Deze blend wordt zo gemaakt , dat er een constante kwaliteit en smaak is van het betreffende type. De Solera wordt gevormd door een aantal vaten in rijen op elkaar. De onderste laag wordt gevormd door de oudste wijnen, de Shipping Solera. De tweede laag noemt men de eerste Criadera, de derde laag tweede Criadera, enz. Uit de onderste laag tapt men een gedeelte (maximaal 30% per jaar) af. De onderste lagen worden aangevuld met Sherry uit de rij van bovenliggende vaten. Die daarboven vult de tweede rij aan, en zo gaat het systeem verder. Door deze manier van blenden is de kwaliteit en smaak gewaarborgd. Na menging zijn de wijnen klaar voor verkoop.

€ 13.39

Read More...

Product
 

Mil Pesetas Amontillado DO

Mil Pesetas Amontillado sherry wordt gerijpt in 8 tot 15 jaar op eiken vaten met het Solera systeem in de San Augustin kelder als droge Amontillado. Dit unieke rijpingsproces geeft deze wijn haar karakteristieke amber kleur, aroma’s van amandelen, hazelnoot, sinaasappelschil en milde specerijen. Licht gekoeld serveren, ideaal voor een maaltijd of met gedroogde ham, gerijpte kazen, rijk gevulde soepen en licht Aziatische gerechten. Eenmaal geopend, dan de fles binnen enkele weken consumeren. Inhoud 50 cl. Het Solera Systeem De wijnbereiding van Sherry duurt ongeveer één tot anderhalf jaar. Voor een verdere rijping komt de Sherry in het Solera systeem tercht. De Sherry die in de handel komt, is bijna altijd een blend (menging) van verschillende jaargangen. Deze blend wordt zo gemaakt , dat er een constante kwaliteit en smaak is van het betreffende type. De Solera wordt gevormd door een aantal vaten in rijen op elkaar. De onderste laag wordt gevormd door de oudste wijnen, de Shipping Solera. De tweede laag noemt men de eerste Criadera, de derde laag tweede Criadera, enz. Uit de onderste laag tapt men een gedeelte (maximaal 30% per jaar) af. De onderste lagen worden aangevuld met Sherry uit de rij van bovenliggende vaten. Die daarboven vult de tweede rij aan, en zo gaat het systeem verder. Door deze manier van blenden is de kwaliteit en smaak gewaarborgd. Na menging zijn de wijnen klaar voor verkoop.

€ 12.99

Read More...

Product
 

Mil Pesetas Manzanillo DO

Mil Pesetas Manzanillo Sherry is gerijpt onder een drijvende deken van gist (Flor) in eiken vaten. Dit gebeurd met het Solera systeem in de El Potro kelder in Sanlúcar de Barrameda. Dit unieke rijpingsproces, in het vochtige zeeklimaat van Sanlucar geeft deze wijn haar speciale aroma en smaak. Licht geel van kleur, met een ziltig aroma, droog, crisp, delicaat en zacht. Koud serveren als witte wijn. Ideaal in combinatie met verschillende tapas, schelpdieren, haring, sushi of sashimi. Ook in combinatie met asperges of artisjokken. Eenmaal geopend in de koelkast bewaren en binnen enkele dagen consumeren evenals iedere andere witte wijn. Inhoud 50 cl. Wijnstreek Sherry-Xérèz-Jerez Sherry wordt geproduceerd in het uiterste zuiden in de provincie Cádiz, die het westelijke deel van de streek Andalusië vormt. Ruim 3000 jaar geleden vestigden de Feniciërs zich hier en noemden de streek Xera. De meegebrachte druivenstokken vonden een ideale bodem en klimaat. De Romeinen noemden de streek later Ceret. Door een verbastering kreeg het zijn huidige naam Jerez. Tijdens de overheersing door de Moren gebruikte men de Arabische naam Cherrish. Deze werd in de loop der tijden omgevormd tot Sherry. De streek is een uitgestrekte driehoek met als grenzen rivieren en de Atlantische Oceaan. Druivenrassen Het belangrijkste en beste druivenras is de Palomino Fino met een aanplant van 95% van het totale areaal van 10.500 hectare aan wijngaarden. De andere toegestane rassen zijn Palomino de Jerez en de suikerrijke rassen Pedro Ximénez en Moscatel

€ 11.99

Read More...

Product
 

Mil Pesetas Fino DO

Mil Pesetas Fino sherry is gerijpt onder een drijvende deken van gist (Flor) in eiken vaten in het Solera systeem in de La Caridad kelder in de vissersplaats San Lucar de Barrameda. Dit unieke rijpingsproces geeft deze wijn haar karakteristieke licht gele kleur, kalkachtig en amandel aroma met een crisp en droge smaak. Koud serveren als witte wijn. Ideaal in combinatie met Serrano ham, zeevruchten en verschillende soorten tapas. Eenmaal geopend in de koelkast bewaren en binnen enkele dagen consumeren evenals iedere andere witte wijn. Inhoud 50 cl. Het Solera Systeem De wijnbereiding van Sherry duurt ongeveer één tot anderhalf jaar. Voor een verdere rijping komt de Sherry in het Solera systeem tercht. De Sherry die in de handel komt, is bijna altijd een blend (menging) van verschillende jaargangen. Deze blend wordt zo gemaakt , dat er een constante kwaliteit en smaak is van het betreffende type. De Solera wordt gevormd door een aantal vaten in rijen op elkaar. De onderste laag wordt gevormd door de oudste wijnen, de Shipping Solera. De tweede laag noemt men de eerste Criadera, de derde laag tweede Criadera, enz. Uit de onderste laag tapt men een gedeelte (maximaal 30% per jaar) af. De onderste lagen worden aangevuld met Sherry uit de rij van bovenliggende vaten. Die daarboven vult de tweede rij aan, en zo gaat het systeem verder. Door deze manier van blenden is de kwaliteit en smaak gewaarborgd. Na menging zijn de wijnen klaar voor verkoop.

€ 11.99

Read More...

Product
 

Porto Seguro Late Bottled Vintage 2010

Porto Seguro Late Bottled Vintage 2010 is afkomstig van een goed oogstjaar, gerijpt in eiken vaten en gebotteld tussen het 4e en 6e jaar. De kleur is donker rood, een mooie volle Port, harmonieus met elegante aroma`s. Serveren op 13-16 graden. Geopend een maand houdbaar. Late Bottled Vintage (LBV) Port afkomstig van een goed oogstjaar en gebotteld na tenminste vijf en ten hoogste zes jaar op fust te hebben doorgebracht. Het is een zachte, smaakvolle en gerijpte Port. Wijnhuis Manoel D. Pocas De geschiedenis van het wijnhuis Manoel D. Poças Junior begon in 1918 toen Manuel Domingues Puddles Junior, geboren in het hart van het Port gebied, besloot om een eigen bedrijf te starten. Manuel was 30 jaar met enige werkervaring in en rondom Porto. Samen met zijn oom richtte hij het bedrijf op om voor de belangrijkste producenten in de regio brandy te gaan verkopen. Eerst runde hij samen met zijn oom het bedrijf. In de daarop volgende jaren en decennia kwamen zijn broers, vrouw en kleinkinderen ook in het bedrijf. De hele Puddles familie had een passie voor wijn in combinatie met respect voor traditie en een open geest voor innovatie door de nieuwe generaties. Vandaag de dag heeft de familie drie vijfde van de beste wijngaarden in het Douro gebied. Met nog altijd veel passie voor kwaliteit en betrokkenheid door de hele familie.

€ 13.99

Read More...

Product
 

Porto Seguro 10 Years Old Tawny

Porto Seguro 10 Years Old Tawny is een prettige oude Port uit een blend van geselecteerde wijnen uit verschillende oogsten. Door de jaren heen op hout gerijpt met een gemiddelde leeftijd van tien jaar. Deze port heeft een echte roodbruine Tawny kleur met elegante en harmonieuze aroma`s en een goed gebalanceerde duurzame smaak. Gebotteld in 2015. Serveertemperatuur 13-16 graden. Heerlijk als apritief of bij een dessert. Geopend nog maanden houdbaar. Wijnhuis Manoel D. Pocas De geschiedenis van het wijnhuis Manoel D. Poças Junior begon in 1918 toen Manuel Domingues Puddles Junior, geboren in het hart van het Port gebied, besloot om een eigen bedrijf te starten. Manuel was 30 jaar met enige werkervaring in en rondom Porto. Samen met zijn oom richtte hij het bedrijf op om voor de belangrijkste producenten in de regio brandy te gaan verkopen. Eerst runde hij samen met zijn oom het bedrijf, in de daarop volgende jaren en decennia kwamen zijn broers, vrouw en kleinkinderen ook in het bedrijf. De hele Puddles familie had een passie voor wijn in combinatie met respect, traditie en een open geest voor innovatie van de nieuwe generaties. Vandaag de dag heeft de familie drie vijfde van de beste wijngaarden in het Douro gebied. Met nog altijd veel passie voor kwaliteit en betrokkenheid door de hele familie.

€ 19.99

Read More...

Product
 

Niepoort Tawny

Niepoort Tawny Port heeft een licht intense amberkleurige kleur. De geur heeft veel gedroogd fruit zoals vijgen, rozijnen en krenten, ook is karamel en gebrande noten duidelijk waarneembaar. De smaak heeft gedroogd fruit waarbij rozijnen overheerst, de afdronk is zeer lang en in balans. Serveertemperatuur 13-16 graden. Geopend een maand houdbaar. Tawny Port Een echte Tawny krijgt zijn naam niet zomaar. Daarvoor moet deze minimaal drie jaar rijpen op houten vaten. Het hout zorgt niet alleen voor de diepe taankleur, maar geeft de Port ook steeds meer smaak. Die is zachter en complexer dan de Ruby; u proeft onder andere karamel, noten en een vleugje chutney. In de verte haalt u er misschien ook wel vijgen uit. Niepoort Vinhos Niepoort werd in 1842 opgericht door de Nederlander Eduard Kebe. Een aantal jaar later kwam de eerste van der Niepoort in het bedrijf, hieraan dankt Niepoort ook haar naam. Tot op de dag van vandaag heeft de huidige eigenaar Dirk van der Niepoort een Nederlands paspoort. Geen Porthuis wordt op zo'n persoonlijke manier geleid als Niepoort Vinhos. Verantwoordelijk voor deze persoonlijke stijl is de enthousiaste Dirk van der Niepoort die de zesde generatie vertegenwoordigd. Het van oorsprong Nederlandse Porthuis is al jaren bekend in vele landen ter wereld met hun uitmuntende kwaliteit Port en tegenwoordig zijn ook de wijnen niet meer weg te denken. Met een tomeloze energie en een eigenwijze, soms wat brutale manier van Port- en wijn maken weet Dirk van der Niepoort steeds weer te verrassen.

€ 11.95

Read More...

Product
 

Niepoort Ruby

De robijnrode Ruby Port is een blend van jonge Ports met een korte fustlagering van maximaal 2 jaar. De kleur is intens diep paar en fraai helder. Deze port heeft een intense maar prettige frisse zwart fruit geur met tonen van kersen, pruimen en bosbessen. De smaak is rijk en zwoel dankzij zijn herkenbare zwarte fruit met een hint van pure chocolade. De afdronk is soepel. Serveer temperatuur 13 - 16 graden. Geopend een maand houdbaar. Niepoort Vinhos Niepoort werd in 1842 opgericht door de Nederlander Eduard Kebe. Een aantal jaar later kwam de eerste van der Niepoort in het bedrijf, hieraan dankt Niepoort ook haar naam. Tot op de dag van vandaag heeft de huidige eigenaar Dirk van der Niepoort een Nederlands paspoort. Geen Porthuis wordt op zo'n persoonlijke manier geleid als Niepoort Vinhos. Verantwoordelijk voor deze persoonlijke stijl is de enthousiaste Dirk van der Niepoort die de zesde generatie vertegenwoordigd. Het van oorsprong Nederlandse Porthuis is al jaren bekend in vele landen ter wereld met hun uitmuntende kwaliteit Port en tegenwoordig zijn ook de wijnen niet meer weg te denken. Met een tomeloze energie en een eigenwijze, soms wat brutale manier van Port- en wijn maken weet Dirk van der Niepoort steeds weer te verrassen. Niepoort produceert de mooiste Ports, van vintage Ports naar vintage gedateerde Tawny's (Colheita), een volledige reeks van oude Tawny Ports en fraaie Port voor alle gelegenheden.

€ 11.95

Read More...

Product
 

Niepoort The Senior Tawny

Niepoort The Senior Tawny is van de serie “gewone” Tawny’s het meest bijzondere, en ook de meest gerijpte. De gemiddelde rijpingsduur op hout is voor deze port maar liefst 6 jaar, waarbij er aan de uiteindelijke blend ook Ports van 20 jaar oud worden toegevoegd. Deze houtgerijpte port is zijdezacht in de mond, heerlijk gerijpt met geurindrukken van noten, karamel en koffie. Serveer temperatuur 13 -16 graden. Geopend enkele maanden houdbaar. Niepoort Vinhos Niepoort werd in 1842 opgericht door de Nederlander Eduard Kebe. Een aantal jaar later kwam de eerste van der Niepoort in het bedrijf, hieraan dankt Niepoort ook haar naam. Tot op de dag van vandaag heeft de huidige eigenaar Dirk van der Niepoort een Nederlands paspoort. Geen Porthuis wordt op zo'n persoonlijke manier geleid als Niepoort Vinhos. Verantwoordelijk voor deze persoonlijke stijl is de enthousiaste Dirk van der Niepoort die de zesde generatie vertegenwoordigd. Het van oorsprong Nederlandse Porthuis is al jaren bekend in vele landen ter wereld met hun uitmuntende kwaliteit Port. Tegenwoordig zijn ook de wijnen niet meer weg te denken. Met een tomeloze energie en een eigenwijze, soms wat brutale manier van Port- en wijn maken weet Dirk van der Niepoort steeds weer te verrassen.

€ 19.95

Read More...

Product
 

Niepoort Dry White

Niepoort Rappit Dry White is uitsluitend van witte druiven gemaakt en is een blend van verschillende jaargangen om een constante kwaliteit te verkrijgen. Deze Rappit Dry White wordt gemaakt op de traditionele wijze. Het uiteindelijke mengsel bevat verschillende wijnen in eikenhouten vaten die gemiddelde van 3,5 jaar worden gerijpt. Een gouden kleur, met noten en amandelen aroma en een frisse geconcentreerde afdronk. Geweldig als gekoelde aperitief of met tonic water, ijs en een schijfje citroen of citroenschil. Serveertemperatuur 5 -10 graden. Geopend 1 maand houdbaar. Niepoort Vinhos Niepoort werd in 1842 opgericht door de Nederlander Eduard Kebe. Een aantal jaar later kwam de eerste van der Niepoort in het bedrijf, hieraan dankt Niepoort ook haar naam. Tot op de dag van vandaag heeft de huidige eigenaar Dirk van der Niepoort een Nederlands paspoort. Geen Porthuis wordt op zo'n persoonlijke manier geleid als Niepoort Vinhos. Verantwoordelijk voor deze persoonlijke stijl is de enthousiaste Dirk van der Niepoort die de zesde generatie vertegenwoordigd. Het van oorsprong Nederlandse Porthuis is al jaren bekend in vele landen ter wereld met hun uitmuntende kwaliteit Port. Tegenwoordig zijn ook de wijnen niet meer weg te denken. Met een tomeloze energie en een eigenwijze, soms wat brutale manier van Port- en wijn maken weet Dirk van der Niepoort steeds weer te verrassen.

€ 11.95

Read More...

Product
 

Niepoort 10 Years Old White

Niepoort 10 Years Old White is uitsluitend van witte druiven gemaakt en is een blend van verschillende jaargangen. Dit om een constante kwaliteit te verkrijgen. Een individuele en onderscheidende Witte Port, voor de eerste maal door Niepoort gemaakt als gevolg van de uitzonderlijke kwaliteit van een paar vaten oude witte port. Gouden kleur, complexe aroma van gedroogd fruit gedomineerd door sinaasappelschil, gedroogde vijgen, walnoten, geroosterde amandelen en bloemige tonen. In de mond fijn en evenwichtig, met een levendige zuurgraad dat geeft deze Port een prachtige structuur.Serveer gekoeld als aperitief, bij een dessert of gewoon aan het einde van een maaltijd. Geopend een maand houdbaar Niepoort Vinhos Niepoort werd in 1842 opgericht door de Nederlander Eduard Kebe. Een aantal jaar later kwam de eerste van der Niepoort in het bedrijf, hieraan dankt Niepoort ook haar naam. Tot op de dag van vandaag heeft de huidige eigenaar Dirk van der Niepoort een Nederlands paspoort. Geen Porthuis wordt op zo'n persoonlijke manier geleid als Niepoort Vinhos. Verantwoordelijk voor deze persoonlijke stijl is de enthousiaste Dirk van der Niepoort die de zesde generatie vertegenwoordigd. Het van oorsprong Nederlandse Porthuis is al jaren bekend in vele landen ter wereld met hun uitmuntende kwaliteit Port. Tegenwoordig zijn ook de wijnen niet meer weg te denken. Met een tomeloze energie en een eigenwijze, soms wat brutale manier van Port- en wijn maken weet Dirk van der Niepoort steeds weer te verrassen.

€ 34.95

Read More...

Product
 

Niepoort 10 Years Old Tawny

Tawnies met een leeftijdsindicatie, zoals "10 jaar", zijn samengesteld uit verschillende wijnen van gemiddeld 10 jaar. De langere rijping in kleine houten vaten geeft de karakteristieke Tawny kleur. De principe kenmerken van een oude Tawny zijn de complexiteit van aroma's, de frisheid en een aanhoudende verfijnd boeket. Niepoort 10 Years Old Twany Port, heeft aroma's van gedroogde abrikozen, gekristalliseerde mandarijnschil en een nootachtige karakter. De smaak onthult gedroogde vruchten. Deze Niepoort 10 Years Old Tawny Port heeft een mooie structuur en een lange afdronk. Na het diner is 10 Years Old Tawny een goede match met kazen en vooral chocolade desserts. Het kan ook gedronken worden als aperitief, geserveerd op kamertemperatuur of licht gekoeld. Niepoort 10 Years Old Tawny kan na het openen nog maanden worden geconsumeerd. Niepoort Vinhos Niepoort werd in 1842 opgericht door de Nederlander Eduard Kebe. Een aantal jaar later kwam de eerste van der Niepoort in het bedrijf, hieraan dankt Niepoort ook haar naam. Tot op de dag van vandaag heeft de huidige eigenaar Dirk van der Niepoort een Nederlands paspoort. Geen Porthuis wordt op zo'n persoonlijke manier geleid als Niepoort Vinhos. Verantwoordelijk voor deze persoonlijke stijl is de enthousiaste Dirk van der Niepoort die de zesde generatie vertegenwoordigd. Het van oorsprong Nederlandse Porthuis is al jaren bekend in vele landen ter wereld met hun uitmuntende kwaliteit Port. Tegenwoordig zijn ook de wijnen niet meer weg te denken. Met een tomeloze energie en een eigenwijze, soms wat brutale manier van Port- en wijn maken weet Dirk van der Niepoort steeds weer te verrassen.

€ 32.95

Read More...

Product
 

Niepoort Late Bottled Vintage

Niepoort Late Bottled Vintage is afkomstig van een goed oogstjaar en gebotteld na tenminste vijf en ten hoogste zes jaar op fust te hebben doorgebracht. Een Late Botteld Vintage (laat gebottelde oogst) is na het bottelen direct op dronk. Het is een zachte, smaakvolle en gerijpte Port. Niepoort Late Bottled Vintage Port heeft een donkerrood uiterlijk, met verfijnde aroma's van donkere pruimen en bramen. In de mond is zijn de vruchten duidelijk aanwezig met een prachtige zachte zijdeachtige textuur. Een mooie lengte op de afdronk. Serveer met zachte kaas, milde blauwe kaas, donkere chocolade desserts of zelfs een pepersteak! Serveertemperatuur 13-16 graden. Eenmaal geopend zal het minimaal een maand te bewaren zijn. Niepoort Vinhos Niepoort werd in 1842 opgericht door de Nederlander Eduard Kebe. Een aantal jaar later kwam de eerste van der Niepoort in het bedrijf, hieraan dankt Niepoort ook haar naam. Tot op de dag van vandaag heeft de huidige eigenaar Dirk van der Niepoort een Nederlands paspoort. Geen Porthuis wordt op zo'n persoonlijke manier geleid als Niepoort Vinhos. Verantwoordelijk voor deze persoonlijke stijl is de enthousiaste Dirk van der Niepoort die de zesde generatie vertegenwoordigd. Het van oorsprong Nederlandse Porthuis is al jaren bekend in vele landen ter wereld met hun uitmuntende kwaliteit Port. Tegenwoordig zijn ook de wijnen niet meer weg te denken. Met een tomeloze energie en een eigenwijze, soms wat brutale manier van Port- en wijn maken weet Dirk van der Niepoort steeds weer te verrassen.

€ 18.95

Read More...

Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Winkelbeter op Facebook

winkelbeter op Facebook-agenda