Denksport NL

De ideale vakantiebundel voor kinderen van 6 tot en met 10 jaar, dat is het Denksport Vakantie Doeboek! Vier keer per jaar, rond de belangrijke vakantieperiodes, verschijnt weer een splinternieuwe editie. Dit extra dikke puzzelboek zit met maar liefst 162 paginas boordevol leuke puzzels: van woordzoekers en zoek de verschillen, tot doolhof en verbind de puntjes. Goed voor uren puzzelplezier achter in de auto, op het strand, bij de caravan, in de tent of lekker thuis aan tafel! De vakantie is in zicht! Dat betekent eindeloos buitenspelen, naar het zwembad met vriendjes, op vakantie of misschien een weekje naar opa en oma. En als het mooie weer op zich laat wachten, dan lekker binnen blijven en puzzelen in het Vakantie Doeboek. De kinderen hoeven zich absoluut niet te vervelen deze zomer! De puzzels en de gebruiktewoorden zijn afgestemd op wat kinderen weten en leren in de leeftijdscategorie van 6 tot 10 jaar. De meeste kinderpuzzels hebben een niveau aanduiding in sterren, zoals je dat ook van de volwassen puzzels gewend bent. De puzzels voorin met maar ??n ster zijn het makkelijkst. Daar kunnen de kinderen dus het beste mee beginnen. Daarna worden de puzzels steeds iets moeilijker en krijgen ze er een ster bij. We raden aan om de lastigere puzzels eerst samen met de kinderen te maken, zodat de kinderen nog meer puzzelplezier ervaren.

€ 6.25

lees verder

Denksport Junior
Product
 

Denksport NL

De traditionele en populaire puzzelsoort cryptogrammen, doorloper en kruiswoord worden in het zonnetje gezet! Ze worden gepresenteerd in een luxe ogende uitgave met puzzels op 4-sterrenniveau. Deze luxe Cryptogrammen uitgave heeft bovendien een handige perforatierand, waardoor je de prachtige uitkomsten gemakkelijk kunt uitnemen als je dat wenst. Door de aantrekkelijke vormgeving, fraaie rug van de titel en de hoge bewaargehalte is De Collectie ? Cryptogrammen bij uitstek een leuk artikel om te verzamelen of cadeau te geven.

€ 7.95

lees verder

Cryptogrammen
Product
 

Denksport NL

Denksport Kruiswoord 3 sterren kun je zien als ??n van de klassiekers. Dit puzzelboek staat vol kruiswoordraadsels van een gemiddelde moeilijkheidsgraad. De ideale bundel om eens kennis te maken met de moeder aller puzzels: het kruiswoordraadsel. Welke puzzels vind je terug in Kruiswoord 3 sterren? Kruiswoord Kronkel Klinkerloosomschrijvingen Kruiswoord quiz

€ 3.75

lees verder

Kruiswoord
Product
 

Denksport NL

Lijnpuzzel-liefhebbers mogen deze poster gewoon niet missen. Lukt het jou om de 1009 lijnen op deze puzzelposter op A2-formaat te verbinden?

€ 1.75

lees verder

Accessoires
Product
 

Denksport NL

Nu ook van Denksport: Woordzoeker Scheurblok! Dit scheurblok staat vol met heerlijke familiepuzzels als Woordzoekers, Miljoenenzoekers en Symbolenzoekers. Wist?je dat symbolenzoeker alleen maar te vinden is in het Woordzoeker Scheurblok? Met maar liefst 144 puzzels. Ook leuk om uit te delen!

€ 5.70

lees verder

Woordzoekers
Product
 

Denksport NL

Denksport Varia vakantieboek is ??n van onze bekendste Varia-uitgaven en bevat daarom de populairste mix van Denksport puzzels. De 96 pagina's tellende cocktail van puzzels is onmisbaar op iedere vakantie! Welke puzzels vind je terug in hetVaria vakantieboek?BlokpuzzelCijfercodeCijfer-legpuzzelDoorlopende kruiswoordHoningraatKronkelwoordzoekerKruiswoordfilippineKruiswoordraadselKruiswoordvariatieLegpuzzelQuizfilippineSudokuWoordzoekerZweedse puzzel

€ 4.25

lees verder

Varia
Product
 

Denksport NL

Door het nieuwe ontwerp is er meer ruimte voor de puzzelomschrijvingen. Ook is de letter iets groter, waardoor iedere puzzelaar, van jong tot oud, in deze uitgave kan puzzelen. De Denksport kwaliteit die?je gewend bent, in een ruimer jasje. Met 96 pagina?s op een extra groot magazine formaat biedt deze special urenlang puzzelplezier. Alle puzzels hebben een toegankelijk 2- en 3-sterrenniveau.

€ 4.75

lees verder

Zweedse puzzels
Product
 

Denksport NL

De nieuwe Puzzel Collectie lijn van Denksport is de Logikwis. Een luxe ogende uitgave met daarin een grote verzameling van 60 logikwis opgaven. De diverse logikwis opgaven hebben een moeilijkheidsgraad van 3-4 sterren. Deze uitgave kenmerkt zich door de heldere opmaak, de aparte notitie mogelijkeden bij de opgaven en het hoge bewaargehalte van het boekje. Door de aantrekkelijke vormgeving en fraaie vierkante rug is de Collectie Logikwis bij uitstek een leuk artikel om te verzamelen en mee te nemen op vakantie.

€ 7.95

lees verder

Logische puzzels
Product
 

Denksport NL

Ben je op zoek naar een nieuwe en pittige sudoku uitdaging? Dan hebben wij met de Sudoku Cum Laude d? titel voor jou! Dit is de moeilijkste uitgave in puzzelland. Met een sterrenniveau van 12-13 is deze uitgave echt voor experts onder Sudokupuzzelaars. Deze editie is in Nederland alleen in de Denksport webshop verkrijgbaar.

€ 5.40

lees verder

Sudoku
Product
 

Denksport NL

De filippine pocket bevat een grote verscheidenheid aan puzzels in een handzaam formaat. Zo heb je dus alle 10 voor Taal puzzels bij je, waar je ook heen gaat.? In deze uitgave zijn onder andere te vinden: Paardensprongfillipine Puntje, Puntje LettergreepraadselQuizfilippinePiramide...en nog veel meer!

€ 4.65

lees verder

10 voor taal
Product
 
Joomla SEF URLs by Artio

Zoek & boek uw vakantie

Winkelbeter op Facebook

winkelbeter op Facebook-agenda