Raven hengelsport

Raven Hengelsport is een van de grootste hengelsportbedrijven van Europa. Met een webwinkel, 4 winkels in Nederland en 2 in het buitenland zijn we een toonaangevende organisatie. Raven.nl is dé website voor elke sportvisser. Met vele duizenden artikelen, blogs, hoge kwaliteit foto's en veel informatie helpen we de klant bij het maken van een juiste keuze. Daarnaast ontwikkelen en vermarkten we hengelsportartikelen wereldwijd. Vanuit Dronten wordt alles gecoördineerd en gedistribueerd, voor zowel onze eigen winkels, webshop als ook de wereldwijde export.

Uit het Raven assortiment:

Berkley URBN RS Micro Lure 1 8g 2.00m

De URBN RS serie van Berkley is een niveau hoger dan de normale URBN serie en biedt een nog gevoeligere blank. De blank is gemaakt van hoogwaardig 30 tons carbon en voorzien van een polyurethaan handvat en minimalistische, stijlvolle details.

€ 63,99

Lees verder

Product
 

X2 Ringwartel Maat 11

Ring Swivels vergemakkelijken de draaiende beweging die nodig is bij bijvoorbeeld een stiff rig. Geeft een veel natuurlijkere beweging aan de onderlijn.

€ 3,19

Lees verder

Product
 

Penn Battalion Tuna Spin 100 180g

De Penn Battalion Tuna Spin is een lichte hengel waarin 2 soorten carbon zijn verwerkt. Hierdoor werp je moeiteloos met zwaar kunstaas, zoals poppers, grote pluggen of stickbaits. Extreem krachtige blank, afgebouwd met Fuji geleideogen en reelhouder.

€ 215,99

Lees verder

Product
 

JVS Extreme Nylon Vislijn 0.10mm 150m

Betaalbare nylon vislijn voor bijvoorbeeld het vissen met de vaste hengel. Daarnaast is de JVS Extreme Nylon range uitstekend voor het maken van feederonderlijnen.

€ 4,79

Lees verder

Product
 

Triple TTT Palinghaak Maat 4 10 stuks

Klassieke paling haak met een lange haaksteel en kleine haakbocht.

€ 1,80

Lees verder

Product
 

Fox F Box Large Disc Rig Box System Incl. Pins and Discs Opbergbox

Deze Fox F Box Large Disc & Rig Box System is onderdeel van het innovatieve, uitwisselbare F Box magnetische rig opslag systeem. Zo hebben de Chod Discs een magnetische insert en zijn ook de scharnieren van de box magnetisch.

€ 27,99

Lees verder

Product
 

van den Eynde Turbo Zwart Lokvoer 2kg

Turbo Zwart van Van den Eynde is een lokvoer dat perfect geschikt is voor heldere wateren. Dit lokvoer trekt vooral voorn en brasem aan en is een medium zwaar lokaas waar je vele kanten mee op kan.

€ 4,79

Lees verder

Product
 

Het hele Raven assortiment

Alles voor de hengelsporter vind je op Raven.nl, de grootste online hengelsportwinkel van Europa

Zoek & boek uw vakantie